Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 693
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Вчера купих душгел със сгрешена цена, не са ми подарили продукта Confused.

# 541
А ти поиска ли си? Както е модерно напоследък да се казва, потърси ли си правата?

Не знам, ако нещо е със сгрешена цена (в мой ущърб, както винаги се получава), бих го върнала, но не бих искала да ми го дават без пари. Все някой ще трябва да го плати, а това най-вероятно ще е простата служителка. Няма да съм в мир със съвестта си и няма да ми е кеф да ползвам стоката, ако знам, че на някое момиче са му удържали заради мен от без това ниската заплата. Като ги знам, че работят по една, най-много по две на смяна и трябва да приемат стока, да подреждат, да обслужват на каса и т.н., мога да простя объркана цена. Поне ако забележа (което става в 99.99% от случаите), нямам проблем с връщането на стоката.

# 542
Вчера купих душгел със сгрешена цена, не са ми подарили продукта Confused.

Защо лъжат тогава?  ooooh!  

# 543
Гес, щот съм тъпа, пазарувах много неща и бях се забляла, че бързах за вкъщи.
Не съм от хората, които оставят нещата така Peace.

Цената на рафта беше 1.99 лева, отделно, че на всяка опаковка цената беше същата - 1.99 лева на допълнителен червен стикер. Просто си смених гела с друг на редовна цена и си тръгнах.

Друго и ще ги хвана, но вече няма да бързам - котешките храни са с различни цени - паучове, кутийки и големи консерви. Често пазарувам сериозни количества, защото си имам тлъсто котараче и вземам различни видове. Имам чувството, че лъжат и на касата даден пауч или кутийка се маркират с по-висока цена, но няма да твърдя убедено, а ще проверя тези дни.

# 544
Не знам, ако нещо е със сгрешена цена (в мой ущърб, както винаги се получава), бих го върнала, но не бих искала да ми го дават без пари. Все някой ще трябва да го плати
И аз мислех така, но като ми се озъби управителката, реших да си търся отстъпката

# 545
Управителите на повечето вериги са избирани с конкурс за най-голямо говедо. Ясно, че са под напрежение заради хилядите изисквания от регионалните, но на такива истерични крясъци към служители от подобни управителки съм ставала свидетел, че чак се вбесявам като се сетя. Аз съм уравновесен и учтив човек, но такива неща ме изкарват извън нерви и включително съм се разправяла с такива пиклини и съм подавала оплакване срещу тях до централата на магазина. Много обичам да поставям разни такива истерички на мястото им.
Така че, Gianna, представи си тази управителка щом на теб се е озъбила, на какво е направила горките си подчинени после. ooooh!

# 546
  • В полите на Витоша :)
Щом имат такава политика да подаряват продукта с различна цена, значи е направено с цел да стимулират служителите да не допускат да има такива цени. А щом все пак има такива, значи някой не си е свършил работата и не ми е жал, че ще трябва да плати от джоба си (евентуално).

# 547
Случайно да сте обръщали внимание какви цени са детските слънчеви очила?

# 548
миналото лято бяха около 10 лв. Peace Не знам обаче колко са качествени.

# 549
  • СЗ
Очилата имат 100 % UV защита. Проверени 2 чифта.

# 550
Очилата имат 100 % UV защита. Проверени 2 чифта.
Да, така пише на етикета, но никъде не видях цена. А 10лв  /ако са толкова/ е повече от добра цена

# 551
Някой има ли идея защо цените на серията Алверде са толкова ниски в сравнение с другата алтернативна козметика от този клас? Козметика без гадости е в пъти по скъпа от Алверде....просто се чудя, на мен много ми харесва Алверде, да не ме нападнете сега, но ми е странно.

# 552
Защото е тяхна марка Алверде Peace

# 553
  • София
И ние с майка ми сме се чудили, но след изпробване на много от техните продукти, стигнахме до извода, че не са толкова ефективни и макар натурални и сертифицирани, като качество са доста под останалите алтернативни такива. Говоря за кремове, шампоани, декоративна козметика, лосиони и спрей за тяло... абе почти всичко на Алверде сме изпробвали... Не смятаме да се отказваме от тях, защото цените им наистина са ниски, а държим на натурални съставки, но когато имаме възможност купуваме от по-висок клас и разликата се усеща... И да споделя - в ДМ в  Парадайз център вчера имаше отстъпка 15% на всички продукти... дали е така и в другите ДМ а не само там? Като че ли пишеше на плаката за ДМ София, но не знам защо не ми се вярва (отстъпката беше от 27 до 29-ти, т.е. до днес).

# 554
В момента има промоция при закупуване на 1 продукт Syoos подарък четка за коса. Някой знае ли дали тези четки са качествени?

Общи условия

Активация на акаунт