Бургаски майчета - 10 тема

• 60 143
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Веселушка ,честита ти дъщеричка !!  smile3525Да е жива и здрава и расте на радост на мама и тати.

# 121
Честито и на мама Veselushka  newsm51 newsm51 newsm51. Да ви е жива и здрава малката ЯНА и да изпълни сърцата ви с много много радост и любов:)

# 122
Честито бебче Вешелушка! Пожелавам много здраве и щастлив живот на малката принцеска Grinning

# 123
Веселушка ,честита ти дъщеричка !

# 124
Новата болница в Меден Рудник ще отвори вероятно края на юли. Може да видите следната статия

http://www.burgasnews.com/component/content/article/99-malka-nov … nti-ot-ponedelnik

# 125
Здравейте момичета,днес ходих на преглед малко раничко,но поне се установи че точицата е на правилното си място, и съм в 5-6 г.с.
Искам да попитам мамите които си имат миоми или са имали кой лекар ги е следил по време на бременността,нещо по спецялно дали се е правило,не съм се насочила още към.ж.к.незнам при кой лекар,мъж ли да е ,жена ли.Също да издава и болнични.
Поради неправилно месечно кървене една гинеколожка ми изписа да пия примолут нор,с думите спокойно да си правим и бебе ,пих 6 месеца,спрях ги предният месец,Моля някоя ако има същият опит да сподели.
Моля се на Бог средата на юли да чуем сърчице .
извинявам се дългия пост,прегръдки  Simple Smile

# 126
Аз съм с операция от миома. Миомата ми я откри  д-р Бояджиев, оперира ме д-р Хубчев заедно с д-р Бояджиев в Дева Мария преди 2 години. В момента съм 23 г.с., ЖК ми следи д-р Бояджиев, но ходих на ФМ и при д-р Хубчев. Не съм имала проблем дано е така и в бъдеще. Знам, че ако миомата е на кофти място се препоръчва секцио. Успех!

# 127
Честито на всички нови мамчета! Да са ви живи и здрави рожбите!

Аз искам да питам някой има ли координати на д-р Ризова? Къде преглежда и как става записването на час за преглед?

# 128
Здравейте момичета,
днес ходих в частния кабинет на д-р Ризова, той се намира на ул.Места 92. Работи вторник и четвъртък от 8,30 до 15,30 часа. От 21-ви юни е и в Меден Рудник. Издаде ми болничен 45 дни преди раждането. В Меден Рудник нормалното раждане щяло да струва 300 лв., секциото 700 лв. Болницата била по ЗК, но се правило доплащане. Искам да попитам какви са ви впечетленията от Първа поликлиника, защото аз ходих в сряда на ден на отворените врати и всичко беше много хубаво, чисто, ремонтирано изцяло.
Малко ми се вижда рисковано да раждам в току що открита  болница и с това доплащане... Освен това, казаха в държавната болница, че всичко е безплатно, т.е ако детето е в кувиоз или някакви допълнителни лекарства трябват, всичко поема болницата, докато в частната не било така. По тази логика и за Меден Рудник, щом се доплаща и за раждането, най-вероятно ще е така и за други неща, ако се наложи.
Незнам, в момента съм в чуденка, ако някоя от вас има впечетления, нека ги сподели Simple Smile

# 129
В Меден Рудник нормалното раждане щяло да струва 300 лв., секциото 700 лв. Болницата била по ЗК, но се правило доплащане.

Стига бе! newsm11

# 130
  • където мечтите се сбъдват
Mimiana,и аз съм в голяма чуденка за болниците.Днес също съм при Ризова,та ще я питам за отворени врати към новата болница и евентуално посещение на родилното.Аз вече бях на отворени врати в Първа поликлиника и Дева Мария.Наистина ли ти се стори хубаво и чисто в държавната болница?Мен обстановката не ми хареса особено,нито пък хигиената.Освен това се изисква да носиш неща за себе си и бебчето,които в Девата са осигурени.В Девата ме притесняват тези промени в лекарския състав напоследък.Не знам нищо за новите лекари,дали са добри.Иска ми се да видя на място и болницата в Меден Рудник и тогава да реша окончателно,но за сега клоня към Дева Мария.

# 131
В Меден Рудник нормалното раждане щяло да струва 300 лв., секциото 700 лв. Болницата била по ЗК, но се правило доплащане.

Стига бе! newsm11
Да,и аз това се чудя.Измежду две частни болници,защо трябва да избера тази,в която се плаща с 300 лева повече(говоря за нормално раждане).Какво повече ще ми предложи?Трябва много сериозно да ме мотивират,за да направя този избор.

# 132
stefanel,нали ще споделиш какво е казала д-р Ризова за новата болница Hug

# 133
stefanel,нали ще споделиш какво е казала д-р Ризова за новата болница Hug
Данайче,ние само се гоним из темите  Joy След малко изчезвам на преглед и спирам да досаждам на форума  Embarassed После ще споделя какво ново съм научила.

# 134
Mimiana,и аз съм в голяма чуденка за болниците.Днес също съм при Ризова,та ще я питам за отворени врати към новата болница и евентуално посещение на родилното.Аз вече бях на отворени врати в Първа поликлиника и Дева Мария.Наистина ли ти се стори хубаво и чисто в държавната болница?Мен обстановката не ми хареса особено,нито пък хигиената.Освен това се изисква да носиш неща за себе си и бебчето,които в Девата са осигурени.В Девата ме притесняват тези промени в лекарския състав напоследък.Не знам нищо за новите лекари,дали са добри.Иска ми се да видя на място и болницата в Меден Рудник и тогава да реша окончателно,но за сега клоня към Дева Мария.
Да, наистина беше чисто. Може би след това, което съм чувала какво е било преди сега всичко си беше прилично, не лукс, но условията бяха добри. Освен това имам познати, които раждаха там и останаха доволни, но всичко е индивидуално. Относно Дева Мария, в началото аз също бях за там, но сега след тази размествания май клоня към държавната.

Общи условия

Активация на акаунт