Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 333
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
  • до най-прекрасния мъж
Пилетата се пърлят много успешно със спирт за горене, налят в чашка. И после си имаш хубава препечена коричка, като го изпечеш Simple Smile

# 511
Пилетата се пърлят много успешно със спирт за горене, налят в чашка. И после си имаш хубава препечена коричка, като го изпечеш Simple Smile
Може ли по-подробно , моля?! Laughing

# 512
  • Sunshine state
Извинявай,ама ако давам толкова пари за кг. пиле,не мисля,че трябва да си го пърля сама у нас. Wink
Всички знаем как мирише пърлено.. Sick

# 513
  • до най-прекрасния мъж
Да, давам - взимаш някаква метална чашка или друг малък метален съд - трябва да си го прежалила, защото се опушва и няма миене после. Наливаш около два пръста спирт за горене /ако е по-широк съда, по-малко/ - продава се по големите супермаркети или в железариите /в Баумакс няма, последно купих от Бриколаж/. Слагаш чашката в голяма тава - пилето капе, докато се пърли и за да не омажеш всичко, е добре да има тава отдолу. Палиш спирта и започваш да пърлиш пилето, като го държиш на около 5-10 см от чашката със спирта /трябва да достига до пламъка/. Въртиш го да се опърли от всички страни - аз го хващам първо за двете кълки и крилцата и му пърля гърба, после пускам по едно крилце и кълка и пърля едната страна, после и другата, след това го хващам първо само за кълките, после само за крилцата, за да се изпърли отгоре и отдолу и съответно кълките и крилцата и накрая пърля коремчето, като го държа отново за двете кълки и крилца. После натъркваш със сода бикарбонат отвън и измиваш, за да падне каквото е останало. Ако има останало някое по-дебело косъмче, чистиш с пинцета. По-подробно от това, не мога да го обясня.
Пупитка, аз винаги го пърля, без значение дали е евтино или скъпо. Колкото и да го чистят, винаги остава по нещо. А пърленото не мирише толкова лошо.

# 514
По-подробно от това, не мога да го обясня.
Пупитка, аз винаги го пърля, без значение дали е евтино или скъпо. Колкото и да го чистят, винаги остава по нещо. А пърленото не мирише толкова лошо.
Няма и нужда от повече обяснения! Благодаря! Hug

# 515
  • София
И аз се включвам: никога нищо няма да купя от вс телешоп или както са се прекръстили ,лайфстайл, уреда за точене на ножове се разпада когато го отлепиш от там, откъдето си го залепил. Излиза отвътре едно болтче. Сменят ми го и пак. Ако и сега падне не знам какво ще правя. Ако и другите им продукти са такива, благодаря!!!

Мъжа ми купи ножове Бьорнер, вървяха заедно с точилото. Някой да има отзиви от самите ножове, за да съм подготвена?

# 516
Мъжа ми купи ножове Бьорнер, вървяха заедно с точилото. Някой да има отзиви от самите ножове, за да съм подготвена?

У дома сме много доволни!! Вече не помня от колко години ги имаме и не сме ги точили още!!

# 517
  • София

У дома сме много доволни!! Вече не помня от колко години ги имаме и не сме ги точили още!!
Мерси, че ме успокои, тъкмо си мислех, че съм хвърлила още 60 лева за ножове на вятъра, заради отзива за точилото. Дано не са им развалили качеството. В момента наистина режат точно както искам Simple Smile

# 518
  • София
Много благодаря за отговорите! И аз съм доволна от ножовете. Точилото ме е страх вече да го ползвам newsm78

# 519
Никога повече лютеница Famila.

# 520
  • France
Момичета, купих безцветна боя за обувки на Саламандър за 9лв. Тази седмица валя, а аз бях с ботушите, които вече бях намазала с въпросната боя, която предпазвала всички видове кожа и бля-бля... Прибрах се, а ботушите имаха неестествен вид, все едно съм газила във бяла кал. Опитах се да я измия, но не става- кожата е на бели петна. Ще уточня, че на тези ботуши щеше да им е втора зима и видяха вода и сняг и не са ставали на петна...
Заслужава ли да се занимавам с фирмата като им напиша писмо?

# 521
Здравейте,момичета гледайте годността и на лекарствата,които купувате.На майка ми и продадоха антибиотик с изтекъл срок на годност  в началото на 2012 г.(Слава Богу го забеляза навреме).Само се надявам ,че доставчиците са пробутали в аптеката нещо старо...

# 522
  • Stuck in a moment
Никога няма да купя нещо на "САМИ- М" . Взех карначета , защото детето ги видя в Пикадили и поиска . По принцип избягвам да купувам такива неща , както и кайма , но нямаше как да му откажа ... Е , няма такава гнус  Sick - оцветени , пуснаха много вода и миришеха ужасно след като ги изпекохме . В суров вид изглеждаха нормално  Confused
Добре , че имаме булдог , който не страда от предрасъдъци  Simple Smile , макар че се замислих дали и за кучето стават ...

Повече от 3 години завинаги съм се отказала от всички продукти с тази марка, загубиха ме тотално като клиент.

# 523
  • София
Включвам се с глас против продукт на Маджаров: изварата в кофичка.
Отворих я в магазина, тъй като предният път попаднах на развалена и ми направи впечатление, че 1/3 от кофичката е празна. Възмутих се и понеже магазинът квартален, продавачката ме познава, ми предложи да го премери. Вместо 350 грама според отпечатания етикет отвън, се оказа 290 грама и то с опаковката, и то с презумцията, че везната е калибрирана поне с 20-30 грама в ущърб на клиента.  Shocked
Иначе съм доволна от вкусовите качества на изварата, може би защото все още се опитват да си наложат новата опаковка.
Зачетох се в темата, за да видя дали мрънках против изварата на Маджаров, май не съм. Положението е следното- 3 опаковки извара от 3 магазина ( 2 големи вериги) 3-те пъти според мен развалена.  Мисля, че продуктите не са една партида, т.к. сигурно месец се занимавам с тази покупка...  Става дума за суроватъчна извара в срок още поне 2 седмици.  Не бях купувала в кофичка такава извара на Маджаров, преди взимах едни опаковани като салами. 
Не е по темата, но препоръчайте ми ядлива извара ( за детето издирвам Sad )

# 524
Не знам дали е читава, но ние много харесваме в къщи насипната на Олимпус, има я в Кауфланд. Също и от скоро в Лидл има едни "бомбички" на Пилос.

Общи условия

Активация на акаунт