ФОРМУЛА 1 - сезон 2012 - ГРОЗНИ, но СМЕЛИ - тема 2

• 24 073
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Фетелиньо първи в последната тренировка, но само на 0.006 пред Нандолиньо  - ще се лее кръв! Crazy
http://en.espnf1.com/canada/motorsport/race/54630.html

# 241
  • София
Гледах и 3-те тренировки ....... Laughing само вчерашния ден ми допадна  Mr. Green
Сега чакам квалификацията  Whistling
Ако не ме устройва........няма да коментирам  Twisted Evil

# 242
rehab, дано присъствието ти да донесе малко късмет и на нащО отбор  Peace
И аз гледах 2 от 3 тренировки, голяма стегнация. Обаче ми прави впечатление, колко засичания имаше по пистата м/у пилоти, а наказания- не  Whistling

А, това го оставям без коментар- http://www.autosport.com/news/report.php/id/100230

# 243
  • КиТ
Фетелиньо първи в последната тренировка, но само на 0.006 пред Нандолиньо  - ще се лее кръв! Crazy

Браво на момчето,а дано утре направи нещо Praynig Praynig Praynig

Туко що прочетох : Заради пресичането на бялата линия на входа на бокса Кими Райконен е глобен с 2500 евро

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 19:37 от plami89

# 244
  • София
Фетелиньо първи в последната тренировка, но само на 0.006 пред Нандолиньо  - ще се лее кръв! Crazy

Браво на момчето,а дано утре направи нещо Praynig Praynig Praynig

Това сега за кое момче е? Преди време нямаше да имам съмнения за кой говориш, но наполедък  newsm78

# 245
  • КиТ
 Mr. Green Joy Joy Joy Тоя път е за Дино  Peace

# 246
Не ми харесва, че Фетел и по- бърз от Джонитата,и то с по- бавните гуми  Naughty

# 247
  • Варна
йехоо мацки  Crazy
не ми Аресва тва дет го скивам по ТВто в момента ...  Mr. Green

много се надявам да си крийм потенциала от конкуренцията ... ама надали  Mr. Green Crossing Arms Mr. Green
МакЛарън почват да мЪ дразнят, ш са уволняаме ви казвам  Mr. Green Twisted Evil
Утре ако Джони спечели, ша е чудо  Sunglasses

Ферариту, пу Да им уруки  Mr. Green, евала за апдейта им  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms ... мноооого по-добре вече изглежда болида им  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms ...
Лимандите и те фърчат, абеееее ..

....голЕм кошмар ше ми е тва състезание, а така да го очаквах  сд нетърпение  Crossing Arms

# 248
Ауууу, Малдонадо- шампион  Mr. Green

Този удар, май спаси Бътън от отпадане  ooooh!

# 249
  • Варна
голЕм мъка на мене  Mr. Green ...

Юлка ай да ходим до Канада, ша фаним нощния полет  Mr. Green .. трябват крайни мерки да се вземат  Mr. Green

Райко аут от К3,  Sunglasses

последни 10 ... и руска рулетка  Mr. Green

# 250
  • КиТ
Ауууу, Малдонадо- шампион  Mr. Green

Само,че в Джипи сериите  Crazy hahaha hahaha hahaha

Ферариту, пу Да им уруки  Mr. Green, евала за апдейта им  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms ... мноооого по-добре вече изглежда болида им  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms ...

Щом и Дино се задържа за втори път в 3-та част,има надежда Whistling Whistling Whistling Joy Joy Joy Алонсито,обаче радва много добро темпо Peace

# 251
Анелка, допивам кафето и скачам  smile3515

# 252
  • Варна

Crossing Arms, не ми е до грешки  Sunglasses, малкияяя  Mr. Green

Лимонадите са се газирали  Mr. Green

# 253
  • КиТ
Не бързайте да ходите Хам е втори,само Фетел дето пак изкара от някъде бързина  Crazy Joy Joy Joy

# 254
  • Варна
Лимонадите наказаха всички ... баннаха ги, разнасяха ги из ФИА ..и накрая  ...  Mr. Green, 1ви..
 тя колЪтЪ стана по-добра без дупки  Mr. Green ... веднага да им ги върнат  Joy

Малкия как изобщо успя да стигне 2ро място  Crazy .. а големото Джони 10ти  ooooh! ... две треновки не им стигнаха да оправят болида ..други се разбиваха, че и по два пъти и пак им оправяха колите, наште се .... ужас, ужас  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт