ПрЪвУписТен позСдрав от изкорНДвача за 64упения Удушник на аНкушерката- 70!

• 27 016
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • София

Какво означава клолните? (предложено в заглавие)
Клоуните  Mr. Green

# 481
  • София
Такъв вариант май още не е пускан  newsm78
Цитат
пнеумония

# 482
  • Mediterraneo
Не са ли каЙсЙй  Crazy

Правилното е каисий, сбърканите букви се изписват като главни и става каЙсЙй

Правилното е кайсии! Й си е правилно!

# 483
От субтитрите на един филм.
Цитат
Полицайте
Цитат
Съдийте

# 484
  • Mediterraneo
Първото предложение е ужасно дълго. От предложените от Диас избрах 2-3, че другите също са дълги.
Освен това поправих кайсиите, понеже от толкова грешки май всички се объркахте как се пише правилно тази дума  Laughing Laughing Мисля, че на клоуна само второто Л му е грешно, нали?

# 485
Такъв вариант май още не е пускан  newsm78
Цитат
пнеумония

Това е фонетично правилния изговор на думата. Така се пише - pneumonia, така се изговаря на други езици (-п), за мен не е грешка.

# 486
  • София
Цитат
гиБс

Що е то?  Laughing Лесно е

ПП Ха, аз гласувах първа за заглавие  Simple Smile

# 487
Първото предложение е ужасно дълго. От предложените от Диас избрах 2-3, че другите също са дълги.
Освен това поправих кайсиите, понеже от толкова грешки май всички се объркахте как се пише правилно тази дума  Laughing Laughing Мисля, че на клоуна само второто Л му е грешно, нали?
Тартлет, видях че си го включила в анкетата, поправи го до нужния размер по твой вкус.

# 488
Цитат
Ще се връщам на работа,ще трябва да работя на  компютера  ...
Операционната система сигурно ще е Уиндолс или Виндолс... Whistling
 Crazy

Само да сЪ поФаля, че в момента нагъвам каИйсиЙ. Mr. Green

# 489
Преди малко открих този шедьовър Crazy

Цитат
вече се съгласих да пиша по малко, но по-разбрано. Иначе. Досега съм бил в над 200 форума и този е първият в който се се обръща такова внимание на правописа. (и това не е неуважение - шокиран съм от това прекалено внимание към синтаксиса) А съвсем не е  първият фентъзи форум, достатъчно е, че съм спомогнал да бъде направен форумен разказ във в Сивостен - един най - известните форуми в България и дори да е имало забележки към мен (а варвайте похвалите бяха много повече), те не са били за граматическият ми начин ми на изразяване, а за съвсем други неща (като например стил и т.н. - че съм много шаблонен, което приемам. В случая обаче именно това направи героя ми много важна фигура, след като повече от година крепихме форумна игра на двама души едният от които бях аз . накрая имаше идея играат да се преработи и напише в книга ). Затова съм изненадан от това стриктно изискване за спазване на правописа.  Такова  не съм имал даже и от учителките си в прогимназията и гимназията (изключвам една незадоволена госпожица по английски дето ни биеше по главите с учебник и остави 13 души от 20 на поправителен. тя разбира се бе ненормална -това не е подход). не, че се налагаше защото имах само 5-и по български език и 6-ци по литература (единствено съжалявам че не научих кога се слаг пълен пълн член -  тоест кога подлога върши действието -  и местата на запетайките  - тогава щях да имам абсолютни шестици и по двата предмета) . за запетайките не е голяма пакост  - и Джеръми джеръм ги размества - а пък е велик автор. ОСвен това всеки автор има право на свой собстев правопис (ти есе не си ли писала) - многоточия.С кратки изречения. и прочие. Разбира се това не оправдава смисловите, грешки,а само пунктуационните.
 Абсолютно убеден съм че в тоиз форум има поне няколко учителки ил преподавателки по българсак филология. (никога не съм ес забавлявал така.)
хайде да не си търсим грешки защото ако минем на ниво "дребон заяждане" не съм убеден че ти не си направила нито една грешка.

# 490
Цитат
Само гугудка чувах
Гугудката ме напрагя
Цитат
сбърданаха

Цитат
незадовлетворена

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 16:01 от papi6

# 491
  • София
Преди малко открих този шедьовър Crazy
Цитат
ОСвен това всеки автор има право на свой собстев правопис (ти есе не си ли писала) - многоточия.С кратки изречения. и прочие.

Вече ми стана ясно защо много хора мислят, че могат да пишат както си искат.

# 492
Пфу, Мели, изпревари ме.  Crossing Arms

А чаршафчето, което е цитирала Апокалиптик, е в пъти по-грамотно от предишните излияния на автора.  Mr. Green

# 493
Ами да, Атти, защото всеки има право на свой правопис Joy Не знам дали скоро ще срещна написана подобна глупост. Ще ми се да го питам кво общо има писането на есе с правописа.

# 494
  • София
Ама то аз сериозно се замислих, знаеш ли?  Thinking Един пише без запетайки, друг без тирета, трети започва изреченията си с точка и твърдят всички вкупом, че ей така просто си ги кефело да  си пишат и никой не може да им каже, че не се пише така. Един вид авторски щрих. Кво ли знаем ние...

Общи условия

Активация на акаунт