Отминават пролетните дъждове, октомврийче тръгва на море!

• 36 231
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
И аз се надявам скоро Сами и Мишо да се оправят, а за ротавирусната, когато се чудихме дали да слагаме ваксина на Яна ни обясниха, че ваксината е срещу 1 щам, а имало много и нямало смисъл.

# 166
Добро утро да се разпиша до като си пия кафето , че после едва ли ще ми остане време , въпреки че днес го дават лошо времето и може да си останем вкъщи  ooooh!

Тони стискам палци и аз всичко де е наред  fingerscrossed

Ендира бързо оздравяване от мен  Hug ужасно неприятно е с тия болести

Благодаря ви момичета за поздравите  Hug

Ох Дарина е станала доста подвижна, въпреки че не може да лази нито да се изправя , но постоянно иска да е на крачета научи се да плюе като хулиган  Mr. Green много обича да ми вади очите и като дъвча нещо до като не ми отвори устата да види какво има вътре не ме оставя на мира  hahaha като види каките и малки дечица така пищи от кеф  Crazyмного им се радва . Скоро и другото долно зъбче ще се покаже  Party Вече свикна с гърнето и много му се радва на проходилката също много обича да стои.

# 167
Добро утро Hug

Да се разпиша и аз, че само чета напоследък!

Бели и здрави зъбчета на всички, които са се сдобили с такива Grinning

Тони,  Hug Praynig всичко да е наред! Тзи лекарка е страхотна!

Ендира,
бързо оздравяване на Мишо и Самуил!

Благодаря ви, че питате за изследванията, но още не са се обадили, т.е нямам резултат...в Педиатрията май действат доста бавно, но следващия пъткато ходим при нашата си лекарка тя ще се обади да провери, ако до тогава нямаме обаждане.
Като чета Миа е доста назад от уменията, нито седи още сама, нестабилна, нито лази, не се изправя, но дано всичко е наред Praynig

Проходилка не съм купувала и май ще пропусна, по-скоро уокър ще купим, а гърне не знам дали ще има толкова малко и затова също не съм взела.

# 168
mishlence_2, аз преведох малко парички, сигурна съм, че и други момичета ще се включат HugДано Константин оздравее, какви са прогнозите? Стискам палци и пожелавам кураж на семейството Praynig

# 169
Привет!
днес явно няма да спим,та да драсна някой ред Sunglasses
други дни по това време вече спим с Юлката предиобедно, ама днес нещо не се получава...... както и да е Crazy

Тони, наистина е нелогично ей така да си отглеждате бактерия и дано сте попаднали на специалист вече Praynig за нашите левкоцити доки казала, че е нормално да са повечко, заради памперса Thinking по принци с Лили не сме имали такива проблеми,но то всяко си е различно. против съм ранното приучване на гърне,но взех да се замислям вече, заради тези левкоцити newsm78 иначе аз на Юлката и давам Панадол всеки следобед и мир да има......щото тя като ревне, отива цял ден. тогава давам 2-3 дози, но ако няма проблем чак толкова, давам една доза профилактично, привечер Peace

Анбибиан, наистина по снимките се забелязва ривогледството, но всеки очен лекар знае,че дете до 1 година криви оч1ите от време на време и това не е проблем. майка ми ме беше побъркала с бебешките снимки на Лили и даже леля ми и баба ми ми звъняха да ми обърнат внимание, щото аз съм оперирана от кривогледство като дете и видите ли да взимаме мерки. тогава ходихме на очен и човекът ми обясни,че има доста видиве кривогледство и че много малка част се онаследяват, а за проблем се говори след годинката Peace

Цеци, напълно те разбирам за храненето, понеже съм го изживяла с Лили. дано те подкрепят близките,понеже мен доста ме кълвяха по този въпрос. свекър ми все казваше на свекървата "я вземи му сготви една манджичка на това дете,че с тези кашички...." и други роднини ми звъняха от близо и далеч да ми дават акъли. ама, какво от това,че ядете с пръсти? Юлето и тя така хапва, защото явно лъжицата и дразни венците. много по-големи количества изяжда така. вярно, не достигаме грамовете за възрастта,но то пък колко му е коремчето на детето. ако е вярно,че стомахчето е колкото юмручето на бебето, тогава за кви 200 грама говорим.....и то за кърмено бебе Rolling Eyes бавно става яденето, така е-около 40 минути отиват за една закуска, на която изяжда една бисквита Плазмон и обезсолено сирене, колкото половин кибритена кутийка. ама аз си пия кафето по това време и хич не ми пука Whistling

Хариелка, твоите принцеси наистина изглеждат така, все едно са те клонирали  Mr. Green много сте красотни всички, блазе му на мъжа ти Wink
За глутена-аз в началото се тревожех много,че Юлето доста обича да си хапва препечена филийка,която използва и за чесалка, естествено. и то всеки ден, но после реших,че ако купувам по-здравословни хлябове от специализирани пекарни, едва ли е проблем. иначе го въведох с бисквитка Плазмон Peace

Вече тръгнахме към морето,а? и бански купувате за бебетата, та мисля да питам-за какво са тези бански от разни найлончести материи? мислите ли да ги къпете в солената и студена вода тези бебоци или са само за парлама,както се казва? Юлето ще си е по памучно боди на плажа, за да я пази от слънцето най-вече и да не се поти Peace

Ендирка,наистина аман от болести вече ooooh! но и природата не е с нас-виж какво време е? на Юлето пак и хърка нослето,че и покашля даже, ама много влага, много променливо е времето и аз на това го отдавам. аз пък се уредих с цистит,което не ми се беше случвало от години. тази сутрин ММ ми взе някакви хапчета, билкови, пият се по 6 на ден и за три дни трябвало да ми мине Praynig

Юлката и тя много  активна взе да става......особено нощем,ама тези три дни било пълнолуние ooooh! не че през деня се спира,ама снощи счупи всички рекорди-голямо търкаляне, слизане от леглото ни, а по едно време се довлачи до Лили, чието легло е под ъгъл с нашето, и взе да я дърпа за косата Crazy
Не стига,че Лили пак изпадна във фазата "не трябваше да имаме бебе",ами сега бебето откровено и пречи да спи. но тя в друга стая не иска да се мести-да сме слагали бебето отделно и да сме го оставяли да реве ooooh! ooooh! ooooh!

# 170
Благодаря за поздравите момичета!  Hug Ние вчера бяхме на консултация. Този месец сме отличници. Коколинчо е качил 500 гр и е порастнал с 1 см. Вече е 6.890 кг и 68 см. Обаче докторката каза, че имал физиологичен шум на сърцето, който не бил притеснителен, и даде данправление да го водим на кардиолог, все пак да си го погледне. Та така, вече се чудя щи има ли поне един месец всичко да е наред и без проблем, ама все пак това ми се вижда бял кахър та гледам да не го мисля.
Ивета, ако тя може сама да се изправи и да прави крачките без ничия помощ занчи мозъкът вдява за какво иде реч и мускулите на краката са достатъчно здрави не само да издържат теглото, но и да повдигнат тялото.  Така че не би трябвало да има проблем. Друг е въпроса, ако бебето не може само да се вдигне на колене или до иправено положение, но виси постоянно в проходилки, бънджита или родителите го оставят право. Поне аз така знам.
анбибан, сега ще взема да разглеждам снимки на Зори и Коко по този повод. Че на каката уж нямаше видими аномалии, ама на 3 годинки се оказа далекогледа и още си с очила. Сега започвам да преглеждам снимки, ама най-добре като вземем направление за очен лекар този месец за Зори да измуфтя едно и за дребния. Мерси за инфото.  Hug И браво на Яна, че знае как да се защитава.  Grinning
нннн, може и да има отърване. Зори беше прилично проблемна като бебе, но надскочи всичко. Няколко пъти даже й даваме по малко кравешко сиренце или кашкавал и няма проблеми. Пу-пу-пу, да не я оручасам! Та ако това ще те успокои - светлина в тунела има, но трябва търпение.
Цеца, дано да си изкарате чудесно във Варна.
cvm, честита месечинка на Дарето! Да расте здрава и усмихната!
Тони, дано всичко да се окаже наред и бързо да се реши проблема.  Hug
Ендира, дано бързо да оздравяват и двамцата.  Hug
Оххх, малчо си търси млякото, така че ставам. Хубав ден от нас!

# 171
  • Някъде там
Здравейте момичета  Hug. Отдавна не съм се разписвала ама ви хвърлям по едно око  Mr. Green. На Лили днес и махнаха вече абокадчето и сега минаваме на по лек АБ. Десет дена я водих в тая терапия ужассс слава богу че свърши и дано повеч не се повтаря  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
 Честито на всички озъбили са бебчета да са белички и здравички малките им зъбки Laughing
 Тони Наистина по добре да се разкара тая бактерия че не се знае какви поражения може да направи. Буева е страхотна и аз ходя при нея даже тоя месец пак ще се видим Simple Smile
 Смуси Дано резултатите на Мия са добри  Praynig  Hug
 Ох дано всички бебчета са добре че аман от болести. Какъв е този въздух само вируси и бактерии носи  newsm78
 По късно може пак да се включа че малката се събуди  Hug

# 172
mishlence_2, аз преведох малко парички, сигурна съм, че и други момичета ще се включат HugДано Константин оздравее, какви са прогнозите? Стискам палци и пожелавам кураж на семейството Praynig
Благодаря ти  Hug
Това ще бъде първото им посещение там и за сега нямаме много информация. Това е за сега
Цитат
Има лекар в Германия, специалист в лечението на ретини, имаме покана от него да заминем там за преглед и лечение. Предстоящата операция едва ли ще е единственото ни ходене при професора там, но е началото , а аз се надявам краят да бъде повече от оптимистичен!
Искрено се надявам всичко да се оправи скоро  Praynig
Още веднъж благодаря!
ПС. Ако искате пишете в темата за Коце, като имате въпросчета, за да не ви товаря темата с такива неща  newsm78. Там постоянно ще се обновява информацията и ще ви държим в течение , до къде са стигнали нещата!
А на вас ви пожелавам много слънчев ден и здрави бебчета  Wink

# 173
Grinning Хелоу

Минавам само набързо да кажа ку-ку Grinning Grinning Grinning

Звездичке
и на Косара педиатърката чу лек систоличен шум. Веднага парира надигащата се тревога и успокои оцъкления ми поглед. Каза, че не е болестно състояние и детето по никакъв начин не бивало да се ограничава - физически или другояче. Хубаво било да се документира, защото ако се чуе сърчицето в температурно състояние можело да се сбърка с нещо друго. Каза също така, че дори не го споменавала на майки с новородени, защото прекарвали целият ден в рев, а нямало защо... Без паника! Simple Smile Ще се израсте!
И честит следрожден ден!... втори от тридневните празненства... Wink

Зелда Grinning Grinning споделяй споделяй! Аз пък имам навика да тичам вечер - тогава се чувствам по енергична. Случвало се е да тичам и на лунна светлина. Един ден баща ми тичаше с мен и чакахме мама да се появи. Беше се свечерило дотолкова, че хората се виждаха като тъмни силуети. Един такъв силует оприличихме на майка ми. Неясно защо обаче, нямаме обяснение и досега - тръгнаме с лудите подскоци  и крясъци да търчим към мама, която се оказа после нечия друга мама... срам, срам...

Елица, кураж! Скорошно напълно оздравяване на малка Лили!

бай бай, че малечка е будна

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 12:25 от Nuriii

# 174
  • Варна
Здравейтеее, дечко заспа, пък аз при вас!  Mr. Green
Вчера си взехме резултатите и се оказа, че на теста за специфични IgE антитела ни е отрицателен.  #Crazy Да се чуди човек...  newsm78 Да видим какво ще каже педи. Тия дни мисля да я посетя. Сигурно напоследък сме и редовния пациент. После така и така съм запазила час за гастро ще го преслушам и него, че да чуя има ли някакво друго обяснение за слузта, ако не е алергия.
Днес пък ново 20 - нещо ни е зачервено едното оченце.  Sad Изглежда по-скоро наранено, което е логично след като като му се приспи се чеше зверски. Ако и утре е така определено ще посетим педи и ако се налага офталмолог. Пфуу, аман значи...  ooooh!
Добре поне, че взе да си хапва по-добре. Яде си човека пюрето от круши и си се облизва. Снощи пък вечеря от нашия ориз със заек. Ейй как му се овкуси. Ами то си иска милото вкусна храна, не тия буламачи..  Sick
Звездичке дано няма нищо обезпокоително.  Praynig Доста често явление е този шум на сърцето.  Wink Браво за порастването.  Hug
E♥L♥I♥T♥S♥A   Hug Hug Hug Бързо да влизате във форма.
Тони ще стискам палци обезателно. Но като гледам колко момичета я похвалиха тая докторка.. дето и забравих името  Embarassed , определено се надявам дори да има някакъв проблем да го решите веднъж завинаги.   Wink
dessy encheva аз бански не съм вземала и не мисля, че е нужно.  Naughty Иначе ще си се плацикаме, ако на детето му харесва. Даже вече съм му потапяла крачетата във водата - още в края на Април.  Crazy И аз мисля, че с една тениска под чадъра към 17-18ч. ще е супер.   grinning039

# 175
Здравейте, момичета!

Благодаря в иза стиснатите палци за посещението при доктро Буева Hug Дано наистина не е нещо притеснително  Praynig Praynig PraynigНа мен ми е притеснено сега, но май е нормално от моя страна ooooh!
Кали от днес си има трето зъбче Hug
Днес на обед ги оставих с баша и в едната стая и отидох да приготвя обяд и по едн овреме чувам ММ да казва-олееееее, а Кали да реве, направ осе телепортирах при тях. ММ вика- ми тя падна от дивана Shocked Shocked ShockedА то какво станало- тя тръгнала да слиза от дивана с крачето напред и се плъзнала просто и ММ като я видял докъто се присегне да я хване и си чукнала главата на килима. Много малко плака и веднага се успокои Peace Казах на ММ просто да не си отделя очите от нея и за секунда, защото е мноого подвижна Praynig
Петкова- дано бурзо се реши проблемът с оченцето, че е мног онеприятно, само се тормози детенцето. Сигурно някакви капки ще ви предпишат ooooh!
Тази вечер приятелката ми от Барселона и мъжа и ни идват на гости. Полетът каца в 23.55 и ММ ще ходи да г ивземе, а аз ще ги чакам у нас, че да съм с Кали. Детско любопитство ме гложди какво и е купила за подарък, защот отодавна ми е кзала, че и е взела дрешка и ми е любопитно каква. Като я изпера ще и я облека и ще кача снимка.
Лека вечер на всички мами и бебоци от нас с Кали Hug

# 176
  • София
Добро утро, мили момичета!
Много ми е трудно да ви следя, а да не говорим за писане  Embarassed
Като ви чета направо ви се чудя как успявате.
Много щастие, любов и късмет желая на рождениците   bouquet
Болничките да оздравяват, а неядящите мъничета да проядат вече за успокоение на мама  Naughty
И Нели вече се озъби   Stuck Out Tongue Closed Eyes с горно зъбче.
Искам да ви питам как режете ноктите на крачетата на мъниците? Нещо тази дейност не ми се отдава много  Embarassed
Бяхме на село няколко дни - ей завидях на тези които могат да си позволят това по-често. Нели спеше по-добре, хапваше повече изобщо идилия. Мисля че съм казвала и друг път, че ние нямаме кола и по тази причина возихме Нели на влак - беше весело приключение.
За сега толкова от мен приятни вече топли дни надявам се и ще гледам да се включвам по- често.

# 177
Petkova и на Яна очите понякога се зачервяват, един път имаше като кръвоизливче в окото, една червена точка, друг път пък имаше огромно червено петно под едното око. И за двата случай реших, че се е шибнала на някоя играчка, бързо се оправи.
Днес направихме третото падане от леглото  ooooh! Вече въобще не мога да я оставям там. Тя беше заспала и да не я будя я оставих сама, заобиколена от възглавници и юргани и си отидох в хола с бебефона. Мислех, че като се събуди ще се размрънка, че ме няма ама не. Тя видяла, че ме няма и решила да умишкува, там където не е позволено, а как е паднала нямам идея, ама беше седнала на пода, сигурно по дупе се е изхлузила  Tired Не се е ударила, но се беше уплашила, сега вече е добре.

# 178
Здравейте да хвана промоцията до като спи Дарето  Mr. Green и да надникна какво става

Петкова окото на Дарина постоянно и се зачервява първо беше на клепача без да е мажа с нищо както се появи така и си отиде  Thinking след това отново се показа този път не само на клепача ами и отдолу пак не го мазах пак изчезна това се случва просто за ден два вчера пак и излезе подобно нещо не съм го пипала но виждам , че започва да избледнява и стигнах до извода , че е от слънцето защото като върна лентата назад и се сещам , че се появява след като сме били на разходка стои като изгорено като зачервено едни ситни пъпчици , но в много малко количество дори може да се каже , че има вид и на одраскана не се сещам по друг начин как да ти го обясня , но дано си ме разбрала

Момичета усещате ли ,че вече са ни толкова подвижни бебетата , че и до тоалетна не можем да отидем освен ако не спят  Mr. Green аз слагам от вчера Дарина в кошарата права тя си стои и си престъпва обаче като падне и почва да плаче без да се е ударила  ooooh! държи се с ръчички , но щом пусне едната ръка и почва да се огъва и пада  hahaha аз се смея тя плаче , но така ще до като проходят онзи ден съм е сложила в проходилката за миг е изпуснах от поглед , а тя вече в коридора дъвче гумата на колелото на сестра си  ooooh! Sick  #Crazy лошо ми стана като е видях и другото което се е научила като вземе нещо непозволено щом и го дръпна от ръката и почва да се тръшка  ooooh!

това е от мен свърши ми времето  Mr. Green

# 179
  • Варна
Petkova и на Яна очите понякога се зачервяват, един път имаше като кръвоизливче в окото, една червена точка.
- Точно такова си имаме...  Whistling Но днес е по-добре, почнало е да минава. Явно се е наранил, нали като му се приспи се чеше зверски очите...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт