Бургаски майчета - 10 тема

• 60 171
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Добре дошла на Mirela Filcheva. Виждам, че вече сте на 7 месеца ( малко по-големи сте от нас). Как върви? Захранвате ли се? Как минават дните ви?

# 391
Най-вероятно ми предстои секцио. Поради преносване и много зряла плацента лекаря ми не иска да чакаме много и каза в понеделник да ходя в болницата (Дева Мария) и който е на смяна - в случая Люцканов и Трифонов, да направи операцията.
Какво ви е мнението за секцио при Люцканов?
Д/р Люцканов беше втори хирург (Добрева беше водещ) по време на моето секцио преди почти 3г. Доволна съм, чувала съм добри отзиви за него като хирург, но да ти следи бременността - не Peace
Ох, момичета, а на мен точно д-р Люцканов ми следи бременността #Cussing out

# 392
  • Бургас
Аз за малко да отида при него, даже си бях запазила час, но няколко дни преди това от форума разбрах, че не става за следене на бременността и се отказах от него.

Иначе може да е дбър хирург, нямам наблюдения.

# 393
  • Бургас
Е, хубаво де! Ти ако си доволна от него какъв ти е проблема? Аз не го познавам, но това че някой не е доволен от него не значи, че ти имаш проблем! Прецени сама за себе си Peace

# 394
kalka ,реши ли къде ще раждаш?

# 395
tania_burgas Добре сме,растем,храним се седим в къщи на хладно Winkи така общо взето.Като цяло аз я захраних много рано,но сега вече я мятам на супи дом.приготвени и от 10 месеца живот и здраве на детска кухня(ако и хареса яденето от там).Вие до къде сте с храната какво си хапвате сега?А имате ли зъбчета вече??? Hug

# 396
Най-вероятно ми предстои секцио. Поради преносване и много зряла плацента лекаря ми не иска да чакаме много и каза в понеделник да ходя в болницата (Дева Мария) и който е на смяна - в случая Люцканов и Трифонов, да направи операцията.
Какво ви е мнението за секцио при Люцканов?
Д/р Люцканов беше втори хирург (Добрева беше водещ) по време на моето секцио преди почти 3г. Доволна съм, чувала съм добри отзиви за него като хирург, но да ти следи бременността - не Peace
И аз се следях при него и бях много доволна. Нормално е да има и положителни и отрицателни мнения за докторите, важно е ти дали си доволна.

# 397
  • Бургас
kalka ,реши ли къде ще раждаш?
В Девата! Без избор на лекар, никой не ме е следил там!

# 398
tania_burgas Добре сме,растем,храним се седим в къщи на хладно Winkи така общо взето.Като цяло аз я захраних много рано,но сега вече я мятам на супи дом.приготвени и от 10 месеца живот и здраве на детска кухня(ако и хареса яденето от там).Вие до къде сте с храната какво си хапвате сега?А имате ли зъбчета вече??? Hug

Ние излизаме на разходка до обед и после на хладно в къщи. Нямаме все още зъбче:(. За сега съм му давала зеленчукови, плодови пюрета, каша елда, от месните - пиле, пуйка, заек и след няколко дни започвам да въвеждам глутена

# 399
  • Бургас
Момичета, има ли някоя от вас, която да е ходила на някакъв спорт за бремени? Йога, гимнастика, нещо такова. Много ми се иска да заочна да практикувам някакъв спорт за бременни, но за съжаление в нета не откривам нищо такова в Бургас. Вие имате ли наблюдения?

# 400
Там е работата, че не съм доволна, още чакам да чуе сърчицето на бебето, дано всичко бъде наред.

# 401
tania_burgas Какво имаш предвид точно под глутен?Ние сме почти на същото плюс попара,кисело мляко с бисквити, каша Слънчо.Риба и свинско не си ли му давала?Хриси има две зъбчета долу които излязаха още 4 месец и от няколко дни гледам че и горните два са и избили.Много им се радвам..Simple Smile

# 402
tsangel ,аз до към 8 месец правих гимнастика за бременни у дома.Много по удобно ми беше  да се организирам 3-4 пъти седмично.Имам изтеглени няколко тренировки по месеци и да ти кажа доста съм доволна от ефекта. Потърси в интернет Lindsay Brin's Moms - със сигурност ще намериш нещо.Отделно от предната бременност имам една програма фитмама,но по нея нея съм тренирала защото ми бяха много лесни упражненията,а на Lindsay има и доста кардио.

# 403
калисто, а по колко време ти отемат упражненията  Blush

gora, как така не сте чули сърце /не ти е слушал тонове или какво  Rolling Eyes / и на мен не са ми слушали, но е много рано, а и струва ми се че само акушерките слушат с онези смешни фунии, а иначе би могла да отидеш всеки делничен ден преди обед в МБАЛ да ти записват тоновете на апарат. Безплатно е, само е необходимо да се влязла в 9-ти месец  Peace

Новата болница в Меден рудник как се казва и има ли сайт да и разгледам екипа?

# 404
  • Бургас
Здравейте, да се впиша и аз тук. Терминът ми е на 28,11, на консултация ходя при Нина Добрева.

Общи условия

Активация на акаунт