Направо не мога да повярвам, че ми се случва след първата лъжичка зеленчуково пюре да не изпада в потрес и да затваря устата с категорично врътната глава. Петкова, днес саврих на един път морков, картоф и тиквичка на големи парчета и една розичка броколи. Картофите, морковите и тиквичката пасирах с малко от водата и прибавих съвсееееем малко зехтин. Стана много гладко пюренце. Та предлагам аз, той опитва мноооого внимателно, че нали си има опит детето, че голяма част от пюретата са бливоч.
Та хапна някъде 5-6 лъжички, което е нечувано до момента количество за зеленчуци при нас. И взе да мрънкаааааа, ама аз съм виновна щото на детето му се спеше вече много. Какво се утутках не знам, ама стана късно и като започнах да го храня вече много му се спеше. иначе може би щеше и повечко да хапне. Ама аз и на това съм доволна. И махнах аз пюрето и му връчвам цялата розичка броколи и той на свой ред
Но след малко се размрънка, щото нали му се спеше та му дадох да си цокне и айде с бибата в кревата. Утре ще гледам навреме да сколасам и ще ти докладвам за резултата. Остатъка от броколите аз го изядох и се изненадах, че си беше доста вкусно само варено без сол, масло и други екстри. Пюренцото и то биваше като му ръснах малко солчица. Ейййй, появи се светлинка в тунела. Ще опитам с тази комбинация в следващите 2-3 дни да видим инцидентно ли е било или не. Та така, тествай смело броколите, никак не са лоши натюрлих за разлика от пюретата където и Коко и аз правим 

Да видим дали съм разбрала правилно: първо се обзаведохте с гъбичките, после ви се появи зачервено гърло и не много висока температура, която може да има хиляди причини: никненето на зъби, жегата, да е реакция на Дактарина.....изписаха ви АБ, без да сте пробвали някакъв сироп на билкова основа или нещо по-безобидно. да му бяха взели секрет от гърлото поне
и още мажеш този Дактарин
има ли още гъбички? може би трябв ада се смени8 препарата? може би трябв анай-после да ме послушаш и да включиш пробиотик, понеже в червата на детето живеят микроорганизмите,които отговарят за 80% от имунитета му. а за имуномодулатор или стимулатор ще ти цитирам един от нашите лекари-педиатър "Какво да стимулираш? Той няма имунитет!" Давай вит. Ц да подпомогнеш оздравяването и дано скоро се повлияе детето 
Памперсите ги сменихме, диета пазим колкото можем. Певизонът ще го спирам вече, че много стана,а и фармацевтът така ме посъветва. Ха да я видим сега тази много хвалена Веледа
Дано до към годинката всичките ни малчовци да надскочат или поне пооблекчат алергиите, че да се диша по-спокойно.

аз от доста време се сещам и все забравям да пиша за нея Клеопатра не се е разписвала отдавна Съни ти ли имаше връзка с нея
пиши и когато имаш време да споделиш как са

Да расте умно, здраво и лъчезарно дете за радост на цялото семейство 

Вечерта си изпи и млякото с една бисквитка и съм доволна. Изкара по-дълго без диария, предполагам заради усиленото бутане на Ентерол и Хидрасек. И те кога подействат, кога не. Както и да е. Важното е, че краят му се вижда. Днес се чудя дали не почна да се храни и защото с мъжа ми сме в добри отношения. 

Общо взето това е засега. 

, беше кошмар.
Инъче апетита се върна и днес ми се кара, че му давам по-малко каша. А аз съдейки по моя стомах как се е свил, помислих, че и за него ще е така, нооооооооооо нищо общо.