Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 349
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
Отказвам се и от всички продукти на Медикс. Препарат за съдове е последното ми разочарование.
Подкрепям с 2 ръце.
Препаратът им за чистене на паркет оставя след като изсъхне лек , но влудяващ мирис на вкиснало.
Докато разбера, защо след чистене къщата мирише на палто на клошар , бая зор видях.

# 481
  • София
Отказвам се и от всички продукти на Медикс. Препарат за съдове е последното ми разочарование.
Подкрепям с 2 ръце.
Препаратът им за чистене на паркет оставя след като изсъхне лек , но влудяващ мирис на вкиснало.
Докато разбера, защо след чистене къщата мирише на палто на клошар , бая зор видях.

Да, да... аз що парцали смених докато разбера....

# 482
  • до най-прекрасния мъж
Аз го ползвам, мирише на свежо и чисто след него. И след нов парцал ли мирише на вкиснало? Само че на мен ми оставя следи по ламината като мъгла, но не е болка за умиране. Повечето оставят такава мъгла, явно ми е такъв цвета.

# 483
Да, по темата Медикс съм съгласна, че продуктите им за съдомиялна не стават. Даже мислех, че вече са ги подобрили, обаче от вашите отзиви виждам, че не е така. Обаче другите им неща ползвам и съм доволна. Най-много от препарата за почистване на тоалетни. Няма такъв аналог на пазара за мен - качество и цена.

# 484
Да, по темата Медикс съм съгласна, че продуктите им за съдомиялна не стават. Даже мислех, че вече са ги подобрили, обаче от вашите отзиви виждам, че не е така. Обаче другите им неща ползвам и съм доволна. Най-много от препарата за почистване на тоалетни. Няма такъв аналог на пазара за мен - качество и цена.

Аз пък обожавам верото Медикс Супер Макс, кой е препатата за тоалетни, розовото шише ли?

# 485

Аз пък обожавам верото Медикс Супер Макс, кой е препатата за тоалетни, розовото шише ли?
Не, това е Медикс Рейзър, който още не съм ползвала и нямам отзиви. Става дума за обикновения препарат за тоалетни - зелен, син и лилав. Много добре миришат и почистват добре, а и цената е добра.

# 486
ВеЦе то на Медикс е рядко, не ми харесва.

# 487
  • Пловдив
Аз на Медикс взимам препарата за печки Simple Smile Много съм доволна, но само от него Whistling

# 488
Аз на Медикс взимам препарата за печки Simple Smile Много съм доволна, но само от него Whistling
Grinning аз също!! Ползвам този за фурна, който е. Никога и никой препарат не ми е почиствал така фурната. От препарата за под , с люляк, също съм много доволна. Подкрепям недоволството от препаратите им за съдомиялна. Няма толкова долнопробен продукт. Всеки път , го взимам с надежда и след това заминава в кофата.

# 489
Grinning аз също!! Ползвам този за фурна, който е. Никога и никой препарат не ми е почиствал така фурната. От препарата за под , с люляк, също съм много доволна.
Чистачката на входа ни ползва същия препарат и винаги разбирам, кога е минала
Орнжевата Верея /кисело мляко по БДС/ нещо май са я развалили Confused

# 490
и обикновената Верея 4.5% са развалили. Аз обичам гъсто кисело мляко, което стои "на лъжици". А този път си беше все едно да си купя някое от 2%.  newsm78

# 491
  • София
Онзи ден купих за детето точно Верея 4.5 % и останах изненадана колко е гъсто, заподозрях, че има нишесте...  newsm78 Сигурно съм попаднала на по-читава партида... или наистина има нишесте

# 492
  • София
Включвам се с глас против продукт на Маджаров: изварата в кофичка.
Отворих я в магазина, тъй като предният път попаднах на развалена и ми направи впечатление, че 1/3 от кофичката е празна. Възмутих се и понеже магазинът квартален, продавачката ме познава, ми предложи да го премери. Вместо 350 грама според отпечатания етикет отвън, се оказа 290 грама и то с опаковката, и то с презумцията, че везната е калибрирана поне с 20-30 грама в ущърб на клиента.  Shocked
Иначе съм доволна от вкусовите качества на изварата, може би защото все още се опитват да си наложат новата опаковка.

# 493
  • София
Медикс Рейзър - няма да купя повече, чисти добре, но смърди гадно...т.е. в първият момент на нещо като сок от ябълки, обаче после остава за мен поне неприятна миризма..
Но пък препарата за пране на вълна и  деликатни тъкани ми харесва... не вс им е кофти на медикса.

# 494
  • Варна
Веро "Pur" няма да купя никога повече (пробвала съм зелено, розово и лилаво като цветове).
Преди време вземах зеленото с аромат на лимон - беше гъсто и миеше супер, а сега за няма и 2 седмици свърши, при положение, че мия малки неща от време на време и ползваме миялна машина.

Общи условия

Активация на акаунт