АФК ~140~Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.

• 32 693
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Ехо, момичета! Наминавам да надникна за малко, че имам гости и не върви да паркирам пред лап-топа. Супер мило " семейство " сте, я да няма сърдити и обидени! Да вземем да поразнищим този " озъбен" живот, да не се показваме толкова беззъби!:))))
Разбирам, че сценаристите следят форумите , за да сондират мнението на зрителите, може би и в движение правят крачка вляво или вдясно, за да ги удовлетворят. Не мога да направя справка с турките форуми, не знам езика; Предполагам, че имат добър ПР, който да следи поне форумите и мненията на съседните държави. Дали някой прави справка какви коментари се публикуват тук? Кой знае!
Предполагаемият развой докрая ми звучи банално - отвличания, търсене, спасяване...Любовта вече не е същата, щом се намесят компромиси! Да не говорим и за шамара - това не се забравя никога!

# 586
Сойче, чула си ни, че сме ти викали" ЕЛААА СИ! " Хайде - само напред и нагоре! Пиши си на воля , ние четем...

# 587
Чух Ви всички и Ви благодаря отново!

# 588
Мhttp://www.vbox7.com/play:9e2dced3cdомичета намерих нещо и не мога да не го споделя с Вас,но е много тъжно!

# 589
не се получи,сега ще пробвам по друг начин,нали съм на Вие с компа малко ми е трудно,о отново ще опитам<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash. … b#version=8,0,0,0" width="450"

# 590
Здравейте,Фемирки!Толкова сте мили,че чак ми е неудобно отново да се включа!Не знам какво ми стана сутринта,не сум искала никой да обидя или да засегна,но наистина на моменти си  мислех,че сама си пиша и си отговарям!Няма да изброявам на всички момичета,които ми писаха,за да не пропусна някоя!Огромно Ви благодаря за милите думи и едно голямо извинявайте от мен!Явно аз не съм разбрала или невярно съм изтълкувала всичко!
Я спокойно, виж колко постове си писах сама следобяд, пък нищо не ми стана. Joy
Ферда мерси. Hug
Сестричке, от 19ч. и 45 минути от 4 Юни(ако не греша), ще започне въпросния сериал по Нова телевизия. За датата не съм сигурна на 100%, но за часа на излъчването му съм.

# 591
Здравейте Hug
Минавам за малко и не съм ви чела.

Благодаря за прекрасните пожелания! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Скрит текст:
Мина чудесно, а това е само началото на купона Party. Получих и мн подръци-разглезиха ме Laughing

Аз както имам мн неща за подготвяне, намерих време и изгледах серията. Съжалих. Sick Наистита фрагмите са по- интересни.
Но мога да кажа УАУ!!! За какво ни е полиция, като си имаме втори супермен в сериала- Емир Сарафолу. Той ще спаси и Едже, и целия свят.
Бих го разбрала,ако иска  само да защити Едже, но той се изправя срещу мафиота Явуз,за да не пострада голямото му его. Не може да понесе някой да бъда по- силен и по- влиятелен от тего. Фери му го каза в очите и той не отрече. Държи се като хлапак. Как може да е толкова кух на моменти!? Sick Само да не стане така,че после Фери да стане жертва на амбициите на мъжа си за доказване.
Не му прави чест на Ръза, ако ги е поканил, само за да не се излага пред Акиф.
И защо Фери си носи косата все на розчорлен кок!? ooooh!

Наистина гледаното време ми беше пропиляно, но това с вас със сиг не е. Simple Smile

Чао! Hug Hug Hug

# 592
  • в подножието на планината
 soi4e, Hug гледам го в момента,благодаря!  bouquet

Еси, Hug Hug Hug

# 593
Перфект аз не съм наясно дали из нета се следи относно това какви искания имат зрителите, но както ние намираме различно инфо за сериала и актьорите, така и те сигурно намират подобно инфо. newsm78
Сойче не ми се отваря линка, който си пуснала, на каква тема е съдържанието му!?
Еси. Hug

# 594
Наистина ли се получи,много съм радостна!Еси,споделям мнението ти!Емко просто прекали!

# 595
Няма общо със сериала,ама като го изгледах,не можах да не го споделя,даже и си поплаках!Клипчето се казва ..Хадявам се...писмо от мама и татko в boxsa

# 596
Здравейте,Фемирки!Толкова сте мили,че чак ми е неудобно отново да се включа!Не знам какво ми стана сутринта,не сум искала никой да обидя или да засегна,но наистина на моменти си  мислех,че сама си пиша и си отговарям!Няма да изброявам на всички момичета,които ми писаха,за да не пропусна някоя!Огромно Ви благодаря за милите думи и едно голямо извинявайте от мен!Явно аз не съм разбрала или невярно съм изтълкувала всичко!
Я спокойно, виж колко постове си писах сама следобяд, пък нищо не ми стана. Joy
Ферда мерси. Hug
Сестричке, от 19ч. и 45 минути от 4 Юни(ако не греша), ще започне въпросния сериал по Нова телевизия. За датата не съм сигурна на 100%, но за часа на излъчването му съм.
Наде мерси Hug

# 597
Еси здравей и весело празнуване,щом купона сега започва. Hug

# 598
Стара ли е нова ли е, не знам, май съм виждала Чаги с подобна жилетка, но на тази снимка като, че ли е брадясал. newsm78

Снимката е придружена от това изречение.    Milliyet Cadde Tuğçe Kaza ve Hazal Kaya " Balkanlar " Dizisi İçin El Sıkıştı !

# 599
  • в очите на дъщеря си
Искам да се извиня , че така обрисувах преди време приятеля на Хазал -Сарп. Сега се загледах в снимката постната от Снежка и бих казала, че е чаровен мъж , а и изглежда мн добродушен. Е вярно е , че не е Чаатай , но в крайна сметка щастието на даден човек е най-важно.

НОВАТА ТЕМА

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=660368.new#new

п.п Пускам ви новата тема сега, защото тази вечер ще излизам и да не стане така да няма къде да пишете.

Общи условия

Активация на акаунт