MAC & Sephora - 5 тема

• 60 534
  • 736
  •   1
Отговори
# 255

Нови красоти от MAC Flutter От 5-ти юли ги пускат в продажба. Дано и нас ни оргее тази колекция. Има хубави скинфиниши, червила и ружове Heart Eyes

Последна редакция: вт, 26 юни 2012, 19:24 от Жаки°

# 256
В Сефора продават ли се парфюми на Dsquared2?

# 257
Era, имаше го, цената беше 74 лева  Peace

Благодаря  bouquet

# 258
В Сефора продават ли се парфюми на Dsquared2?

Да.

# 259
# 260
  • Стара Загора

И в мола на Стамболийски трябва да има в БЗ. Мисля, че ще ти е по-наблизо.  Crazy Hug

# 261
Лелееее Жаки, страхотна новина! Hug Мисля че открих розовия рyж, които търся от толкова време - Supernova. Heart Eyes Харесах си и Sky сенките, както и гланцовете Meteoric Cremesheen Glass и Astral Cremesheen Glass

Ето още снимки и информация -  http://www.temptalia.com/mac-heavenly-creatures-collection-photos-swatches-preview

Дано се забави до към 8-9, че тогава зимам парички. Сигурно ли е че на 5-ти ще я докарат тази колекция? Thinking

# 262
Момичета, гланцовете за устни и бялата козметика на МАК заслужават ли си?

Освен това, доволни ли сте от cream color base?

# 263
Лелееее Жаки, страхотна новина! Hug Мисля че открих розовия рyж, които търся от толкова време - Supernova. Heart Eyes Харесах си и Sky сенките, както и гланцовете Meteoric Cremesheen Glass и Astral Cremesheen Glass

Ето още снимки и информация -  http://www.temptalia.com/mac-heavenly-creatures-collection-photos-swatches-preview

Дано се забави до към 8-9, че тогава зимам парички. Сигурно ли е че на 5-ти ще я докарат тази колекция? Thinking

На мене ми изпращат писма от немският MAC и при тях със сигурност ще я има от 5-ти.
При нас обаче никога не се знае....понякога колекциите идват супер точно, друг път се бавят. Ще трябва да им се звъни и досажда Grinning

Stardust, имам 4 гланца на MAC и преди като още използвах гланцове бях много доволна. Аз обичам да са гъсти, лепкави и трайни- техните са точно такива Peace

# 264
Stardust* хубави са Дазълглас гланцовете - много бляскави  Peace.. Имам и Липглос, които ги водят, но той по-не ми харесва, по-обикновен е. За мен си заслужават червилата им  Crazy, сенките, спиралите им не харесвам!
Да се похваля със спирала на Клиник на 50% намаление от ЦУМ  Grinning. Там даваха 30% и 50% намаление на Клиник, Ести Лаудер и Ив Сен Лоран. Обаче бяха много обрани. Исках да си взема още една любима спирала на Клиник, но беше свършила изобщо като разновидност, червилото пък, имаха този цвят само на мостра.

# 265

На мене ми изпращат писма от немският MAC и при тях със сигурност ще я има от 5-ти.
При нас обаче никога не се знае....понякога колекциите идват супер точно, друг път се бавят. Ще трябва да им се звъни и досажда Grinning

Дано се забавят 3-4 дни тогава, че много ми се иска и аз да намажа. Mr. Green
До сега не съм купувала нито червило нито гланц от МАК, май ще трябва да се поправя.

# 266
Момичета, гланцовете за устни и бялата козметика на МАК заслужават ли си?

Освен това, доволни ли сте от cream color base?

Хубави са гланцовете, но имай предвид, че се подиграват с размера им, на никоя друга марка не съм виждала толкова малко продукт да дават в глос, поне от нормалните размери, а сравнен с някой разликата е направо фрапираща, например Juicy Tubes  са почти точно 3 пъти повече количество. Аз лично по-скоро бих  взела червило, отколкото гланц....

Бялата козметика не е нищо особено според мен, ок е де.Cream color base - чудесен хайлайтър.

# 267
Мис Нели, аз не че толкова съм запреритала точно за техните гланцове, но много ми хареса Pink Lemonade. Heart Eyes
А Juicy Tubes са уникални, няма свършване това нещо. Crazy Вече почти година имам един, и мажа ли мажа, а изглежда като нов. Thinking

# 268
Juicy Tubes, лепкави ли са?!

Ей това на Карго за мен е най-ефективния продукт срещу лъскаво лице  Heart Eyes Heart Eyes. Днес съм само с него и коректор и е уникално добре.. Всъщност вече няколко дни  Grinning

# 269
Pink Lemonade е страхотен, не му се чуди изобщо. Lipglass са доста лепкави и плътни. Мен ми харесват, но не са за ветровити дни.

Общи условия

Активация на акаунт