Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 682
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Благодаря   bouquet
 Сега остава да измисля как да домъкна ММ до касата на ДМ с личната си карта ( пък и с дебитната де)  Thinking   Mr. Green

Нямаш проблем, взимаш му ги и двете карти и се развихряш самостоятелно. Laughing

# 616
 Е, дебитната си е перманентно в мен  Whistling Ама става ли да нося неговата лична и него да го няма  Rolling Eyes  Съжалявам за глупавите въпроси  Crazy

И да не е спам... Тъй като в нашия град няма ДМ, пазарувам оттам само когато пътуваме на някъде и  доволна съм от течния сапун Сензитив, не изсушава кожата, мъжките душгелове, преди да пуснат марципан в Лидл, Пени и Била само оттам си купувах. Доволна съм и от един препарат за предпране, но от четене в тази тема разбрах, че може да се използва и за пране на тапицерии Peace

# 617
Здравейте
Тук прочетох, че когато се регистриращ Бейбибонус, има някакъв подарък, обаче доста често си го спестявали продавачките, за да си приберат за себе си продуктите.
Е, вчера аз регистрирах Бейби бонус и не получих нищо. Как да реагирам сега? И къде всъщност пише за този подарък?

# 618
  • Варна
Е, дебитната си е перманентно в мен  Whistling Ама става ли да нося неговата лична и него да го няма  Rolling Eyes  Съжалявам за глупавите въпроси  Crazy

Може, няма проблем, аз редовно обирам личните карти на роднините, даже с акт за раждане на брат ми съм ходила, понеже е в чужбина заедно с все останали документи.

# 619
Здравейте
Тук прочетох, че когато се регистриращ Бейбибонус, има някакъв подарък, обаче доста често си го спестявали продавачките, за да си приберат за себе си продуктите.
Е, вчера аз регистрирах Бейби бонус и не получих нищо. Как да реагирам сега? И къде всъщност пише за този подарък?
На касата ми дадоха някакви мостри не помня на какво вече като се регистрирах Simple Smile Предполагам това е Simple Smile

# 620
Ние получихме торбичка babylovе с мостри на nivea вътре. Приятно е да получиш подарък, въпреки че аз nivea не ползвам.

# 621
За акт за раждане не знам, но носенето на чужда лична карта е наказуемо Peace. Имайте едно наум. Наказуемо и да нямаш ЛК...

# 622
Наистина имат добри оферти

# 623
Наистина имат добри оферти
Кои са тези интересни оферти? Щом се регистрира да ни споделиш Sunglasses

# 624
# 625
За акт за раждане не знам, но носенето на чужда лична карта е наказуемо Peace. Имайте едно наум. Наказуемо и да нямаш ЛК...

Няма такова нещо.Не знам кой ви го е казал. Peace
Наказуемо е да нямаш документ за самоличност,който може да е също шофьорска книжка или международен паспорт.

Дават комплект тестери Нивеа и един чифт пеленка Бейбилав-поне в моят беше така.
В ДМ-Стара Загора обаче ми направиха оглушка за отстъпката с карта Бейбибонус.
В моят град дори ми обясняват кои са промоциите,без да питам.Изглежда е въпрос на желание.

# 626
  • Пловдив
Отстъпката за РД съм я ползвала с ЛК на ММ, без той да е с мен  Peace.

Аз също не получих подарък при регистрацията ни в програмата Бейби бонус  #Cussing out. После разбрах за нея  #2gunfire.

Отскоро ползвам околоочния крем на Балеа с Q 10, добре ми действа  Peace.

# 627
Отстъпката за РД съм я ползвала с ЛК на ММ, без той да е с мен  Peace.

Аз също не получих подарък при регистрацията ни в програмата Бейби бонус  #Cussing out. После разбрах за нея  #2gunfire.

Отскоро ползвам околоочния крем на Балеа с Q 10, добре ми действа  Peace.
Кой околоочен имаш предвид, един в жълтеникава опаковка ли е? И на мен ми трябват кремове за около 30 г., дневен и околоочен, някой ако даде отзиви ще е добре, за нормална кожа

# 628
  • Пловдив
dete2, точно това е кремчето.  Peace

Ползвала съм дневния на Алверде с годжи бери - мазнееше ми. Това е скромният ми опит с техните кремове.

# 629
Здравейте
На касата ми дадоха някакви мостри не помня на какво вече като се регистрирах Simple Smile Предполагам това е Simple Smile

На нас ни дадоха една малка платнена торбичка /даже не знам за какво да я ползвам/, но все пак е нещо.

Общи условия

Активация на акаунт