АФК ~140~Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.

• 32 354
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Наде, благодаря ти за следобедното кафенце и Дамян Дамянов!   bouquet

Звезди, здравей!  Hug

За мен сцените във фрагманите в по-голямата си част се припокриват на практика с тези в серийте. На мен проблема ми е следния и  си го обяснявам по този начин. Виждайки суперска ФЕмирска сцена в даден фрагман инстинктивно се настройвам за романтична серия, а на практика се оказва, че серийте са си съвсем нормални без особени  положителни емоций(с малки изключения). С две думи виждайки суперски трейлър се настройвам на много романтична вълна и на практика не ми се оправдават очакванията ми, и от там идва, и  разочарованието ми.
Все си казвам да не очаквам кой знае какво от предстоящите епизоди и все наобратното правя, и оттам, и разочарованието ми на моменти е огромно, но никой не ми е виновен, въпрос е на вътрешната ми нагласа предварително преди всеки епизод.
Трейлърите се правят така, че да събудят интереса на зрителите към дадения филм и до голяма степен успехът му зависи от тях.
Имаше един филм "The Holiday" (много приятен и романтичен, между другото  Wink), в който едната героиня (Камерън Диаз) по професия точно правеше трейлъри и си спомням, че в някакъв момент каза, че от нея зависи колко ще спечели дадения филм...

http://www.imdb.com/title/tt0457939/

Снежи,  Hug ще трябва да изгледам серията отново, за да направя исканите допълнения, така че почакай, моля. Praynig Peace

# 571
Снежи,  Hug ще трябва да изгледам серията отново, за да направя исканите допълнения, така че почакай, моля. Praynig Peace

Разбира се.  Hug Hug Hug  Когато имаш време - тогава. Peace Hug

# 572
Перфект, Ферда, привет. Ферда, много си изчерпателна, както винаги, благодаря ти за отговора.   bouquet Сойче и аз мисля, като другите момичета. Когато сме съгласни просто не отговаряме за да не се преповтаряме и аз колко пъти съм задавала въпроси, но не съм получавала на момента отговори, причини много и различни, но в никакъв случай не е поради игнориране на някого в темата. Компанията ни тук е добра и приятния тон в повечето случаи се спазва, а и дори когато спорим понякога не стигаме до крайности(обратното съм го виждала в други теми) и най-важното е, че знаем кога да спрем.
Гледам, че Снежи е пуснала снимка на Хазал със Сарп, изглежда ми скорошна, или поне аз не съм я виждала досега. newsm78

# 573
Гледам, че Снежи е пуснала снимка на Хазал със Сарп, изглежда ми скорошна, или поне аз не съм я виждала досега. newsm78

Постнаха я във фейсбук двадесетина минути преди да я сложа в темата. Hug  Предполагам, че е нова. Peace

# 574
Ferda,Pefectr здравейте Simple Smile

# 575

Постнаха я във фейсбук двадесетина минути преди да я сложа в темата. Hug  Предполагам, че е нова. Peace
Нова е Снежи и аз сега я намерих, и пише, че е отпреди час или нещо подобно.

# 576
ох, момичета, много сте бързи, от снощи сте изписали повече от 10 страници.
Благодаря за приветствията и за благодарностите за превода!
Я кажете колко серии остават до края на сезона?
Дано в предполагам малко оставащите серии да се промени тази тенденция за празна работа през цялата серия с изключения на последните 5 минути.
Мерси за закуската, кафето, кексовете и т.н..
Приятен ден от оставаща му част.

# 577
Аримери, 65 епизод трябваше да е финален, но го удължиха с още два и, ще свърши последната седмица на месец Юни.

Анкета.

http://www.televizyondizisi.com/index.php/televizyondizisi-com-2 … -oyuncu-adaylari/

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 15:59 от Neidjal

# 578
Този текст придружава снимката и доколкото разбрах, ще има стапяне на ледовете.

'ADINI FERİHA KOYDUM'A DAMGA VURAN SAHNE!
Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un başrolleri paylaştığı 'Adını Feriha Koydum' adlı dizi heyecanlı bir bölümle ekrana geldi...
Gülsüm'ün Suudi Arabistan'da çalışan abisinin kapıcı dairesine gelmesi üzerine Rıza Bey, Emir ve Feriha'nın da olduğu bir yemek verir... Bu yemek belki de aradaki buzların erimesini sağlayacaktır...

KAYNAK:gecce.com

# 579
Явно е имало репортаж с Вахиде.

# 580
Забравих да Ви кажа, че по Нова телевизия, ще започва турския сериал Отчаяни Съпруги и доколкото видях(стига да не греша) актрисата, която играеше лелята на Сахер участва в този сериал, а нашата Азра, която изчезна изневиделица също както се и появи я мярнах в друг турски сериал по шоу.тв.

# 581
От кога ще започва"Отчаяни съпруги"?

# 582
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Наде, за всеки случай попитах и в арабската тема, така че отговорът не е окончателен...  Wink Simple Smile
Добре би било да се попита и в турската тема, ако някой пише там, нека попита, аз досега не съм писала там.

Този текст придружава снимката и доколкото разбрах, ще има стапяне на ледовете.

'ADINI FERİHA KOYDUM'A DAMGA VURAN SAHNE!
Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un başrolleri paylaştığı 'Adını Feriha Koydum' adlı dizi heyecanlı bir bölümle ekrana geldi...
Gülsüm'ün Suudi Arabistan'da çalışan abisinin kapıcı dairesine gelmesi üzerine Rıza Bey, Emir ve Feriha'nın da olduğu bir yemek verir... Bu yemek belki de aradaki buzların erimesini sağlayacaktır...

KAYNAK:gecce.com

Сцената, оставяща отпечатък в АФК!

Сериалът АФК с Х.К и Ч.У., които си делят главните роли "дойде" на екраните с един вълнуващ епизод...
В портиерския апартамент г-н Ръза даде вечеря за ФЕмир заради пристигането на баткото (т.е. по-големия брат) на Гюлсюм, който работи в Саудитска Арабия. Може би тази вечеря (буквално "хранене"- бел. пр.) ще спомогне за стопяването на ледовете.

Източник: gecce.com

С фолеми черни букви: Емир целува ръка на г-н Ръза (Ръза бей)!

В оранжево: Сцената, оставяща отпечатък в АФК!

Ейй, явно в Турция това е бил велик епизод...

# 583
  • в подножието на планината

Ферда,  bouquet

# 584
Здравейте,Фемирки!Толкова сте мили,че чак ми е неудобно отново да се включа!Не знам какво ми стана сутринта,не сум искала никой да обидя или да засегна,но наистина на моменти си  мислех,че сама си пиша и си отговарям!Няма да изброявам на всички момичета,които ми писаха,за да не пропусна някоя!Огромно Ви благодаря за милите думи и едно голямо извинявайте от мен!Явно аз не съм разбрала или невярно съм изтълкувала всичко!

Общи условия

Активация на акаунт