Париж 5

• 67 780
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Кой език не знаете? Mr. Green
На английски ще се разберете навсякъде!

# 646
  • Milano
В хотела може и да, но аз днес един не срещнах; който да говори английски. Тук вси4ко е миниатюрно, метрото е пове4е от ужасно, но да не избързвам...първи впе4атления не толкова положителни, даже обратното

# 647
Е стига де ... все едно метрото в Милано е като софийското поне Wink (това в Милано пасти да яде спрямо нашето)

Иначе с добра карта или пътеводител почти няма да ви се наложи да общувате на френски , а в хотелите и повечето заведения разбират.

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 23:45 от mallkata

# 648
Както и да е просто исках да спомена , че от днес 07.01 Ер Франс пуснаха  1 милион билета по 48 евро крайна цена с такси по международните и вътрешните си дестинации .
По подобие на нискотрафните ако искате чекиран багаж ще трябва да си доплатите 15/30 евро което показва , че нормалните АК все по-трудно удържат на конкуренцията.

# 649

www.homelidays.fr

www.abritel.fr

www.HouseTrip.com

Ние използваме всеки път един и същи апартамент и вече сме с предимство.Не ни намаляват от цената, но винаги се освобождава, когато искаме.
Мисля, че ще останете доволни от тези сайтове.

Мерси за линковете  Hug
в този  www.HouseTrip.com
най ми харесаха офертите ти кой от 3 те сайта поточно ползваш и да питам собствениците те чакат в апартамента или се ходи някъде да се взима ключа ?

# 650
Ползвала съм първия/най-много/  и втория.
Сега разглеждам третия, но ми се струва, че няма толкова добри попадения и апартаментите са с една идея по-скъпи.
Ползвала съм и  Parisattitude.fr          но това е наемане чрез агенция и съответно има такса.
Винаги хазяите са ни чакали в апартамента и са ни давали ключа.Понякога се оставя определена сума за гаранция, която при напускането се връща.Но това се упоменава специално и се знае предварително.На тръгване или се срещаме с хазяите, или оставяме ключа, където ни кажат.
Първите два сайта съм препоръчвала многократно тук и мисля, че доста хора ги използват вече- нека пишат отзиви.
Винаги съм се чудела на французите, че не искат предварително капаро.....Досега никога не съм изпращала пари предварително.Може вече да се е променило това, не знам.
Направете проста сметка-апартамент за 650 евро на седмица, излиза около 90-100 на вечер.Ако сте 3 или 4 човека, си е направо супер!Никоя хотелска стая не предлага удобствата на апартамент.А разликата в цената е минимална.Е, ако сте двама, е по-различно.

Сега се вторачих в написаното от mallkata-
Както и да е просто исках да спомена , че от днес 07.01 Ер Франс пуснаха  1 милион билета по 48 евро крайна цена с такси по международните и вътрешните си дестинации .
Живо се интересувам от тези билети!Но нещо, в сайта излизат други цени.Някой ще помогне ли, моля!

# 651
Ако се затруднявате с френския език, ползвайте транслатора или това
www.homelidays.co.uk

# 652
По подобие на нискотрафните ако искате чекиран багаж ще трябва да си доплатите 15/30 евро което показва , че нормалните АК все по-трудно удържат на конкуренцията.

пробвах да купя билети София Париж и цената след като се селектира става от 40 на 170 евро в едната посока  newsm78

# 653
  • София
Здравейте,понеже ми предстои пътуване до Париж на първи март редовно следя темата.
Благодаря на всички за цялата информация..... Simple Smile))
Искам да ви споделя за билетите,добре е да проверите и с други редовни линии.
Преди нова година купих билети с Австрийските авиолинии през Виена
 за 192 евро билет,като си направих
сметката с Уиз + багаж,трансфер от Бове и цената излезна почти същата....
Поздрави

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 08:28 от stanoevus

# 654
И аз да се включа - bulgaria air имат промоции до Париж за 170 евро, като минимална цена. Да, някои от вас ще кажат че им е скъпо, но според мен цената е идеална - лети се в нормално време, продават се билети не само за полета на нашите, ами и за Ер Франс.
И за да не съм съвсем голословна - на 20ти декември си купих билет за седмица по-късно за Париж, цената в този случай за двупосочен билет беше 508 лв, която бих казала, имайки предвид новогодишния трафик и това, че го вземам в почти последния момент, си е направо супер.

Иначе - в Париж на нова година е претъпкано Simple Smile

# 655
  • Варна
Ако се затруднявате с френския език, ползвайте транслатора или това
www.homelidays.co.uk

Ние ползваме няколко пъти британския вариант.
Всичко е били коректно.Конкретните условия зависят от конкретния хазаин с които се свързвате директно и си преговаряте по всички въпроси.

# 656
  • София

пробвах да купя билети София Париж и цената след като се селектира става от 40 на 170 евро в едната посока  newsm78

Същото и при мен. От 68 евро на 198 евро. При положение, че съм пътувала и имам акаунт. Тъкмо си викам край, прецаках се с тия билети, дето ги взех и се успокоих, че има някаква уловка

# 657
Да  обърна внимание ....
На пътуващите с УИЗ еър пристигащи на Бове
от 15.1. поскъпват билетите за буса!
Ако вече си имате самолетни билети за бъдещо пътуване, все още имате 2 дни да си ги купите по интернет на цената до момента 15е . Валидноста им е 90дни.
 Peace

# 658
Да  обърна внимание ....
На пътуващите с УИЗ еър пристигащи на Бове
от 15.1. поскъпват билетите за буса!
Ако вече си имате самолетни билети за бъдещо пътуване, все още имате 2 дни да си ги купите по интернет на цената до момента 15е . Валидноста им е 90дни.
 Peace

Ще станат 16 евро в едната посока.

# 659
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Aз да ви попитам: Обратния полет е в 19 часа. Към 17 ли трябва да сме на летището в Буве? И към 16 ли трябва да вземем автобуса от Порт Мейо? Или аз си правя грешно изчисленията  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт