Бургаски майчета - 10 тема

• 60 164
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, да се впиша и аз тук. Терминът ми е на 28,11, на консултация ходя при Нина Добрева.
а тя в коя болница практикува? Честно казано никак не са ми добри впечатленията от нея и много ще се радвам да не се засичаме в бъдеще  Mr. Green

# 406
tania_burgas Какво имаш предвид точно под глутен?Ние сме почти на същото плюс попара,кисело мляко с бисквити, каша Слънчо.Риба и свинско не си ли му давала?Хриси има две зъбчета долу които излязаха още 4 месец и от няколко дни гледам че и горните два са и избили.Много им се радвам..Simple Smile

ами мисля да започна с овесена каша. а след това сигурно сухари, бисквитки и аз незнам ощетрябва да разгледам какво точно има. След това ще давам телешко, агнешко, свинско и накрая рибата

# 407
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА ВИКТОРИЯ НА МАМА JELLY  newsm51 newsm51 newsm51

# 408
  • където мечтите се сбъдват
Момичета,можете ли да ми препоръчате педиатър?Освен да е добър лекар,държа и да подкрепя кърменето.Не държа да се занимава с хомеопатия.

# 409
Момичета,можете ли да ми препоръчате педиатър?Освен да е добър лекар,държа и да подкрепя кърменето.Не държа да се занимава с хомеопатия.

зависи от кой комплекс си:0 ние сме в славейков и ходим при спиридонова в 4-та поликлиника и за сега съм доволна:)

# 410
  • където мечтите се сбъдват

зависи от кой комплекс си:0 ние сме в славейков и ходим при спиридонова в 4-та поликлиника и за сега съм доволна:)
Ами,за мен няма значение комплекса,стига да не е в М.Рудник,че ми е бая далече  Simple Smile.

# 411
  • Бургас
Честита дъщеричка и от мен! Да расте здрава, красива и засмяна!   bouquet

gora, не знам ти в коя седмица си, но аз съм почти в 16 и все още не съм чула тоновете. Колкото пъти отида на гинеколог ми казват: "Точно сега не е хубаво да се пуска да слушаш сърчицето".
Не знам какво имат превид, ама все си казвам, че е важно бебо да е наред, а голяма работа, че аз няма да съм чула тоновете.

калисто, мерси много за информацията. Още сега започвам да търся от къде мога да си изтегля упражненията.  Hug

# 412
Аз съм в 34г.с. и до този етап при първото ми бебе вече бяхме слушали не веднъж сърчицето.

# 413
  • Бургас
Честита рожба на мама Jelly!   newsm51

Здравейте, да се впиша и аз тук. Терминът ми е на 28,11, на консултация ходя при Нина Добрева.
Привет, Яна! Сподели къде е сега д-р Добрева (ако не се лъжа е в МБАЛ-а). Аз пък съм страшно доволна от нея - тя ми прави първото секцио и ми се иска отново да е тя.

# 414
  • Бургас
Здравейте, Добрева сега е в МБАЛ. Аз искам да раждам нормално.

# 415
Честито бебче ВИКИ на мама JELLY.Да им е живо и здраво и много,много да ги радва,да има едно хубаво безгрижно детство. Hug smile3522 baloni newsm51

# 416
Jelly, Честита ви радост вкъщи  smile3504 !!!! Много да ви е здрава малката принцеса, много да ви радва, а на теб- бързо възстановяване  Hug

# 417
Jelly, Честита ти дъщеричка.  bouquet

# 418
Момичета, питам от името на приятелка - някоя от вас да си е следила бременността при д-р Дорийска? Моля, ако има такива, пишете коментар доволни ли сте били и ако не - защо.  Hug

# 419
За жалост аз лично не мога да ти помогна:(мога да говоря само и единствено за д-р Лазарова.

Общи условия

Активация на акаунт