ФОРМУЛА 1 - сезон 2012 - ГРОЗНИ, но СМЕЛИ - тема 2

• 24 071
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Като се има предвид, че избраха най-некадърния "коментатор" за предаването си на запис - нищо не би ме учудило вече  ooooh!

# 361

Ф1, волейбол..., еуфорията ми идва в повече  newsm68

Страхотно състезание, въпреки че за стандартите на Канада, можеше и още  Crazy

# 362
  • КиТ
Дженсън следващия старт по-добре така да се пробва, изглежда бърз  newsm43

Май за съжаление има нещо вярно  Rolling Eyes

# 363
Имам среща  с Анелка...   Даже вече я зърнах за малко!!! Голям сладур, както си и очаквах...  Сега ще ходим да намерим ТВ на открито, че мачове има!!!  Laughing

# 364
  • КиТ
Имам среща  с Анелка...   Даже вече я зърнах за малко!!! Голям сладур, както си и очаквах...  Сега ще ходим да намерим ТВ на открито, че мачове има!!!  Laughing

Супер добре че си ти,че тя е много не споделителна  Crazy На живо е много готина и точна,чакам да докладваш Hug Hug Hug
Пак ли има мачове,ех аман,надявам се да си изкарате много добре,и да имате възможност,да изкарате много време заедно,не един час  Naughty Whistling Whistling Whistling (това забележка към Лана Mr. Green)

# 365
Супер добре че си ти,че тя е много не споделителна  Crazy На живо е много готина и точна,чакам да докладваш Hug Hug Hug
Пак ли има мачове,ех аман,надявам се да си изкарате много добре,и да имате възможност,да изкарате много време заедно,не един час  Naughty Whistling Whistling Whistling (това забележка към Лана Mr. Green)

Изгледахме цял мач, хапнахме, пийнахме /бираааааааа/, разходихме се. Можеше и още, но си оставихме и за друг път. Много приятна вечер имах - честно  Hug Много е мило да си видиш интернет приятел на живо  Grinning

# 366

Изгледахме цял мач, хапнахме, пийнахме /бираааааааа/, разходихме се. Можеше и още, но си оставихме и за друг път. Много приятна вечер имах - честно  Hug Много е мило да си видиш интернет приятел на живо  Grinning

Бирички, а  Whistling  Mr. Green Ха, наздраве тогава  cheers И да знаете, че и аз обичам гостиии  Hug

И механиците на Макларън обичат бира, ама... нямааа  Mr. Green
http://www.yallaf1.com/2012/06/11/sam-michael-i-will-pay-for-bee … e-second-pitstop/

# 367
  • КиТ
Супер Гери,чувството е много странно наистина,ма се свиква да ти кажа  Crazy Joy Joy Joy чакам следващата ви срещичка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ил ти от Софето ли беше бе душа  Whistling Че сега да търся нещо пак от Софето,че там винаги е студено, напоследък ми е много горещо  Whistling Whistling Whistling

# 368
Пламиии- Ботевград  Peace Ама, то си е на една крачка от София, а и климата ни е идентичен  Crazy  Mr. Green  Joy А, и не е проблем да се отскочи до там, ако трябва...  bowuu

Нещо за фенките на Себ- http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fsc_62uNcKI

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 15:00 от iulyia

# 369
За последното състезания нищо няма да кажа! Пък!  #2gunfire  

Mr. Green

но за а фА/е/телистките показвам ТОВА

аууууууу, сори! не видях, че Юлето току що го е пуснала вече интервюто!

а за фенките на бУтон и Чабата, това:

# 370
  • BG

Данке, дами, данке за интервюто!   bouquet

Сладуранчото ми..... newsm53
Още на 3 г. е имал болид и е бил дзвер! Значи имам година и половина да организирам такъв на Малък Бастю.
И без тва се развява навсякъде с ключовете в ръка, поне да върши нещо полезно за бъдещето!

# 371
  • КиТ
Пламиии- Ботевград  Peace Ама, то си е на една крачка от София, а и климата ни е идентичен  Crazy  Mr. Green  Joy А, и не е проблем да се отскочи до там, ако трябва...  bowuu

Ми чи била съм там(един колега е от там)  bowuu bowuu bowuu Зимъска на 2010(как прозвуча CrazyMr. Green Joy Joy Joy По скоро само преминахме от там за кратко,после ходихме в -с.Лопян да се ширим в една къща за 8 декември  bowuu bowuu bowuu

Та ако имам отново ходене към Софето ще те привикаме,че то без организация не можете  Naughty Joy Joy Joy

# 372
  • BG

Та ако имам отново ходене към Софето ще те привикаме,че то без организация не можете  Naughty Joy Joy Joy

Ха тъй, Плами, къде са тръгнали да се веят току-тъй насам - натам  Naughty.
Както казва моя приятелка еколожка за пухчетата от акациите - "Неорганизирани емисии"  Laughing.

И къде, под ягодите, се скри тазседмичната победителка, та не се появи да направи своя най-бляскав и щастлив коментар от началото на сезоня?  Thinking

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 21:08 от Benisima

# 373
И къде, под ягодите, се скри тазседмичната победителка, та не се появи да направи своя най-бляскав и щастлив коментар от началото на сезоня?  Thinking

Скита из горите и се зарежда...  Hug Ама е много щастлива от победата  Grinning

# 374
  • КиТ
Бени не се притеснявай,кат се завърне кат прасне един ферман  Crazy Joy Joy Joy

Гери кажи има те ли уговорена друга среща,много се вълнявам  Crazy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт