ФОРМУЛА 1 - сезон 2012 - ГРОЗНИ, но СМЕЛИ - тема 2

• 22 993
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Алонсо преди флаговете  Crazy

Това беше яко! Добре че не се срещна със стената - голям късмет!

# 631
  • Варна
айдеее СиЦки вън на пистата  smile3513  newsm47

Нандо се справи мнооого добре с колата  Naughty

# 632
  • КиТ
аз гледам ББСто, там такова пате няма  Mr. Green

Аз гледам на 3-4 линка  Crazy hahaha hahaha hahaha

Казаха сега,че ще се поднови състезанието в 17 часа  и 7 минути  Crazy Party Party Party

# 633
Момичета, може ли някой да ми обясни накратко, какво се случи  newsm78
Перес, Хамилтън и въобще първите 3-4, по добри условия ли хванаха, че после никой не подобри времето им  newsm78 Нищо не успях да гледам, така само се раздразних повече  Twisted Evil И, въобще какъв е регламента сега. 4ч. ли ще чакаме  newsm78

# 634
  • Варна
Юлка, нЕма да чакаме повече, след малко подновяват сесията. Валеше си доста силно и прекратиха квалито 6 минути преди края на К2. Който беше излязъл по навреме в К2 той си е и записал първите времена след което е и започнало да вали все по-силно и по-силно и доста коли започнаха да се фъртолят  Crazy.
А Бътън просто не е имал късмет в първата част, т.к. е излязал да прави бързи обиколки и Глок се е завъртял и му е провалил времето точно в края на първата част.

# 635
  • КиТ
Дъжда заваля и последните бяха губещи  Wink Peace И вече гледаме К 2  Mr. Green Crazy Party Party Party

# 636
  • Варна
 Joy, Грожан се класира и провали обиколките на последните които се класираха, дали ще има санкции

# 637
  • КиТ
Мда  Rolling Eyes Сега дали ще накажат Алонсо  Thinking

И ето го г-н Лоу,фотнат  Sunglasses метнах го и оттатък  Crazy Peace

# 638
  • Варна
нещо не ме кефи на къде отиват нещата  Mr. Green

# 639
  • КиТ
Аууууууууууууууу Алонсо на първо място  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18
И Дино тоя път се представи на ниво  Sunglasses bowuu bowuu bowuu

# 640
  • Варна
шах и мат с фираритУ  Sunglasses ..уау ..за малко  ги виждах 1, 2 ....
кво стана с балансирания мак  Twisted Evil, УуууужасТ  Crossing Arms

Браво на Фернандо, много добро каране  Crazy. Поздравления за Марк и Мишу!
хихих интересеееен старт тумороу  Mr. Green  

# 641
  • Пловдив
...Алонсо на първо място...

Сега оставя да не е нарушил правилата в края на Q2, когато Грожан спря в чакъла.

# 642
  • София
...Алонсо на първо място...

Сега оставя да не е нарушил правилата в края на Q2, когато Грожан спря в чакъла.

Дано...ама ако не се лъжа каза, че пол позишъна на Силвърстоун не е толкова от значение, а и утре ще вали, така че всичко е непредвидимо Simple Smile.
Деймън Хил каза, че не знае къде би следвало да завърши Алонсо след като тръгва от пол, при положение, че като тръгне 11 завършва първи  Joy
Обаче утре всичко ще се обърне надолу с главата според мен - пак ще е инфарктно...

# 643
  • КиТ
Казаха,че по времената Алонсо върнал газта,дано няма наказания  Praynig Praynig Praynig

Обаче утре всичко ще се обърне надолу с главата според мен - пак ще е инфарктно...

О да,освободете си целия следобед,че днес стартираха в 3 и приключиха в 6,за утре най-рано приключване предвиждам в 8  Sunglasses Joy Joy Joy Joy

# 644
  • Варна
аз не мисля, че ще бъде наказан. Според мен дръпна газта, просто беше с много добро време цялата обиколка  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт