ФОРМУЛА 1 - сезон 2012 - ГРОЗНИ, но СМЕЛИ - тема 2

• 23 524
  • 736
  •   1
Отговори
# 585

Само от време на време влизам да тровя във волейболната тема и дотам.

newsm78

# 586

Само от време на време влизам да тровя във волейболната тема и дотам.

newsm78

Да го кажем така, да изкажа моето виждане, независимо че ми скачат 10 човека с обидите напред, ама що пък трябва да съм с общото виждане, имам свое си такова, а там повечето са с едно мнение, а които не са се отказали да пишат там.Ама аз съм упорит и тровя въздуха там, защото не съм желан, но пък като другите няма да се откажа, форума е на всички.

# 587
  • BG

Е той нали преди 2 седмици спечели Ролан Гарос Simple Smile

Не го следя, затова и питам. 

# 588
Здравейте, банда  Hug

Тези дни, нямам много време за клюки, но като гледам, то и няма такива  Wink Миналия месец, около рождения ден имах, няколко дни почивка, и сега са решили да ми ги "изкарат през носа"   Crazy И от трите състезания този месец, ще изпускам по нещо  Tired Ще се опитам да "надвия" любопитството си, и да действам, като вас- на запис, без да знам резултата  Whistling, но да си призная, не знам дали ще успея  Thinking Като за начало, ще пропусна квалификацията в Събота  Sad

Доколкото разбрах, времето е дъждовно, и нищо чудно да остане такова  Wink Май ни чакат поредна порция инфарктни моменти  Whistling  Mr. Green
Чува се, че от Макларън носят, някакви подобрения, та се питам, ще успеят ли да ги тестват, ако условията са такива  newsm78

Фетел, вчера е бил рожденик- Да е жив и здрав и по- малко да ни бие  Crazy  Mr. Green

Сега прочетох, че вчера е станала катастрофа- http://f1.f-e-n.net/index.php/url70858
                                                                       http://f1.f-e-n.net/index.php/url70862

Дано момичето да се оправи бързо  Peace

# 589
  • София
Мацоранки и младежи, да ви почерпя, вчера празнувахме с половинката годишнина

# 590
  • BG

Аууу, Ланиня, честито за прекрасния повод, миличка!   bouquet
Здрави, щастливи, влюбени и всеотдайни бъдете форевър!

Хади от мен един скромен подарък за хубавата двойка, със здраве да си житкатИ !

# 591
  • КиТ
Мацоранки и младежи, да ви почерпя, вчера празнувахме с половинката годишнина

А това ли било  Laughing С тая снимки,която не съм виждала и факта,че не помня дали,някой е официално сключил брак или не,си помислих,че си вдигнала сватба  Blush Ама наистина си едно към едно(без майтап) Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Както някой коментира снимката,сякаш вчера е правена  Peace

# 592
Ланче, честита годишнина  Hug Пожелавам още мнооого, мнооого на брой, и всяка следваща, по- влюбени, и по- щастливи   bouquet

# 593
  • София
Еееее, благодаря! Да ви се връщат пожеланията Simple Smile
Бениииии, жесток подарък! Heart Eyes Как ще ми отива...мани мани

ПП Лоши новини за пострадалата тест пилотка на Маруся - загубила е дясното си око SadSadSad

ППП ФИА ще мислят по системата с наказанията http://www.autosport.com/news/report.php/id/100898 и Честит рожден ден на Себ!

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 23:02 от Lana

# 594
  • BG

Брютро!

Тази сутрин в "Телеграф" чИта, че много са му набили канчето на моя петел подскоклив, дето обвинява хорицата в конспирации. Отправили са му предупреждение навръх РД. Сега като се надрунди, па като се намуси... ooooh! И ще се прецака на ингилизко, вероятно!

# 595
  • Варна
Брютрооо  Crazy
Ланче, с малко закъснение  Blush ....Честита годишнина!Сладко да ви е на душите, щастливи да са ви сърцата и винаги заедно, винаги!  Crazy Hug Hug Hug

аууу Бенджолина, от де го звади тоз подарък  Mr. Green
Аз тва със скастрянето на твоя бебешондел, го четохме още след състезанието бре... още веднъж ли са му начуквали канчето  Mr. Green ...НИ са научи да са извинява и сега психоатаки  му правят Mr. Green ... ма той Нюи пък му прави супер кола  Mr. Green иииии той летиии  Mr. Green, за УжасТ на останалите  Mr. Green
Бениии, една питка поне не омеси ли или една тортичка на бързо, за рождения му ден  Mr. Green .. тука толкоз фенки, по една лИмонада не почерпихте, ейййй значи Mr. Green Joy

Юлка, опитай с гледането на запис и никакво инфо, адреналина и сърцето тупа лупа още повече  Mr. Green ...аз вече сЪ специализирах, научих се и как да мижам като отварям и сайтовете  Joy

Сега прочетох и за пилота на Маруся - Мария, ужасно е случилото се  Confused ... доколкото разбирам катастрофата не е била с голяма скорост, но рампата на камиона в който се е блъснала е била на нивото на каската на пилота, толкова нелепо ... дано се възстанови по-бързо  Praynig

Ох, ФИА след дъжд качулка, кой знае какви ше ги измъдрят  Crossing Arms

# 596
  • BG
Аз тва със скастрянето на твоя бебешондел, го четохме още след състезанието бре... още веднъж ли са му начуквали канчето  

Мда, Анелко, пише навръх рождения му ден са гу били... hahaha

Бениии, една питка поне не омеси ли или една тортичка на бързо, за рождения му ден  Mr. Green .. тука толкоз фенки, по една лИмонада не почерпихте, ейййй значи Mr. Green Joy

Тц, ни заслужава, пиклю!  Close

Много си го обичам, но съм и мнооого строга, а понякога и справедлива дажи!  Mr. Green

# 597
  • BG

Моля някой вИднага да ми обясни, личния шафьор на Лана, дето има за задача да се грижи за фИрарито, дето вчера и го подарих, и да я вози да си житка, кви ги бърка с тая какичка, в работно време ли го прави или извън него, регламентирани ли са тея отношения, включени ли са като клауза към договора трудовия и коя, акшъли, е таз   !?

# 598
  • Варна

Моля някой вИднага да ми обясни, личния шафьор на Лана, дето има за задача да се грижи за фИрарито, дето вчера и го подарих, и да я вози да си житка, кви ги бърка с тая какичка, в работно време ли го прави или извън него, регламентирани ли са тея отношения, включени ли са като клауза към договора трудовия и коя, акшъли, е таз   !?
Joy :35, ох бе Бениии  Joy

тез снимки не са ли старички  Thinking, еле таз първата май беше от една дЪскотека  Mr. Green иии от там тръгнаха слуховете, че нещо нИ е наред с Ракелка  Sunglasses

# 599
  • София
 Joy Joy Бени Joy Joy

Тъй, тъй - тази е стара дружка нандолетова - тогава още не беше на трудов договор при мен! Не позволявам аз в работно време таквиз каки да се навъртат, че....отиде фИрарито  Naughty

Сега за една нова се споменаваше, пак рускинче, ама даже май още по-младо, Даша някоя си - убавка е де, ама няма нишо офишъл (слава богу!), че ще се уволняваме Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт