То и без това работодателя ми е ММ ,и сега с каквото мога му помагам, така ще е и за напред, а пък някой ден.. като поотрастнат децата (Ая и бъдещите други) ще си измисля нещо , което да ми докарва джобните за екзотични екскурзии

Благодаря за свежата темичка 
Присетя се за гърнето, слагам я и в повечето случай имаме попадение
За акане не съм и пробвала, че от както имаме гърне, тя спря да ака
Честит рожден ден на инвалидна количка. Бъди щастлива , здрава и много обичана 
Дано свикне бързо
Днес и добавих червена печена чу6ка към пюрето мноого и хареса изяде окол 160 грама. Киселото млекце с бисквитки също е на почит 

Ще търсим май друго гърненце, докато дупето ни порастне за това, а както расте с по 200 гр. на месец, може да стане първи клас докато седне на това гърне 
Благодаря ти за пожеланията
Ние имаме една звездичка на Фишър прайс,която има много приятни музики и звуци и прожектира две картинки - морско дъно и някакви звездички
Благовест много си я обича,без нея не заспива вечер
Ама като цяло не обръща много внимание на картинките на тавана

От там купувам и бодита, но последния път много не ми харесаха и взех само 2 бр., а и размерите им са каточели умалени. За 12 м. почти ни окъсяват, а за 18 м. са ни големи 
Видях едни дънкови в H&M но имаше само големи
Толкова отдавна не си писала. И също често се сещам за инка, но все забравям да питам, преди поне в морската я засичах, сега никъде
Целият град и околните села се бяха изсипали в двора на училището и от там до ресторанта, образувайки коридор, толкова много народ, беше ужасно сложно дори да стигнем до училището. Така че само оставихме майка и си тръгнахме - аз и две мрънкащи деца, на едното му се спи, другото иска балони. Като ги сложих в колата се поогледах и отскубнах останалите само два балона от спрялата пред мен кола
На мен така ми се спи, тя ми се хили, изгряла изпод завивката с тези две трапчинки и аз си открадвам по една целувка и пак затварям очи и заспивам. И понеже покрай играчките на батко си е много в час с всякакви бутони и копчета, тази сутрин като заспах и тя с пръстче ми дърпа клепача нагоре да ми отвори окото
Повече няма да смятам, дано не се разболее.
Предполагам, че заради лошото време не се е състояла още, утре ще ти звънна, ако не забравя, не може би вдругиден, че утре ми е натоварено. Абе, ще участваме, ама ще ходим пак при нашите за панаира и да върнем въздушната пушка на бащата (мъжът ми е взел на мерник някакви птици, аз му казах, че не искам да ги стреля, ама той се разсърди и сега пак ще правя плашила - ако кацне някоя при насажденията е за него
То сега като си купя машината и започна да се уча да шия, ще мога да направя плашило за всеки корен домат, че и за всеки стрък магданоз

и много години да ти е верен спътник,после да остане за Стела.

И честита
И да ушиеш и на мен една роклА 

И не много скъпо
Хубав ден
Пожелавам ти мног оздраве и щастливи моменти 

Препоръчани теми