Отново трус или внушение?

• 115 182
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Някъде там...
Била съм навън, нищо не съм усетила. Ако се е усетило някъде у нас, то ще е в Югозападна Бг.

# 1 666
Някой може ли да ми каже колко е било по сила земетресението в Турция на 19. 11 . 1999г. (мисля, че тогава е било).

# 1 667
Някой може ли да ми каже колко е било по сила земетресението в Турция на 19. 11 . 1999г. (мисля, че тогава е било).

17 август 1999 г.
7,5 по Рихтер.

# 1 668
  • някъде ... тук ...
7,2 по Рихтер на 12.11.1999

# 1 669
Брей, в тия кратки промеждутъци, как е оцеляла Турция?  Laughing

# 1 670
Мерси, попаднах на едни снимки от това земетресение............  стана ми интересно колко  е било.

# 1 671
  • София
И какво показват снимките,здрави ли са сградите  там?

# 1 672
Амиии, как да кажа Tired  Ако искаш мога да ти ги пратя на лични, достатъчно наплашени има в тази тема (включително и аз) , не искам да ги поствам  тук. Иначе снимките са правени от един познат на моите родители, той е планински спасител, и тогава са ходили с кучета да помагат....

# 1 673
Ето това е за мен истинска човешка история.  http://iwoman.bg/grijovna/semejstvo/edna-raztyrsvashta-istorija- … eto-si-375447.htm

Сигурно сте запознате с нея, но мен лично много ме трогна.  Темата е тежка, така че който още е под голям стрес, по-добре да я види по-нататък във времето.

# 1 674
Когато съм си мислела какво бих направила, ако се случи нещо толкова страшно, винаги съм си представяла, че точно така ще гушна малкия за да го предпазя.
Майчин инстинкт...това е!

# 1 675
  • София
Когато съм си мислела какво бих направила, ако се случи нещо толкова страшно, винаги съм си представяла, че точно така ще гушна малкия за да го предпазя.
И аз абсолютно същото съм си представяла.

# 1 676

Именно, майчински инскинт. Знаете ли..... направих едно мое проучване. newsm78
Всички майки са /някой вече не / са /или били / в стрес от 21ви. А тези без дечица или леко са се стреснали, или са го усетили и са продължили да спят, или най-много на следващия ден са се притеснили леко да заспат. Дали е случайност? Някой познава ли такива, които не са майки но са го преживели като нас?

# 1 677
  • Sofia

Именно, майчински инскинт. Знаете ли..... направих едно мое проучване. newsm78
Всички майки са /някой вече не / са /или били / в стрес от 21ви. А тези без дечица или леко са се стреснали, или са го усетили и са продължили да спят, или най-много на следващия ден са се притеснили леко да заспат. Дали е случайност? Някой познава ли такива, които не са майки но са го преживели като нас?

да аз не съм и съм с изострени сетива все още и не спя изобяо спокойно вечер за съжаление. през деня съм добре, но вечер......

# 1 678
Аз не съм майка, но втория ден след земетресението направих нервна криза. На 22 след трусовете изобщо не мигнах, цял ден след това не спах.
На втория ден пих хапчета, за да мога да се успокоя, повръщах и ме хвана разстройство от нерви. До човек е според мен.
После около седмица спах с дрехите, не успявах да спя нормално, заспивах към 3, предремвах само. И сега като падне вечерта ми е страшно на душата. Едно неспокойно ми е.

# 1 679
Е, явно аз не съм майка и нямам майчински инстинкт, след като вместо да събудя детето си с писъци и да се треса по форумите един месец след това, просто събрах багаж, обясних на детето що е то земетресение, какви са рисковете за нас и как следва да се действа адекватно и въобще, постарах се преживяването да е колкото се може по-малко травмиращо за него. Пусти майчински инстинкт, нямам го и това си е. Дано някой не информира Агенцията за закрила на детето.

Общи условия

Активация на акаунт