АФК ~140~Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.

• 32 740
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • в очите на дъщеря си
Наде, стара е.Виждала съм я и друг път. Peace

# 601
Тинче мерси за новата тема и затова, че никога не зъкъсняваш с нея, иииии приятно изкарване на вечерта.

# 602
# 603
  • в очите на дъщеря си
Тинче мерси за новата тема и затова, че никога не зъкъсняваш с нея, иииии приятно изкарване на вечерта.

Благодарско. Hug

# 604
Тинче,благодаря за новата тема!Приятна вечер!!!

# 605
Наде, Звезде, Меги Hug Hug Hug
Сойче, Hug знам аз,че с теб сме на едно мнение. Wink

Ехаааааа, от кога чакам да чуя,че ще излъчват Съпружките, и то точно през лятото се пада. Party А дали има тема за сериала. newsm78

Айде, вече  изчезвам....

Но без преди това да благодаря за новата тема, не се знае кога ще се разпиша, но ще е все някога Laughing
Тинче  bouquet  bouquet

# 606
Страхотно писмо, разплака ме. Най-страшното нещо са болестите и старостта, защото не знаем с каква сила, ще ни сполетят. Sick Ммм, много ми се стъжни след като изгледах клипа, но си струваше, защото всички ние, ще остареем някой ден. Cry

# 607
Ехаааааа, от кога чакам да чуя,че ще излъчват Съпружките, и то точно през лятото се пада. Party А дали има тема за сериала. newsm78  

Има. Peace   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=607769.315

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 17:53 от ·٠•Snejka•٠·

# 608
# 609
Тинче весело прекарване,леля на вечерта. Simple Smile С новия тувалет ли ще си? Simple Smile

# 610
  • в очите на дъщеря си
Сойче,  bouquet благодаря , че ми припомни каква всъщност трябва да бъда. Жалко е само , че забравяме мн често това, и се налага да ни бъде припомняно с такива клипчета.

Еси, Сойче,Лелче, благодаря.И да, с новия тУвалет ще съм.Върнах се от фризьор и гримьор преди малко. Барнала съм се. Flutter Flutter Flutter

# 611
Еси, Сойче,Лелче, благодаря.И да, с новия тУвалет ще съм.Върнах се от фризьор и гримьор преди малко. Барнала съм се. Flutter Flutter Flutter

Тинче, де ще одиш? Rolling Eyes
Сойче, мерси.  bouquet

# 612
  • в подножието на планината
Тинче, приятна вечер! Hug

# 613
  • в очите на дъщеря си

Сойче, мерси.  bouquet

На Харбитуриентска Laughing и да не излагам мъжлето се докарах. Mr. Green/Шегувам се за мъжлето, но наистина ще ходя на абитуриентска почерпка/

Тинче, приятна вечер! Hug

Благодаря.

# 614

Сойче, мерси.  bouquet

На Харбитуриентска Laughing и да не излагам мъжлето се докарах. Mr. Green/Шегувам се за мъжлето, но наистина ще ходя на абитуриентска почерпка/
Приятна вечер. Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт