ФОРМУЛА 1 - сезон 2012 - ГРОЗНИ, но СМЕЛИ - тема 2

• 24 073
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Как ще стопим тая преднина на Себ, ами Нандо, той си е звяр в състезанията  ooooh! Тежко ще е утре  Sunglasses

Аз викам да си хванем полета, за всеки случай  Naughty Утре от Макларън ще имат нужда от надзор  Whistling

Голямото Джони, май ще играе стратегически  Thinking

# 256
Не зле, Алонсито 3-ти, а Масичка 6-ти, като знам Алонсо как стартира като нищо може още на старта да е първи, отделно е от чистата страна на пистата.

# 257
  • КиТ
Не зле, Алонсито 3-ти, а Масичка 6-ти, като знам Алонсо как стартира като нищо може още на старта да е първи, отделно е от чистата страна на пистата.

Съгласна напълно  newsm18 newsm18 newsm18

# 258

Съгласна напълно  newsm18 newsm18 newsm18

Може..., ако Бритни, който му идва изоТЗаД, не е скройл нещо пъклено  Mr. Green  Wink

Шегата настрана, не искам инциденти  Naughty

Хамилтън ми звучеше най- неубедително на пресконф.  Sad или бг превода беше такъв  newsm78
Ще е добре, ако видим подиум  Whistling Не съм сигурна, но си мисля, че Хамилтън си съсипа всички гуми  Thinking

Как са си разпределили секторите, обаче  Mr. Green Всеки е бил най- бърз в различен  Whistling

1 F. ALONSO 20.481
2 1 S. VETTEL 20.509
3 2 M. WEBBER 20.612
Сектор 2
L. HAMILTON 23.707
S. VETTEL 23.730
F. ALONSO 23.807
Сектор 3
S. VETTEL 29.544
P. DI RESTA 29.584
F. ALONSO 29.604

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 21:59 от iulyia

# 259
  • Варна
Бритни, като си пусне по радиото - O baby, baby ... и го виждам скочил на татуто на Нандолетко  Joy

Канадска Решетка  Mr. Green

1  1 С. ФЕТЕЛ                 2  4 Л. ХАМИЛТЪН

3  5 Ф. АЛОНСО              4  2 М. УЕБЪР

5  8 Н. РОЗБЕРГ              6  6 Ф. МАСА

7 10 Р. ГРОЖАН              8 11 П. ДИ РЕСТА

9  7 М. ШУМАХЕР            10  3 Д. БЪТЪН

11 14 К. КОБАЯШИ          12  9 К. РАЙКОНЕН

13 12 Н. ХЮЛКЕНБЕРГ    14 16 Д. РИКАРДО

15 15 С. ПЕРЕС               16 19 Б. СЕНА

17 18 П. МАЛДОНАДО     18 20 Х. КОВАЛАЙНЕН

19 21 В. ПЕТРОВ              20 17 Ж. ВЕРН

21 22 П. ДЕ ЛА РОСА       22 24 Т. ГЛОК

23 25 Ш. ПИК                   24 23 Н. КАРТИКЕЯН

На мен Джони му звучеше даже позитивно- учуден, че е на 1ва стартова редица  Mr. Green. Вчера колата била добре, обаче днес насттройките от вчера недействали днес  newsm78 .. как стават тези работи  Mr. Green
И да, Джони опуши всички гуми  Mr. Green

# 260
Е, мен щеше да ме радва да не е толкова учуден, че е на първа редица  Wink  Whistling

Това за настройките ми се струва, че идва от разликата в температурите от вчера и днес  Crazy Ма, па що само ние ги отразяваме  newsm78

Хм, като гледам решетката ми се струва, че 7-9-то място са взривоопасни  Mr. Green Да не чуе дявола, че искам чисто състезание и за Мишу  Naughty

# 261
  • Варна
не знам защо все на нас ни се отразяват, но нещо не ме кефят такива издънки.И по-лошото е, че не виждам да се вземат адекватни решения да върви напред  развитието на болида.
А при други отбори се виждат очеизваден прогрес  Crossing Arms

# 262
  • София
Абе те тая дупка Лимонадките въобще не са мислили да я има за Канада, така четох преди няколо дни...ама знае ли се, к'ви ги мътят...
Важното е утре Себчо да не го изпускат на старта (Бени, ти викаш наобратно, ама нали знае - на всяко действие - противодействие  Wink) и после вече ще видим.

Мислих, мислих и реших че такова подреждане ми харесва за старта, казвате Бритнито бил зад Нандо  Thinking, хич му нямам вяра след ония изпълнения в пустинята  Crossing Arms. Обаче зад него е Грожан - така че  Twisted Evil

# 263
  • Варна
Дубрютруууу  Crazy, днес ще е дълъг ден  Crazy

Joy Joy Joy, как са се сработили двамцата  Mr. Green

# 264
Добро утро и от мен  Hug

Двамцата с очилата, не трябва да позволяват на Себ да остане пръв  Whistling Според повечето коментари, които прочетох, ако това се случи ще гледаме Бахрейн- 2  Naughty Фетел, няма да има стигане, ако излезе първи след завоя  Crazy Колата му била, с някакви къси предавки и бла...бла, неща от които нищо не разбирам, и някакви по- агресивни нактройки, които да компенсират по- слабите двигатели на Рено, което е важно за тази писта, както и максималната скорост...  Crazy От Ред Бул, отново си свършиха перфектно работата и направиха всичко необходимо по болида, за да е бърз и Себ да спечели пол  Peace Ако всичко върви по план, Фетел ще доминира през цялото състезание, ако обаче, някой го изпревари на старта, цялата стратегия отива на кино  Whistling
Така, че ако Нандо излезе пръв на старта, ще се радвам за пръв път, че е изпреварил Хамилтън  Mr. Green Пък после, каквото сабя покаже  Thinking
Високите температури, които се очакват за старта ме отчайват, четох, че Лу се притеснява точно от тях  Whistling От Мак трябва да измъдрят, някаква по- агресивна стратегия за пилотите си, които останаха и без гуми  Naughty Ако копират другите, си мисля, че ще загубят  Thinking Но, като ги знам, колко са изобретателни...  Crossing Arms

Все пак, това е Канада и спасение дебне отвсякъде...  Wink

# 265
  • Варна
то пък голяма изненада, че не се справяме с по-високи температури .. да не е от вчера  ooooh!
Ред Бул се оказаха с най-мултифункционалния болид, могат да си го настройват за всяка писта така, че да обират недостатъците и да не им пречат .. показателно е и за Канада. Където наистина не би трябвало да им е силна писта.
Гледах тренировките и квалито, е няма такъв прогрес като на лимонадите, ужасна 1ва тренировка, където Фетел все едно не знаеше как се управлява болид, до квалито - където без грешка и без проблем взе пол ... лоша работа ви казвам  Whistling  Mr. Green
Ако няма изцепки по писти и в боксове, Фетел не би имал проблем да спечели. И да искам и да не искам, реалността е такава.
Алонсо би могъл да направи опит да "лъзне" Себастианчо, и най-вероятно би успял. Но ако се стигне до единоборство, не съм убедена че болида на ферари ще отговори на очакванията и желанията на Нандо  Crazy.
Но пак казвам, ако имаме едно чисто състезание и без изцепки.
Иначе както забелязваме всичко е възможно и всичко може да се обърка благодарение на странични фактори - гайки, гуми, механици, жиУотни  Mr. Green, .... и много други знайни и незнайни джаджи  Mr. Green

Затова стискам палци, 007 да си отиде при британец, по възможност Джони, малкото Джони  Mr. Green

# 266
  • София
Затова стискам палци, 007 да си отиде при британец, по възможност Джони, малкото Джони  Mr. Green

Учудващо, но това бяха и моите очаквания преди квалификацията - но РБ пак се справиха отлично със задачите си. Но като знаем колко е непредвидим този сезон, не всичко е решено Simple Smile

Joy Joy Joy, как са се сработили двамцата  Mr. Green

Във форума на ПланетФ1 имаше една тема с теза, защо толкова си се хвалят един друг напоследък http://forum.planet-f1.com/viewtopic.php?f=3&t=2672

# 267
Във форума на ПланетФ1 имаше една тема с теза, защо толкова си се хвалят един друг напоследък http://forum.planet-f1.com/viewtopic.php?f=3&t=2672

Аз не споделям тази теза  Wink Но и не знам, защо се хвалят толкова, наистина  newsm78 Може просто да са искрени  Thinking Някой фенове( аз не правя изключение  Mr. Green), непрекъснато търсят под вола- теле  Wink, и търсят скрит смисъл във всичко.
Смятам, че "бившите", наистина вярват в това, което говорят  Whistling
Честно, на мен ми се иска да ги видя отново в един отбор, но не смятам, че това ще се случи някога, ако стане, то си мисля, че хубавите думи ще секнат завинаги  Joy

# 268
  • София
Юле, колкото и да е странно на мен също ми се е искало понякога, или да бяха останали заедно в МКЛ или да се съберат в друг отбор - беше експлозивно! и много интересно Simple Smile. Вече и двамата са попораснали и помъдрели, а и без Рон Денис може би нещата биха били други  newsm78

# 269
  • КиТ
От една страна си мисля,че ако са отново в един отбор този път ще се сработят и ще направят невероятен тандем,но от друга тяхната страст да гонят победата на всяка цена,ще ги върне отново в спор и дежаву 2007  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт