Лято в Албена 2012г. - (Тема 2)

• 63 746
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
  • В.Търново
Ние сме от 3 юли в Елица.Вчера ни изписаха от болницата,дано оздравеем дотогава  Confused
После ще пиша впечатления,че май няма много почиващи там  тази година...
Виж за последното си права....Ами с тая тъпа политика,с която стартираха е нормално да има по-малко българи тази година.И аз исках на Албена тази година,но не ми дадоха да резервирам за 5-6 нощувки,а после падна това условие,но вече много хора резервираха на друго място.

Бързо възстановяване и приятна почивка! Hug

# 271
papagal4e има предвид почиващи в хотел Елица, не в Албена! Laughing

Обективно погледнато, за броя на почиващите българи в Албена това лято не може да се съди по пишещите във форума БГ Мама!  Laughing
Така, че не правете прибързани изводи и умозаключения. Роси, не знам кой точно не ти е дал да резервираш 5-6 броя нощувки, но аз резервирах 10 без проблеми през месец февруари, когато условието за брой нощувки кратни на 7 си беше в сила (уж). Общо взето който търси, намира, както се казва.  Peace

# 272
  • някъде там
Имах предвид пишещите тук и по точно,че няма такива,които ще са в  хотел Елица Wink
Ние ще сме 5 дена,резервирах преди 2 седмици.Още не сме платили,имаме 5-6 дена,дано оздравеем ooooh!

# 273
Стискам палци да оздравеете в срок!  Simple Smile И първата седмица на юли може да се засечем из Албена, кой знае!  Laughing

# 274
  • Трявна
Момичета-ако някой почива тези дни в Мура-нека пише,за да имам по-прясна информация какво да очаквам...
Повече информация за тази прочута реновация на обзавеждането в стаите - подмяна на мокета с ламинат, смяна на плочки и душ кабини в баните!Дали само се хвалят или наистина е обновен хотела.Бих била благодарна и за повече информация какво да очакваме относно анимация и храна...
Още ме боли сърцето за тази цена при която резервирахме  ooooh!/уж преди месец,а хванахме пика.../-до сега не сме плащали толкова за хотел три звезди...Единствено се успокоявам,че плажната ивица си е направо уникална и заради нея си заслужава... Simple Smile

# 275
Момичета-ако някой почива тези дни в Мура-нека пише,за да имам по-прясна информация какво да очаквам...
Повече информация за тази прочута реновация на обзавеждането в стаите - подмяна на мокета с ламинат, смяна на плочки и душ кабини в баните!Дали само се хвалят или наистина е обновен хотела.Бих била благодарна и за повече информация какво да очакваме относно анимация и храна...
Още ме боли сърцето за тази цена при която резервирахме  ooooh!/уж преди месец,а хванахме пика.../-до сега не сме плащали толкова за хотел три звезди...Единствено се успокоявам,че плажната ивица си е направо уникална и заради нея си заслужава... Simple Smile
Hug Миналата година бяхме в Мура- страхотно е
-реновиран наистина /нови бани-със съшоар, нови легла, нови завивки, ламинат, телевизор плазма, хладилник/ всичко това го има
И ние сме там пак август....с нетърпение очаквам Laughing
Парите си заслужават, спокойстви е на плажа, и в 10 часа да отидеш има свободни места на плажа.  Hug Коренна разлика между тези 3 хотела от тези в централната част-спокойствие, като искате народ вечер на разходка из Албена, ако ли не вечер на басейна на вечерно шоу, аниматорите са уникални......игри с участието на публиката

Весело изкарване на Вас, и дано останете доволни Hug

# 276
А заплаща ли се нещо допълнително за хладилника в Мура? Rolling Eyes

# 277
Никой нищо не казва за Компас, Панорама по специално ме интересува, освен че е на по- задна линия други минуси има ли? Някой посещавал ли го е? Дават го че може да ползва бар на плажа, което за мен е плюс. Някой ако сподели нещо ще съм благодарна

# 278
А заплаща ли се нещо допълнително за хладилника в Мура? Rolling Eyes

Едва ли. В Нона и Славуна поне беше така. Не вярвам тук да е по-различно. Това всъщност се води мини-бар и в него има бира, безалкохолни напитки, минерална вода. Ако ползваш нещо от това при отпътуване се плаща консумацията. Но не е проблем да сложиш свои бутилки с вода, за да се охладят (поне ние не сме имали проблем).

# 279
АИ, а за мини-бара се заплаща? Rolling Eyes

# 280
Никой нищо не казва за Компас, Панорама по специално ме интересува, освен че е на по- задна линия други минуси има ли? Някой посещавал ли го е? Дават го че може да ползва бар на плажа, което за мен е плюс. Някой ако сподели нещо ще съм благодарна
Ние сме в Компас от 29.06. Като се върнем ще ти дам пълно инфо Simple Smile

# 281
Прочетох вече темата, за първи път мислим да почиваме на Албена, за това се извинявам ако въпросите ми ви се струват странни. Искам да попитам и за бирата и като цяло алкохола дали се разрежда, по хотелите и на бар Хавана? И с влакчето колко време горе долу се пътува от плажа до парковите хотели, напр. Панорама?

# 282

Да, заплаща се. Но едва ли ще допреш до мини-бара, освен ако не те домързи да слезеш до бара, за да си вземеш вода или нещо друго.

# 283

Да, заплаща се. Но едва ли ще допреш до мини-бара, освен ако не те домързи да слезеш до бара, за да си вземеш вода или нещо друго.

Съмнявам се да има хотел в който не се заплаща мини- бара. Всяка глезотийка се заплаща  smile3521

# 284
  • В.Търново
papagal4e има предвид почиващи в хотел Елица, не в Албена! Laughing

Обективно погледнато, за броя на почиващите българи в Албена това лято не може да се съди по пишещите във форума БГ Мама!  Laughing
Така, че не правете прибързани изводи и умозаключения. Роси, не знам кой точно не ти е дал да резервираш 5-6 броя нощувки, но аз резервирах 10 без проблеми през месец февруари, когато условието за брой нощувки кратни на 7 си беше в сила (уж). Общо взето който търси, намира, както се казва.  Peace

Писах им имейл два пъти,обаждах се по телефона в бюрото им в града ни,отсвириха ме и казаха,че са такива условията тази година и нищо не може да се направи.Но това стана януари месец.Тогава резервирах на друго място,за да хвана 20% отстъпка,което беше до края на януари месец.След три дена платих 50% от сумата.

Общи условия

Активация на акаунт