ФОРМУЛА 1 - сезон 2012 - ГРОЗНИ, но СМЕЛИ - тема 2

• 24 071
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • BG
Браво на стратезите на Макларън,тоя път добре се справиха, въпреки отново трудностите в бокса Mr. Green Въпреки това Алонсо води в шампионата Себ е далеч назад  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Чак пък далеч...Аъде ся. Люис с две точки пред Алонсо, който е с една точка пред Бастю. Много бързо ще се променят по-нататък ...

# 346
  • КиТ
Аз имах предвид,когато бяха на пистата,когато Алонсо беше 2ри,а Фетел 5ти,ма Себ взе,че го мина и обърка сметките Crazy

# 347
  • Пловдив
Някой от Ферари трябва да бъде уволнен. Веднага!

Последна редакция: нд, 10 юни 2012, 22:58 от ra4eto_hi

# 348
  • КиТ
О на Стефко кога му се каня,да му счупя очилцатааааааааааа Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 349
  • София
Еееее, браво на Луис!!!!!!! Най-накрая! (бях се изнервила вече от неговия карък). Честито и на Луиските, поздравления за Грожан и Перес!

Малко съм ядосана, ама не чак толкова много - е може в края на шампионата да съм повече, ако тези точки дотрябват. В крайна сметка май не си струваше риска, ама кой ги знае какво са си мислили...ааа за Ферари и Алонсо говоря, ако някой не е разбрал  Joy

Иначе не беше кой знае какво състезание - обикновено е по-забавно в Канада. В гаража на МКЛ се подобряват нещата, но май с по-бавно темпо от подобренията във Ферари - и двата стопа нещо не беше наред, защо така?  newsm78

Сега слушам Вилньов - с ДРС този отпред е "sitting duck"  Joy
Айде любимецът ви Сам Майкълс на линия Simple Smile

ПП Хубавото на това че Алоносо не спечели е, че няма да си сменям аватара  Crazy

# 350
  • Варна
ще ме извинявате, ама утре ще пиша, че сега подскачам и подреждам ииии не смогвам   Mr. Green

Поздравления на Юлка и Рехаб за любимеца Hug, доживЕхме бе  Crazy
Прекрасно състезание за Джони, стабилно каране и най-добрият на трасето днес, леееко скръцване за бокса, но то беше за сърцетуп  Mr. Green

п.п.
мнохо жалко за състезанието за другото Джони, все едно нямахме 2ра кола, не мога да разбера кЪф им е проблема на екипа.

# 351
  • КиТ
ПП Хубавото на това че Алоносо не спечели е, че няма да си сменям аватара  Crazy

Да ти имам проблема  Crazy Joy Joy Joy,аз колко аватари измених,Дино не заслужава вече да се кипри за мой аватар  Crossing Arms

Анелка внимавай много,картоните да не заминат,радвам се за Хам и че най-после,каръка не беше толкова голям,а Дедо няма късмет тази година и това е  Tired

# 352
# 353
  • София
 Joy Joy Joy Уебър и Фетел се къпят в езерото

# 354
  • КиТ
Joy Joy Joy Уебър и Фетел се къпят в езерото

Кво празнуват пък те  Crazy Хорнер остава само да се метне  hahaha hahaha hahaha

# 355
  • София
Разхлаждат се  Sunglasses, явно е жега...

# 356
Анелкаааа, Рехаб, доживяхмеее  newsm10
Едва ли мога да напиша нещо по- смислено  Rolling Eyes

- присъствието на Уитмарш ме изненада  Wink

# 357
  • София
Дженсън следващия старт по-добре така да се пробва, изглежда бърз  newsm43

# 358
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Честито на Хами, аз нещастен от днешен спортен ден Rolling Eyes

# 359
  • Пловдив
Снощи за пореден път телевизията майка доказа, че е  №1. След награждаването на тримата на върха вместо да пуснат пресконференцията на победителите или поне кадри с най-доброто от ГП на Канада те пуснаха запис от.... 70+ обиколка на ГП на Монако.  newsm78 Но без превод. Ей така, чист и необработен запис. И така 5 мин. Евала БНТ. От теб се учим всички  Laughing Mr. Green Laughing

Общи условия

Активация на акаунт