Бургаски майчета - 10 тема

• 60 149
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Момичета, на 19.06 в 00:05ч. се роди нашият син Милен. Родих нормално при д-р Гамишев. Раждането беше много трудно, но всичко мине. Още сме в болницата и чакаме на 22-ри да ни изпишат.

# 181
  • Бургас
Честито, Светле. Като събереш сили те чакаме с по-подробен разказ. Да нацелуваш малкия бебок.

# 182
  • където мечтите се сбъдват
Момичета, на 19.06 в 00:05ч. се роди нашият син Милен. Родих нормално при д-р Гамишев. Раждането беше много трудно, но всичко мине. Още сме в болницата и чакаме на 22-ри да ни изпишат.
Честито   bouquet Да ти е живо и здраво бебчето!Разкажи по-подробно за самото раждане,болницата,екипа.Доволна ли си?Имаше ли епидурална упойка?

# 183
  • Бургас
Светленце, честит ви син с пожелание да бъде жив и здрав, много послушен и безгрижен малък мъж!Скорошно възстановяване на теб и много сили, за да се грижиш за малкото човече!   bouquet

# 184
  • Ямбол
4estita radost Svetle.Badete jivi i zdravi!Otnosno statiqta za novata bolnica- Shocked nqmam dumi.Ako naistina e istina tova koeto se pi6e-ujas

# 185
  • Бургас
svetlenceto,Честито бебче и от мен! Много здраве и щастие!

# 186
  • Бургас
svetlenceto,честито бебче! Да сме много здрави и много да ви радва Simple Smile

# 187
  • Бургас
Момичета, много често взе да ми се втвърдява коремът. Моментът май наближава....
Тези , които са родили, нека споделят колко може да трае този период на подготвителни контракции. И още един въпрос - има ли вариант да изтекат водите без да има предварителни болки?

# 188
Теди,подготвителните контракции може да продължат доста дълго,като стават регулярни и по болезнени.Не можеш да ги объркаш Hug
А, водите щом изтекат тръгвай за болницата Peace

# 189
  • Бургас
Теди, да, подготвителните контракции ако не са на равни интервали и не зачестяват, можеш да си откараш и до термин.
А за изтичането на водите - моите първия път изтекоха без да съм усетила болка.Отидох до тоалетната по малка нужда, легнах си и усетих, че нещо тече и така.
Когато и да е събитието, ти желая леко раждане и като му дойде времето да се отчетеш с прекрасно живо и здраво сладурче Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 17:40 от Шоколадово бонбонче

# 190
  • Бургас
Момичета, благодаря ви за прекрасните пожелания!! Минавам да почерпя виртуално, имам рожден ден днес!

# 191

Честит ти син:)Simple SmileSimple Smile. Да ви е жив и здрав и само радости да ви носи, да изпълва сърцата и дома ви с много любов.

# 192
Честито бебече и на мама мадам тиква. Да ти е живо здраво малкото бебче и само хубави неща да му се случват. Когато имаш възможност и ако желаеш може да ни пишеш кога точно е било събитието и как е минало за да те отбележа в родилите мами:)Simple SmileSimple Smile Още веднъж ЧЕСТИТОООООО:)Simple SmileSimple Smile

# 193
  • Бургас
Теди, да, подготвителните контракции ако не са на равни интервали и не зачестяват, можеш да си откараш и до термин.
А за изтичането на водите - моите първия път изтекоха без да съм усетила болка.Отидох до тоалетната по малка нужда, легнах си и усетих, че нещо тече и така.
Когато и да е събитието, ти желая леко раждане и като му дойде времето да се отчетеш с прекрасно живо и здраво сладурче Simple Smile

Благодаря за куража! Контракциите имам чувството, че са цял ден и снощи също, доста честичко ми се втвърдява корема. Не съм почнала да засичам интервала и продължителността, защото не ме боли, а ме стяга ниско долу. Е, не е от най-приятните усещания, ама се понася.
Взе да ме хваща шубето... Praynig

# 194
  • Бургас
tedincence, Hug! Успокой се! Като веднъж минала през това да ти кажа, че няма нищо страшно! Бъди спокойна, не се шашкай, а накрая какво те чака- най-прекрасното усещане на света- да гушнеш бебока!
Много стиснати палчета от мен!

Общи условия

Активация на акаунт