Гримиране - техники, съвети, идеи - 6

• 45 570
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Vanya_I     bouquet благодаря ти  Hug

# 226
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Адри, най-последният ти грим, отровнозеленият, ме заплени Heart Eyes

# 227
Анч, това ми е ежедневният грим, макар че съм с кафяви очи. Имам едни минерални сенки в телесен цвят, които са нещото, което съм поръчвала най-много пъти. Другият цвят варира между оранжевата и розовата гама, понякога е просто мазнат руж. Изкуствените мигли ги пропускам, имам си мои. Според мене обаче при този грим най-важното е оформянето на веждите. Peace
Моят ежедневен също е подобен, но не съм се сещала да направя контраста с оранжево или розово. Слагам само сенки в телесен цвят или малко по- светли, защото ми отварят окото, очна линия и спирала.
И си права за веждите. Wink

# 228
  • София
Адри, най-последният ти грим, отровнозеленият, ме заплени Heart Eyes

Мерси  Hug Определено ще повторя, но с малко повече старание следващия път  Peace
Правих си тези дни малко експерименти със сенките на Инглот. Взех си 4 цвята за проба и се пробвах да ги вкарам накуп в един грим, колкото и да не си пасват  Laughing Получи се интересно - https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/59 … _1675688148_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/52 … 8_261027153_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/428453_3173 … _1923313573_n.jpg

# 229
Адри, много готин грим  Peace А черното сенки или молив е?

Аз днес се гримирам изцяло с новата китайска палитра. Никак не са лоши между другото. Пробвах 3-4 цвята само. Цветовете са доста плътни и наситени. Само консистенцията им ми е малко странна. "Усещам" ги различно. Някак са малко по-прахообразни, не са така кремави, като останалите които имам. Не се ронят особено /при положение, че не съм мокрила четките/. Малко трудно се преливат, да не кажа че си е доста зор.

# 230
  • София
Аз явно не довиждам добре вече  Joy
Инглотските коралови сенки ми розовеят, кафявата очна линия на Есенс, си я виждам почти черна.

Ето
Скрит текст:
без светкавица
със светкавица

И да питам, другата кафява очна линия на Есенс, Sun Club, по-светла ли е ?

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 12:26 от Мацата

# 231
  • В къЩи.
Мацата,много ми харесва.  Peace
И моя ежедневен грим е такъв.
Я кажи с коя спирала си на снимката?  Praynig

# 232
  • София
Първи слой Мейбълин, синята, с извитата четка.
Миглоизвивачка.
Втори слой червената Голдэн Роуз 3Д.

# 233
  • В къЩи.
Благодаря ти,много добре ти се е получило.Точно такива мигли харесвам. Peace

Само Мейбелин,не става ли? Слепва ли на два пласта?

# 234
  • София
Ако не сложа ГР ми се рони Мейбълинската от миглоизвивачката. С ГР отгоре няма ронене, но самостоятелно нанесена тя, на два пласта, слепва малко. Четката й е гумена и бодличките са много къси и затова слепва.

Благодаря ти Лия, забравих да напиша.
Между другото на снимките не си личи изобщо, но на живо са ми доста тъмни очите, и очната линия е изтеглена навън. Като се гледам в огледалото очите ми приличат на мацките от клипчетата с арабски грим. И сенките почти не се виждат. То и с размазване ги нанесох, а не с потупване. Но на живо си ги виждам.
Това снимането е голяма работа  ooooh!

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 12:30 от Мацата

# 235
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мацата, много красиво Heart Eyes

# 236
  • на кого му пука
Малко ще оспамя понеже съм в процес на избор на спирала,а четох добри отзиви за тази която си споменала.
Мацата,доволна ли си от Голдън Роуз 3D?
На Мейбълин розовата още като нова ми се ронеше.

# 237
  • София
Мацата, много красиво Heart Eyes

Ей, направо се изчервих  Heart Eyes Благодаря ти!

случайна непозната, и моята на Мейбълин се рони от самото начало. ЗД на Голдън Роуз слепва малко, но не ми се рони изобщо.

# 238
Искам да благодаря специално на veselina_s_p за отзивите, които е дала за китайската палитра!
veselina_s_p, многоооо ти благодаря!   bouquet
Имах известни съмнения относно тези палитри и ти ги потвърди  Simple Smile
Може да са супер за желаещите да експериментират, но аз не съм от тях и ще си спестя малко парички  Mr. Green

Мацата, и на мен ми харесва!  Simple Smile
За  Еssence, ами да, тя си е направо черна и е далеч от кафявото, което искам. И на ме ми се иска да си купа кафява очна линия, но ще търся на друга марка.  Rolling Eyes

# 239
  • София
B & C, абсолютно точно е описала Весето (извинявай, че така те наричам, но ми е по-лесно и ми звучи много мило Simple Smile китайската палитра. Много цветове, в различни нюанси, с различна пигментираност, но качеството не е зашеметяващо. Без база след 15 мигвания ги няма, но с база са доста прилични. Има все пак някои цветове, които са наистина добри и като текстура, но не всички са такива. Кафявата палитра за мен е с по-добро качество от цветните, в които има цветове, които са по-едро смлени отколкото ми се иска и се ронят. За експерименти са идеални, но ако искаш нещо, което да ти служи вярно много дълго време и да си сигурна в трайността му, по-добре си вземи нещо друго.

Кафявата очна линия на Есенс от серията Sun Club е доста по-светла от тази в стандартната серия. Ако я намериш я виж  Peace Аз утре ще ходя за нея в ДМ и ако я намеря и купя ще пусна снимка на двата цвята един до друг

Общи условия

Активация на акаунт