MAC & Sephora - 5 тема

• 60 534
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Момичета, гланцовете за устни и бялата козметика на МАК заслужават ли си?

Според мен не им е силата в бялата козметика.

# 271
Момичета, гланцовете за устни и бялата козметика на МАК заслужават ли си?

Според мен не им е силата в бялата козметика.
Определено. Peace За сметка на сенките и пигментите!

# 272
  • Belgium
Аз ще дам един положителен глас за околочния MAC Charged Water - добре овлажнява без кир ефект, не ми дразни очите и има освежаващ ефект.

# 273
  • София
Аз само да вметна, че вече купувам 4-та опаковка на   Opulash . Харесва ми.   Heart Eyes Преди това ползвах Sumptuous Extreme на Estée Lauder, ефектът на моите мигли е същият, цената - не.   Peace

# 274
  • София
Аз само да вметна, че вече купувам 4-та опаковка на   Opulash . Харесва ми.   Heart Eyes  Преди това ползвах Sumptuous Extreme на Estée Lauder, ефектът на моите мигли е същият, цената - не.   Peace
Страхотна е!Любимата ми спирала е това  Heart Eyes

Сега ползвам Sumptuous Bold Volume Lifting на Estée Lauder,която е хубава,но не колкото Opulash.

# 275
А каква им е цената на гланцовете на МАС?  newsm78

Juicy Tubes са малко лепкави, но седят уникално, като сироп на устните, и са сууупер трайни. Моя е пъпеш и мирише и има вкус на пъпеш. Супер са, но 45 лв е брутална цена за един гланц за устни, според мен.

# 276
А каква им е цената на гланцовете на МАС?  newsm78

Juicy Tubes са малко лепкави, но седят уникално, като сироп на устните, и са сууупер трайни. Моя е пъпеш и мирише и има вкус на пъпеш. Супер са, но 45 лв е брутална цена за един гланц за устни, според мен.
Имам някакъв спомен, че бяха около 36лв.  (конкретно Lipgelee от Дисни колекцията
) newsm78 Пак са гъсти и лепкави кaтo Джсуситата.
Това се казва Resort Life и на живо е много красиво Heart Eyes
Скрит текст:

# 277
Stardust*, ето я офертата  Peace Grinning
http://www.enzo.bg/kozmetika/lancome/lancome-juicy-tubes-ii-5-pcs/
Някъде около 35лв. са МАС.

# 278
Имам липжеле на Мас. Страхотен цвят подобен на показаното по-горе от Дисни колекцията, но е страшно лепкаво и няма махане от устните. Иначе е блестящо, супер трайно и супер правещо впечатление.

# 279
  • в пералнята
Аз преди 2 години си бях купила ето този комплект и все още го ползвам, а даже не са на половина.
Много съм доволна и препоръчвам.

# 280
Джуситата и желетата на МAC определено си заслужават парите. Нямат свършване Peace
Dazzleglass-a обаче е пълна подигравка като количество- 2,4 ml.

# 281
Мисля, че Lipglass бяха 33лв.Само от колекции са 35лв. Дано не се бъркам. Аз съм пробвала тях и Lipgelee. Желето има много блясък и с него по цялото лице имам блестящи частички.

# 282
Heavenly Creature Collection дали ще дойде в България?

# 283
Ще идва до колкото разбрах от Жаки. Party Точа и се и чакам с нетъpпение. Само се моля да се забави до понеделник-вторник Praynig, че сега нямам парички, а съм си харесала много Supernova. Heart Eyes

# 284
Мацки, да ви питам харесвате ли миглите на МАК?  Flutter  Знам, че Жаки им е фенка. Каква им е цената? И ако се купя, дали в магазина ще се съгласят да ми ги сложат първия път?  newsm78
Аз досега съм пробвала само едни на Сефора от 4лв. с лепилото, което вървеше с тях и резултатът беше много зле  Tired То е ясно, че мен не ме бива, но май и миглите нещо бяха сбъркани, понеже не бяха огънати по окото. А когато се опитах да ги огъна леко, едните се прегънаха.  ooooh!  Да оставим факт, че бяха еднакво дълги и от двата края.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт