Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 18 тема

• 21 012
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Аз разходих момъка да види що е МОЛ  Mr. Green, па го почерпих и с една тортичка да види какъв човек съм. Пръснах и едни пари, разбира се, ама ако пита мъжа ми не е било точно така  Mr. Green

Той все едно не те познава  Laughing Laughing Laughing

Моята лекарка пък ме подготвя за нормално раждане и вчера ми казваше, че ще трябва да ходя на кинезитерапия след 34 седмица. Аз пък се чудя след лежане цяла бременност дали ще имам мускули да напъвам  newsm78 Май започва да ме хваща страхс...

И на мен точно това ми е в главата последните дни.... Такива болки имам като се обръщам, така съм залежала, че нямам идея как ще напъвам ефикасно  newsm78

# 166
Здравейте, мили лежанки!  Hug
Наминавам да ви честитя празника днес! За мене е много специален, защото е първият празник на моето детенце.
На всичкото отгоре и двете ни родителски двойки (и моята, и на мъжа ми) имат годишнина от сватбата - цели 32 години семеен живот.

Така, че почерпете се за наше здраве!  Heart Eyes

На новата тройчица - Фиксчето, Емсичка и Рали пожелавам много търпение в последните им дни и леко и безпроблемно раждане. Всичко с бебоците ви ще е наред!  Hug

За всички останали момичета - много стиснати палчета! Вярвайте, че това са малки жертви в името на най-голямото щастие, което ви предстои!

# 167
Голди много мило  bouquet  Hug Честито на малкото юначе 1-ви юни  Heart Eyes
Аз да се похваля Mr. Green ама  се уредих с бая ягодиии Party ама половината нестават т.с са брак и съм ги строила в ред и съм ги пъхнала в хлебопекарната hahaha ще ги правя на сладко, тооооо щее  вид конфитър де, ама пише в книжката newsm78 че правела сладка Thinking ами да видим,  ко ше ми напрай сега  Joy Ако стане нещо с тази доза ще се похваля и мятам следващата партида  Joy
Фикс ми много хубаво, излизай сега докато все още  можеш да си покажеш тумбата  Joy
запрятам ръкавите  chef и я почвам, айде доскоро  Joy

# 168
Привет тумбаланки  Hug
На мен днес нещо не ми е ден, само минавам набързо да кажа здрасти!

# 169
Да направя едно бързичко разписване. Честит празник на всички малки и пораснали дечица   bouquet Днес по разписание трябваше да бъде нашата сватба, но както се досещате я поотложихме за неопределено време. Разбира се, не съжаляваме за това, има нещо хиляди пъти по-важно и то се намира в коремчето ми  Heart Eyes newsm76 preggo
Утре е празника на Ботев, да не помислите, че сирените са предупреждение за нови земетресения, защото нали имаше предложение да се известяват жителите с тях.   newsm78
Хайде мамчета, цунки по муцунки, мятам се на леглото  Hug

# 170
Голд, Звезди  Hug
Честит 1-ви юни и от мен на всички малки и пораснали вече деца!

# 171
Абе момичета,големи болки ме мъчат в горната част на гърба.Направо едвам дишам нито да легна,нито да седна SadКато хълцам,като се обръщам!

Дрън,мила всеки има такива дни Hugдано утре със слънчицето изгрее и усмивчица Heart Eyes

Голди-малкия е прекрасен,дано всички да усетим тази радост Hug

Фикси за мен ти си герой щом решаваш да раждаш нормално HugАз не смея да си поискам секцио за да не предизвиквам съдбата ooooh!Инъче съм безкрайно изплашена и стресната и изобщо не съм спокойна...Това стана в последните седмици...Колкото повече чета за ползата и предимствата на вагиналното раждане,толкова повече се втрещявам и страхувам WearyТа спирам и каквото сабя покаже ooooh!

stefi_sv-мила и ние мислихме за сватба,но решихме да отложим.Аз не пожелах да се омъжвам бременна,защото от самото начало не се чувствах добре NaughtyИма време и живи и здрави и това ще стане Hug

dor4eto48-дано да стане сладкото  bouquet

geni_66-няма къде да идем и ще напъваме  HugHug HugМен ме притеснява по-скоро факта че ще се шашна и ще ме избие някоя нервна криза след всичко през което преминах Wink

Честит 1 юни на всички дечица и на тези в тумбачетата!

# 172
Добро утро   bouquet

Фикси за мен ти си герой щом решаваш да раждаш нормално HugАз не смея да си поискам секцио за да не предизвиквам съдбата ooooh!Инъче съм безкрайно изплашена и стресната и изобщо не съм спокойна...Това стана в последните седмици...Колкото повече чета за ползата и предимствата на вагиналното раждане,толкова повече се втрещявам и страхувам WearyТа спирам и каквото сабя покаже ooooh!

Абе не е така. И мен много ме е шубе, но и от операции ме е страх много. Затова честно казано съм решила лекарят да реши, както трябва да си е. Имам му доверие.

Нищо не чета аз, ни за секцио, ни за нормално. Знам само, че ще чакаме само да тръгне, а оттам нататък каквото стане. Има сумати причини да се наложи секцио в последния момент.

Страхът от раждане си е нормален страх. А кой е по- герой изобщо не е тема, мисля аз. Има ужасни раждания секцио и бързи и лесни вагинални, обратното също. Никой не може да ти каже как ще е.

# 173
Добро утро!Ставайте, кокони! Hug

Имам ужасна болка в рамото и плешката и не мога да си вдигам ръката...като прещипан нерв е!Не знам какво да правя, в агония съм, даже не мога да си среша косата...дайте ми съвет с какво да се намажа, моля ви Praynig.

# 174
Фикси майка ми има голяма вина NaughtyЦял живот слушам как ме е раждала с 300 зора CrazyТя така беше спиртосана,че не пожела второ дете ooooh!На 6-я месец след раждането ми е могла да седне на стол,а цяла бременност е била в болница на легло.То гаранция няма...После след години я оперираха и отстраниха матката.Казвала ми е,че няма място за сравнение между раждането и операцийката ShockedТоест тя и се струва по-поносима.Аз знам,че всеки е за себе си...Все пак ми е спиртосано...
От вчера обаче ме боли гърба от двете страни,снощи беше отвратително.Корема като камък,гърба ме боли остро,не мога да дишам...Сутринта пих един папаверин и се отпуснах мъничко, че дремнах...

Ох и с тая сватба днес ooooh!Нямам абсолютно никакво настроение и си ме стяга болчица!
Отивам да ударя един душ,че да ми се проясни главицата...

Даниелка и аз съм била така преди...това е нещо като плексит-не можеш да си обърнеш главата много е неприятно Confused

# 175
Дани, с нищо не можеш да се мажеш, питала съм доктора си.
Ако има някакво хомеопатично може би  newsm78

Рали, наистина майка ти не е трябвало да ти говори такива неща. Обективно тя не би могла да знае как ще протече едно секцио. Но пък, ако ти ще се чувстваш по- спокойна, говори с лекаря за секцио. Сред показанията за него има нямакво мъгляво "тежко протичаща бременност". Само, че секцио в Ямбол незнам дали бих родила. Ще се замъкна в Стара Загора поне, защото е университетски център.

# 176
  • на земята
 f(x),ще те чакам в СТАРА ЗАГОРА,ако се наложи да идваш,ама знам че всичко ще мине и замине момичета не притеснявайте предварително,пожелавам на всички които има предстои да родят лесно,живи и здрави деца и нищо да не ги боли   bouquet

# 177
Здравейте, лежанчици! ooooh!
Пиша с 1 ръка, докато храня Павката.  Laughing
Гледам, че обсъждате раждането - нормално е да ви е страх, никой няма да може да ви успокои предварително. От опит мога да кажа, че секциото не е толкова страшно. Най-гадно е първият ден след операцията, но пък ви обезболяват. С всеки изминал час положението се подобрява. Аз на третия ден сутринта се чувствах като нова. Най-важното е да се раздвижите възможно най-бързо!  :peace:
И помнете - целта си заслужава средствата!

Хубав уикенд на всички!   bouquet

# 178
Здравейте, мами! Днес да ви оплача - боли ме гърлото. Сутринта ставах в 4 ч. да пия чай от лайка с мед и лимон и оттогава досега съм се побъркала с тези чайове. Вече не мога да ги понасям. Имам и лек дискомфорт в носа, за което слагам капки "Куикс". Смуча прополки и билкови лукчета. Хубавото е, че засега нямам температура, затова и не съм се обадила на док. Ох, дано ми мине по-бързо. Praynig

# 179
  • на земята
 lali bali ,и аз съм така от 5 дни,гърло не ме боли ,но носът ми е ужасно, запушен и и аз взимам лукчета и чай от лайка с мед,но не обичам чай и мед изобщо,пия фреш от лимони с мед,се съм малко по добре,добре че няма темп.доки ми каза че може парацетамол но аз не смея да пия..))))Дано се оправим скоро..)))

Общи условия

Активация на акаунт