Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 363
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
  • sofia
И аз Пур не купувам, защото изтича много бързо и бързо свършва. LaughingИначе мие перфектно!

# 496
  • София
аз не го намирам по-бързо свършващ от ехото и медикса... от лидълският пък да не говорим, но последният поне е и подобаващо евтин Wink

# 497
И аз Пур не купувам, защото изтича много бързо и бързо свършва. LaughingИначе мие перфектно!

Аз му хванах цаката - отварям го до половината само  Naughty

# 498
Ползвам ПУР и не бих го сменила на този етап... купувам в големи опаковки, понякога даже намален. Излиза на цената на другите, но качеството е осезаемо. Преливам го в диспенсър обаче. Така процедирам и с течния сапун. Така е доста икономично. Буквално слагам само по капка на гъбата.

# 499
Аз си ползвам Пур от много време и съм доволна.Течен сапун Тео обаче хич не  ми хареса,ще си се върна на Палмолийв.

# 500
  • Варна
Либрес-цикламена опаковка! Naughty Че се и набутах с двойна опаковка!Много дебели и груби превръзки,те на Олуейз класик са по-тънки от тия!Ужасссссс Sick

# 501
Никога няма да купя нещо на "САМИ- М" . Взех карначета , защото детето ги видя в Пикадили и поиска . По принцип избягвам да купувам такива неща , както и кайма , но нямаше как да му откажа ... Е , няма такава гнус  Sick - оцветени , пуснаха много вода и миришеха ужасно след като ги изпекохме . В суров вид изглеждаха нормално  Confused
Добре , че имаме булдог , който не страда от предрасъдъци  Simple Smile , макар че се замислих дали и за кучето стават ...

# 502
Прясно мляко  Родопея - миришеше на мърша, срокът на годност не е проблема.

# 503
  • Sunshine state
Няма да купя лак за коса Интеза. Naughty Лепкав е и сплъстява косата. Rolling Eyes
В този ред на мисли-доволна съм от марката MY на Билла. Heart Eyes

# 504
  • Sofia
Сирене Елена,кисело и с нещо скърцащо в него  Sickза цена от 9лв./кг.не би трябвало да е такова
От Лидл-течен сапун,пълнител,много разреден,може би и цената е от значение -1л./0,99лв...евтиното излиза скъпо...

# 505
  • София
Сирене Елена,кисело и с нещо скърцащо в него  Sickза цена от 9лв./кг.не би трябвало да е такова
От Лидл-течен сапун,пълнител,много разреден,може би и цената е от значение -1л./0,99лв...евтиното излиза скъпо...
Подкрепям. И докато го изразходвам, почна да мирише гадно, като на петрол и тиня.

# 506
Вместо Пур и други боклуци си купете на ДМ зеленото веро - идеално е и мие всичко. Аз ползвам едно два  месеца. Няма грешка! Peace

# 507
  • Варна
По принцип използвам това веро: , но проблема е, че не се продава в България и предния път, когато го изчерпахме, реших да взема PUR, което повече няма да купя.
Засега съм заредена, но ще се възползвам от твоя съвет alra   bouquet

# 508
Кашкавалени хапки на Сами-М - няма такъв отвратителен вкус на маргарин  Close

# 509
  • София
И аз се включвам: никога нищо няма да купя от вс телешоп или както са се прекръстили ,лайфстайл, уреда за точене на ножове се разпада когато го отлепиш от там, откъдето си го залепил. Излиза отвътре едно болтче. Сменят ми го и пак. Ако и сега падне не знам какво ще правя. Ако и другите им продукти са такива, благодаря!!!

Също така внимавайте с промоциите, постоянно откривам (лятото особено сладоледи на които им изтича срока на следващия ден а промоцията беше купи един и вземи втория безплатно. ) Винаги гледам етикета, а ако няма етикет не купувам.

За пилетата Дюк - вкусни са много, но имат ужасно много кожа и не са изчистени добре. По тая причина или се налага да изрежа цялата кожа, и после купувам само риби  Laughing
Кайма никога не купувам готова, избирам си месо и ми го мелят.
Кремвирши, салами-това изобщо и не помислям да купя. с 20 годишни замразени кожички внесени от кой знае откъде  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт