Плахо, плахо се събира Януарската дружина - 2 тема

• 28 877
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
gloria_calcar11 това е супер успокойтелно винаги съм обичала лютичко не крия че го хапвам но се ограничавам,а за плодовете и аз съм като теб никога не съм обичала и сега се понасилвам да ги хапвам заради бебчо.Аз искам плод с вкус на шоколад Laughing

# 631
Лотосче радвам се ,че си добре и вече си си вкъщи!
За мазането-взела съм си олиото на Хип ,но ще не съм се мазала.Иначе ми харесва как мирише.Дано и ефект да има ,че аз преди 13 години с дъщеря ми с нищо не се мажех(само с обикновен лосион)и имам доста стрии по дупето и бедрата.Радвам се ,че поне корема и гърдите нямат поражения.Някои има ли отзиви за Хип?
За флиевата киселина пия-сама си я назначих Grinning
Ех ,gloria_calcar11 как ми се прияде шкембе чорба!

# 632
  • София
petq0848 ,може би защото сме адашки  Laughing (никът ми е просто една латинска поговорка) имаме еднакви вкусови предпочитания
За мен подписа и сватбата си остават формалност,твърдо сме си решили всичко да е догодина,вкл. и гражданския брак,но тази ще направим годеж,за да запознаем родата.Мен единствено ме радва сватбата като събитие (всяко момиче си мечтае да е принцеса,а на сватбата определено е по принцеса,отколкото на абитуренския бал,защото е една 4470 ),защото брака не е подпис,а  е душевен и телесен съюз,разводите са вече по-чести от браковете,уви  Confused ....познавам поне няколко двойки с деца,щастливо живеещи без подпис,но тука сме все още леко консервативни в това отношение

# 633
омъжена съм,но никога не съм била "за" брака. вярно не съжалявам,но с брак или без ако ви е писано да сте заедно-ще сте Simple Smile бях мн учудена когато съпругът ми ми предложи,защото ми знаеше мнението по въпроса.
не съжалявам в никакъв случай че съм казала ДА Simple Smile
на бъдещите булки пожелавам ден изпълнен само с усмивки и хубави моменти  Simple Smile

# 634
и аз съм за брака по принцип но с тази чужбина доста се поотложи нещо при нас,в началото бяхме доста малки и не искахме да избързваме   Simple Smile и ето вече и второто човече е на път а брак още няма Simple Smileразбрали сме се че ще стане един ден но като се приберем за постоянно в България,важното е всичко да е наред и да сме живи и здрави пак и както казваш ти адашке нещо разводите станаха повече от браковете,не че заради това отлагаме де  Laughing

# 635
iii съгласна съм  с теб попринцип един подпис нищщо няма да промени ако двама човека неискат да са заедно ве4е,но е вярно и т че това изживяване е един от най важните моменти за нас преди малките ни рожбички да се появят  newsm08

# 636
  • София
Ние сме си определили датата преди около 2,че и повече години,защото ще е събота и ще съвпада със 7мата годишнина,живот и здраве Heart Eyes ,това че ще сме с бебче живот и здраве,дори ще е по-нестандартно

# 637
само дебна някой да напише нещо и бързам да се отбележа Laughing дано не ставам досадна с мой те редовни публикации Laughing времето тук е ужасно,едва 10 градуса е дъждовно и умирам от скука Grinning ако някой толкова няма какво да прави като мен ето ми скaйпа намерете ме да си убиваме времето и там  Wink   djuka-0848

# 638
iii съгласна съм  с теб попринцип един подпис нищщо няма да промени ако двама човека неискат да са заедно ве4е,но е вярно и т че това изживяване е един от най важните моменти за нас преди малките ни рожбички да се появят  newsm08
за изживяването няма спор.така е.всеки един момент от поканите до роклята е незабравим и прекрасен и мн мн вълнуващ Simple Smile

# 639
Здравейте .
Аз се жених 2009 година и съжалявам само, че послушахме родителите и  направихме голяма сватба. На нас ни се искаше една малка скромна сватбичка и после да отидем някъде. Както и да е това което мислехме не стана.
За мазането мисля , че трябва да си взема но не знам какво .
За килограмите качих , но ме е страх да се кача на кантара.
Това е от мен момичета . Другата седмица съм на преглед дано всичко е наред.
Лек и спокойна вечер.  Hug

# 640
и на мен тези килограми са ми болна тема  Grinning попринцип съм такава натура че каквото хапна ми се лепва и сега се усещам че е така но на кантар не съм се качвала 2 седмици някаде.
А за мазането си правя една бабина деветина още от първата бременност и съм доволна:разтапям маз и накасвам вътре невен,оставям го да изтине после я разтапям още веднаж и я пречеждам,не е като ароматизираните продукти но съм много доволна

# 641
Здравейте, мили мами. Да се запиша и аз , в 9г.с., термин 17 януари. Имала съм няколко неуспешни бременности, дано този път вече всичко е ок. Успех на всички и много усмивки:))))

# 642
здравей гери Simple Smile всичко ще е наред и всички януари ще гушкаме бебчетата  Simple Smile

# 643
Момичета, здравейте!

Не съм писала отдавна, но ви чета всеки ден. Честно казано след случилото се с двете момичета от форума, които загубиха бебенцата си, реших да не бързам да се радвам.

Сега се връщам от преглед, чухме сърчицето и всичко изглежда наред. Ембриончето отговаря на 7г.с. и 3 дни и е голямо 1.2 см. Пораснало е доста, не знам дали този размер е добре за тези седмици, но четох в нета, че би трябвало в 7 седмица да е около 1.5 см. Надявам се всички да сме здрави и да караме лека бременност. Лекарката ми каза да пия много вода, защото иначе в урината се отделят кетони, което не е добре. Аз ям много плодове и хапвам по малко, но на често, защото иначе леко ми се гади. Като цяло се чувствам добре, общо взето все едно не съм бременна. дКачила съм килограми , премерих се на прегледа и кантара удари почти 60. Ама явно ще е така оттук насетне.
Това е засега от мен. Целувам ви всички.

# 644
  • София
alllure - колко си висока,защото и аз в момента сигурно съм към 60 кг (тежа по принцип 58-59 кг) ,но съм висока 175-176 някъде,след като си чула първи сърдечни тонове  и ако лекарят ти е казал,че се развива нормално,значи всичко е наред  Hug И моят лекар каза по 2л вода на ден,а и в жегата това не би било проблем Rolling Eyes ,аз и по принцип много обичам да пия вода.

geritoo- всичко ще е наред този път Hug , все пак очакваме новогодишни подаръчета  smile3531
nqgolova - и според мен сватбата  и каква ще е тя се решава от двойката,но при теб никога не е късно да си преподновите брачните обети с мечтаната сватба Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт