Диета с таратор?

• 5 907
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте мами!Чета последно време за тази диета с таратор,но не мога да намеря резултати от нея.Някой правил ли я е и има ли ефект?

# 1
Здравей! Е със сигурност ще има ефект,ако ядеш само таратор. Какво друго се включва в тази диета???

# 2

Диета с таратор

Един приятно охладен таратор освен, че ще ви освежи ще допринесе и за добрата ви фигура.
Един десет дневен режим с присъствието на таратора в менюто ви ще ви донесат страхотна фигура, наслада, лекота и самочувствие.
Забележка: таратор може да си хапвате в неограничени количества, както и плодове по всяко време когато изпитате глад. Резултатът е от 3 до 7 килограма по – малко.

Първи ден
Само таратор

Втори ден
Таратор плюс два сварени картофа

Трети ден
Само таратор

Четвърти ден
Таратор и около 300 гр. пилешко месо

Пети ден
Само таратор

Шести ден
Таратор и плодове

Седми ден
Основно таратор

Осми ден
Таратор и две твърдо сварени яйца

Девети ден
Основно таратор

Десети ден
Таратор и два сварени или печени картофа

# 3
Това според мен по-скоро може да се ползва за няколко дневно разтоварване, като определено 10 дни са много. Още повече, ако тараторът е без сол, олио и орехи. Мисля че бих пробвала, ако имам 5 ненатоварени дни, както направих с диетата с грейпфурти и белтъци.

# 4
Това според мен по-скоро може да се ползва за няколко дневно разтоварване, като определено 10 дни са много. Още повече, ако тараторът е без сол, олио и орехи. Мисля че бих пробвала, ако имам 5 ненатоварени дни, както направих с диетата с грейпфурти и белтъци.
Да и на мене ми приличат на разтоварващи дни или детокскикация с таратор. Много е малък приема на калории, естествено ще се отслабне,но 10 дена на този режим мисля е много.За 3 дена по става Rolling Eyes

# 5
Аз съм вече четвърти ден и съм смъкнала 2,5кг.Но не я правя така стриктно.Таратора  го правя по оригинална рецепта краставица,мнг малко олио и орехови ядки ,даже и малко чесън.Ям 3 пъти на ден и ако огладнея много хапвам един домат с малко сирене.Не е много натоварващо.Просто по често ходя до тоалетната Grinning

# 6
slavenav77,а други течности приемаш ли и в какви количества?

# 7
...Един приятно охладен таратор...Един десет дневен режим...

Мда, рецептата е издържана в стил кифлограматика, която много държи да подчертае, че става въпрос за един, а не за два или много. Среща се и в изрази като "една уникална добавка" и "масаж за едно релаксиращо, уникално преживяване".

Няма да е неприятно през летните горещини, когато се яде малко по принцип, но от тази диета лъха хладна като таратор омраза към храната, отказ от радостта на живота и уклон към праведност.

Имаше и стихче по темата:

Какъв позор, какъв позор,
Сервираха ми таратор,
Но го направиха без мляко,
Без краставици и вода-
Една паница свобода!

Абе защо така се мъчите?

# 8
Ех, колко подигравателно. Диетата не е здравословна, ама няма нужда от подигравки и ирония.

Общи условия

Активация на акаунт