Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 701
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Mediterraneo
Щом имат такава политика да подаряват продукта с различна цена, значи е направено с цел да стимулират служителите да не допускат да има такива цени. А щом все пак има такива, значи някой не си е свършил работата и не ми е жал, че ще трябва да плати от джоба си (евентуално).

Днес щях да се заям за 1 лв, ама после се отказах  Whistling Купувам само едни гъбички за чинии, 2 в пакет- на рафта цената е 55 ст, на касата ми излиза 1.35! ПОмолих касиерката да дойде и да си коригира цената и се отказах да си търся правото да ми подарят гъбите  Laughing

# 556
  • UK
Момичета, някоя ползвала ли е от готовите им маски за лице, интересуват ме най-вече тези, които са с екстракт от охлюв, Корейски са? И аз може би затова, все не намирам кураж, да ги взема и да ги пробвам Rolling Eyes
Иначе съм доволна от тези на марката им BALEA Hug

# 557
  • sf
Здравейте!
Да се запиша при вас, има магазин наблизо и често го посещавам.
Тази седмица мисля да се възползват от намалението за РД  Mr. Green

# 558
  • 1st floor
Някой да си е купувал от цветните чадъри до касата? Мисля, че бяха около десетина лева или по-малко. Търся сгъваем чадър за дъщеря ми, ама ми писна от трошки... Tired

# 559
Ето ме и мене в темичката  Mr. Green
Аз се възползвах от намалението за РД и си тръгнах със съвсееем намалена спирала. Да съм знаела по - рано, доста неща щяхд а си взема.
Та мисля да ви следя за отзиви за продуктите понеже малко или много и аз съм фен на магазина, но ми идва малко далечко.

Да кажа само за четките подарък съсм Сайъс боите. Лично мен не ме впечатлиха. Обикновенна четка за ресане на куче  Crossing Arms  Мислех че поне дръжка има, ама уви.

# 560
А при ползване на отстъпката за РД има ли някакви ограничение от рода на брой и тип продукти?
Т.е. ако примерно замъкна свеки с нейната лична карта и накупуваме 10 кутии бебешка каша, които очевидно няма да са за нея  Laughing

# 561
Няма ограничения за отстъпка за РД.  Wink

# 562
А при ползване на отстъпката за РД има ли някакви ограничение от рода на брой и тип продукти?
Т.е. ако примерно замъкна свеки с нейната лична карта и накупуваме 10 кутии бебешка каша, които очевидно няма да са за нея  Laughing

И аз не знам да има ограничение и мен за това ме е яд, че чак сега се светнах за тая прИмоция. Възползвай се  Mr. Green

# 563
  • Стара Загора
Баща ми купи на майка ми от чадърите до касата - сгъваем. Изглежда ми стабилен.
Дали вече ги има новите лимитирани лосиони Balea - Brazil Mango, Summer Glam и Hawaii Pineapple? Много харесвам такива плодови лосиони. Забелязала съм, че тук в Стара Загора по-късно зареждат новите продукти, отколкото в другите градове.
Другия месец имам рожден ден и мисля да се възползвам от промоцията, само да не забравя за нея  Laughing В началото на годината се светнах за тази прИмоция, от форума.

# 564
  • София-Младост
Някой да си е купувал от цветните чадъри до касата? Мисля, че бяха около десетина лева или по-малко. Търся сгъваем чадър за дъщеря ми, ама ми писна от трошки... Tired
И аз купих за дъщеря ми един, но до сега да го е ползвала 2-3 пъти и не мога да кажа колко ще държи. Сравнително по-здрав ми се вижда от тези по улиците дето ги продават.
А колко е отстъпката за РД?

# 565
  • sf
15 % , важи за цялата текуща седмица.
Но се зачудих, преди да почнат да маркират ли трябва да се каже ?

# 566
Аз казах преди да маркират. Искаха ми лична карта и после попълних някакво талонче дето не било задължително (поне така пишеше на него).

# 567
Няма значение, кога ще кажете за РД - преди или след като са ви маркирали стоките, защото намалението се прави накрая. Това талонче някога не ни карат да го попълваме, а само гледат ЛК за да сверят дали в текущата седмица има РД /явно зависи от служителите/

# 568
Да, но ако натиснат Тотала и вече няма как да отразят намлението. Така че е хубаво да се каже предварително.

# 569
Ее днес си взех такава четка. И аз очаквах да има дръжка. Куче не куче - аз ще се реша!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт