Гримиране - техники, съвети, идеи - 6

• 45 585
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
Ще покажа, ама ме е срам да почна да се снимам в офиса с телефона.  Blush Ще пробвам уикенда. Grinning

# 331
изпуснах ви

за синия грим- аз го свързвам с лято. На Веси и отива. аз доста отдавна не съм се цапала в синя гама, пък и нямам. Но си поръчах едни сенки от ЕЛФ о ще се пробвам скоро.

сватбеният ми грим беше това http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2784/103955886811263734691339 … lKu6p4DQ0x90o.JPG
като бялото излезна много наситено в началото. аз си го правих грима.

И да в и питам нещо- и лятото ли се гримирате силно? В смисал- бази, ФДТ, силни сенки и т.н
Аз откакто открих ББ кемовете , ФДТ не слагам. После леки сенки на Есенс sun club, малко спирала и лек гланц и евентуално малко бронзираща пудра.

# 332
  • София
гледам да не се мажа много лятото. наблягам на пудрата, внимавам изключително много с ФДТ и коректорите.

# 333
Аз син грим харесвам само тъмносин, иначе според мен ми седи смешно, макар че някои хора са ми казвали, че ми подчертава кафявите очи. Laughing
Аз лятото ползвам по- лек фдтр задължително крем с фактор, но очите си ги гримирам както обикновено, и по- стабилно количество бронзант, че не е като да имам тен. Whistling

# 334

И да в и питам нещо- и лятото ли се гримирате силно? В смисал- бази, ФДТ, силни сенки и т.н
Аз откакто открих ББ кемовете , ФДТ не слагам. После леки сенки на Есенс sun club, малко спирала и лек гланц и евентуално малко бронзираща пудра.

Аз лично това не го смятам за "силен" грим. Лицето за мене е като картина. Не може да започнеш да рисуваш нещо без платното да е перфектно. Виждам страшно много жени, които нямат примерно фдт, а са си сложили здраво сенки и спирала или само червило. За мене това не изглежда добре. Освен ако кожата им не е абсолютно перфектна.

Обаче това са пак много индивидуални неща. Моите разбирание за лек грим друга жена може да ги сметне за абсурдни Simple Smile За мене грима си е всекидневен ритуал (като почистване на лицето или миенето на зъби). Имам си последователност как нанасям продуктите и винаги си я следвам.

# 335
  • София
така е, но стъпките се променят. През зимата кожата ми е невероятно суха, чак опъната. През лятото т-зоната винаги ми мазнее повече. съответно се променя и начинът, по който използвам едни и същи неща.

# 336
По-скоро ми се променят продуктите, не стъпките. Моята кожа не е нито мазна, нито суха.
Сега лятото задължително слагам крем с фактор 50. Нанасям повече бронзант (зимата не слагам толкова)
Ползвам различни цветове като коралово и тюркоазено, които зимата не нося.
Все още чакам да се оправи времето за да нося разни шантави червила Grinning като вали дъжд и е хладно някакси не върви

# 337
Мда, и аз нямам особена разлика как се гримирам лятото и зимата. Единствето за лятото си купувам по-лек ФДТ и сменям крема според нуждите на кожата ми Peace
Откакто започнах да ползвам база под ФДТ, не мога да си представя да я подмина. Сега смених стандартната база с ВВ-крем и ми се получава супер  Peace Със сенки си се клепам еднакво целогодишно. Важното е да имам вдъхновение  Crazy Сега лятото съм решила да експериментирам с по-ярки цветове, които до скоро избягвах, като не много подходящи за офиса. Но покрай вас, нещо ми се разчупиха стереотипите  Mr. Green Имам складирани няколко клипчета с много готини цветни гримове и мисля да ги пробвам.

# 338
  • София
За мен също естественият грим е перфектно изравнен тен на лицето, лек руж, спирала и неутрален глос или червило.

Разликата в гримирането ми през сезоните е по-скоро смяната на крема под всичко останало.

# 339
  • София
момичета попаднах на това видео и мисля ,че би ви било интересно, особено за тази част от момичетата които няма достъп до МАК или не им се дават много пари за червила от високия клас Wink

# 340
  • София
Интересно видео Simple Smile
Никога не съм ползвала червило на Ревлон, а тук виждам, че имат чудесни цветове (това, че са копия на нещо друго го оставям настрана). Как са като трайност и консистенция?
Аз съм влюбена в червилата на MAC заради уникалната трайност, не толкова заради цветовете  Rolling Eyes

# 341
Адри, на мен едно от най- любимите ми червила е Cherries in the Snow на Ревлон, което е уникален цвят, много е пигментирано и трайно и седи разкошно. Heart Eyes А и струва само 11 лв. Wink

# 342
  • София
Непременно ще пробвам значи. Точно срещу входа ми продават Ревлон  Mr. Green Хвърлям си един душ и отивам  Laughing
Аз имам много гадния навик да си прехапвам устната непрекъснато и така изяждам всяко червило за отрицателно време. За момента само Липфинити на МаксФактор и МАК успяват да преживеят при мен повече от час  Laughing

# 343
  • София
За мен Ревлон не може да се сравни с МАС по трайност  Peace

# 344
Aз на Ревлон имам само матови цветове. Strawberry Suede, Mauve it Over и още едно, но не се сещам за името. Трайни са доста. Цветовете са плътни и наситени
Ето ги ягодите (страшно и седят на тва момиче ) http://i78.photobucket.com/albums/j102/jacdami/makeup-1.jpg

Общи условия

Активация на акаунт