Много много здравички и усмихнати да бъдат, че и ние покрай тях

Люби, палци от мен

Е пак няма да мога да пише, че отивам да сваля Самуела от масата

.
. Иначе ето точно заради това, което разказваш за градината и за празника днес, се радвам, че от септември ще ходи и ЙоЙо- точно заради организацията, емоцията, вълнението. Не че сег акато си е вкъщи, не се опитваме да й осигуряваме забавления и емоции, но там, ще е друго.
. Съжалявам за Хриси, надявам се бързо да оздравява 

. Относно упойките, няма да се ангажирам с мнение, че от личен опит не мога да кажа нищо.
, хубаво прекарване на празника на Катерина и на теб 

, ама ако намеря време и не ме домързи, иначе ще ги ядат натюр. А за празника съм решила да ги водя в зоологическата градина, но няма да е точно днес, че и двамата са заети.
Това ще им бъде подаръка за празника, че то едно ходене там си е сериозна цифра, пък ще е дно хубаво преживяване.
Подарихме му пъзел с влака Томас и сладка жаба с пясъчен часовник,за да знае колко време да си мие зъбите.За следобед нищо конкретно не съм измислила,но ще трябва да се почерпим с нещо .
Приети сме!!!!
Дано поне времето е благосклонно за утрешния фестивал пред Народния, макар че като се замисля каква гмеж ще бъде - директно хващам гората. Стиснете по едни палци утре между 10 и 13. Ще има НАПК-ски изпит, че кака е кандидат-консултант.