ФОРМУЛА 1 - сезон 2012 - ГРОЗНИ, но СМЕЛИ - тема 2

• 24 071
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
# 316
  • BG

Да пестим време от писане, та от мен..... smile3515

# 317
  • КиТ
Ох, нета ми се скапва винаги за гран при  Crazy Докато побликувам коментар и резултатите са вече други  Close Ако ви се струвам неадекватна, да знаете- това е причината  Joy

И на мен така,старта ми беше на забавен каданс  Crazy Joy Joy Joy Така,че не се притеснявай  Hug Hug Hug

Алонсо да се стяга Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 318
Много мразя съобщения от сорта- пести гориво, пести гуми...и т.н  Whistling
Абе газ беееее  Crazy

# 319
  • Варна
начииии комшиите баш сега дойдоха да си плащат режийните  ooooh! ... аматьори  Crossing Arms

иии
продължавам с  bishop

# 320
Лотусите летят  Crazy

Давай Дженс, искам те напред в класирането  Peace

# 321
  • BG
начииии комшиите баш сега дойдоха да си плащат режийните  ooooh! ... аматьори  Crossing Arms

иии
продължавам с  bishop

Малииии,   махнала си фцити, ма ша са разправяме после.... Rage

# 322
Така ме вбесяват тези безкрайни реклами, това го няма никъде освен тук  #Cussing out

А иначе за феновете на Алонсо - Да знаете, че при следващото спиране механиците на Хамилтън ще се изложат и наш'то момче ще спечели  Twisted Evil

# 323
Така ме вбесяват тези безкрайни реклами, това го няма никъде освен тук  #Cussing out

А иначе за феновете на Алонсо - Да знаете, че при следващото спиране механиците на Хамилтън ще се изложат и наш'то момче ще спечели  Twisted Evil

Сакън  Twisted Evil

# 324
  • Пловдив

Хубавото на film+ HD е че няма реклами.

EDIT: Дедо Шуми пак отпадна и за пореден път това е по вина на отбора/техниката. САБОТАЖ  #2gunfire

# 325
  • BG

Ванге, Вангеееее........... Party

# 326
  • КиТ

Малиии що не ги разтреля  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Нета ме ядосва,много влачи ooooh!

# 327
  • Пловдив

ХАйдеееее наще......

Хайде Алонсо

# 328
  • КиТ
Хам може и да го прецакват постоянно,ма гледайте ква скорост изкара  Crazy Алонсо ще му е много трудно  Thinking

# 329
това не е истина  ooooh! Давай Лу, покажи им, че можеш въпреки всичко

Общи условия

Активация на акаунт