Бургаски майчета - 10 тема

• 60 128
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, мамчета! Сега открих темата и да се запиша: на 24 г. съм, първа бременност, 24 седмица, термин 13 октомври, следи ме Миринчев. Засега казаха, че ще е момче. Месец май лежах  в МБАЛ заради нисък хемоглобин, като се установи, че съм с таласемия минор. Не се задълбавам много в тези неща, важното е да се роди здраво бебче. В болнични съм от май. Мисля, че това са основните неща... Връщам се назад да ви чета
Хубав ден на всички!  bouquet

# 151
  • Бургас
Здравейте мами, аз също съм в дилема за избор на доктор който да ме следи докато съм бременна. Ходила съм при д-р Вълкадинова и съм много доволна, но не знам дали дава направления за изследвания или си гиплащам. При първата ми бременност ме следи Ризова, но сега незнам при кого да запиша.
При д-р Ганчев няма да имаш проблеми с болнични и направления,но не ти го препоръчвам за проследяване на бременноста,много стара техника има.Той е в първа п-ка.Иначе,при първата бременност той ме проследява-и накрая се уговорих с друг лекар за секцио.Вълкадинова не издава болнични ако ти се наложи,май при повечето има проблем с направленията-все не им стигат.Аз сега се сблъсках с това.

# 152
elmi73 благодаря ти за отговора.
mimiana мажеш ли да ми дадеш телофона завръзкас Ризова в кабинета? Тя си работ със здравната каса нали?
kalina bibi аз съм доволна от Ризова, много добре се държа с мен при първата ми бременост, секциото пак тя ми го прави. Доволна съм.

# 153
Лелеее slanchice1 вече съвсем се обърках.. newsm78 При кой да отида,Ризова ли,Калчева или в Девата???????Ризова добра ли е със ехографа,какво ще кажеш?Аз имам и замисъл да сменя наблюдаващият си той е Ганчев(точно заради старата му апаратура),затова те питам.А и сега идната седмица толкова искам да ми кажат пола на бебчето  Rolling Eyes

# 154
kalina bubi аз лично съм доволна, гледала ме е само на нормален ехограф. До последно не се видя пола на бебето, беше напречно разположено, иначе ме сели в Св. София всеки месец и си ми пускаше всички изследвания през касата.
Какво ви е мнетието за Гамишев? Аз съм между тях двамата.

# 155
slanchice1,а за ехографа всеки месец ли и плащаше и по колко?Мен сега Ганчев не ме гледа всеки месец,но ако искам му плащам 25 лева

# 156
slanchice1,а за ехографа всеки месец ли и плащаше и по колко?Мен сега Ганчев не ме гледа всеки месец,но ако искам му плащам 25 лева
не всеки месец, но цената беше същата 25лв

# 157
Здравейте!
Искам да попитам   еха  кой е доктора, който е направил втората ФМ в Дева Мария? Стана ми много любопитно!
Предварително благодаря!

# 158
  • Ямбол
Zdraveite mam4eta!I az iskam da se zapi6a.bremenna sam v 32 sedmica,termina mi e za 16 avgust.Nabliudava6t mi e d-r Angelov ot Deva Mariq.Mnogo sam dovolna ot nego.V na4aloto na mesec Mai lejah v Devata za zadarjane,zaradi kravoizliv.Ot togava sam na Magnerot do kraq na bremennosta. Grinning

# 159
  • където мечтите се сбъдват
Здравей,Надежда.Каква беше причината за твоето кървене?Аз също съм със зацапване и съм на постелен режим вкъщи.Не са ме приемали в болница.Пия Магнерот и Но шпа.Засега няма проблеми  Praynig.Каква ти е схемата на Магнерота?

# 160
  • Бургас
Здравей, Надежда! Моя термин е за 18.08 Flutter.
Стискам палци всичко да е наред!stefanel и на теб!

# 161
red_nelitka    за съжаление не мога да дойда на 21 за откриването на болницата в М.Р

# 162
Здравейте!
Искам да попитам   еха  кой е доктора, който е направил втората ФМ в Дева Мария? Стана ми много любопитно!
Предварително благодаря!
Сега го видях в сайта им, че не му знаех името. Доктора е Людмил Люцканов.  newsm11

# 163
Здравейте момичета!Искам да ви попитам,тези който са ходили при Ризова доволни ли сте от нея?Аз намерих новият и кабинет,но края на месеца искам да отида при някой друг лекар да ме види на ехограф освен моят.Смятах да отида до Девата за ФМ,но като гледам сега какво мнение има......леле защо да си дава човек там парите..........То в Бургас има ли някъде другаде където да правят ФМ изобщо?Благодаря ви предварително!Лека вечер Peace
За другата ФМ и аз ще ходя при Калчева. http://www.svetlakalcheva.com/

# 164
Д-р Люцканов и на мен ми направи много лошо впечатление от прегледа при който се установи че съм бременна, едва ли не ми каза "Да бременна си, ама не се надявай много, още е много рано"  newsm78  bash
ЕХА като решиш да ходиш при Калчева ако искаш сподели как е минал прегледа и дали си доволна.

Общи условия

Активация на акаунт