Париж 5

• 67 787
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Ти кога ще идваш, този месец ли? И брат ми идват на 24ти.

В началото на март. Цената беше неприлична и се възползвах.  Laughing

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 18:21 от Мимии

# 631
  • Milano
Добре си направила (верно ,4е питаше за времето).

То в на4алото на март обикновено е по-хубаво от края, напоследък с навлизането на пролетта все вали по една седмица, нооо в на4алото обикновено е много хубаво.

# 632
  • София
Благодаря ви за отговорите  Hug

И все пак не е ли тъпо сега да си купя билет, който е за 19 ч. полета и изведнъж да се окаже, че е за 6 часа сутринта. Ако не съм го прочела това за полетите и съм планирала всичко, много забавно се получава  newsm78

# 633
Благодаря ви за отговорите  Hug

И все пак не е ли тъпо сега да си купя билет, който е за 19 ч. полета и изведнъж да се окаже, че е за 6 часа сутринта. Ако не съм го прочела това за полетите и съм планирала всичко, много забавно се получава  newsm78

Не само, че часът може да се промени, но се случва понякога да променят и датите.
На мен ми се е случвало точно за Париж. 

# 634
  • София
Не само, че часът може да се промени, но се случва понякога да променят и датите.
На мен ми се е случвало точно за Париж. 

Shocked хубаво беше и това да знам  Mr. Green Благодаря, Мимии
А това усложнява още повече задачата ми

# 635
Относно полетите на Уизеър, тази година и лятното разписание ще е с вечерни полети ( за разлика от миналата година). Знам със сигурност, защото гледах вече и за майските празници и за лятото. Така че няма опасност да се окажете със сутрешен полет Peace По принцип лятното разписание е вече планирано и като купуваш билет е с новите дни и часове. Опасност от такава смяна на часа и деня може би има за седмицата , в която става смяната, края на март, но мисля, че последните две години Уиз доста подобриха системата и планират билетите с шест месеца напред.

# 636
  • София - Бургас
Моля за препоръка на апартамент, за двама души + дете на 7 г. в близост до кулата.
Предварително  Благодаря! Hug

# 637
Относно полетите на Уизеър, тази година и лятното разписание ще е с вечерни полети ( за разлика от миналата година). Знам със сигурност, защото гледах вече и за майските празници и за лятото. Така че няма опасност да се окажете със сутрешен полет Peace По принцип лятното разписание е вече планирано и като купуваш билет е с новите дни и часове. Опасност от такава смяна на часа и деня може би има за седмицата , в която става смяната, края на март, но мисля, че последните две години Уиз доста подобриха системата и планират билетите с шест месеца напред.

Да, сега излизат вечерните часове, но ще ги променят през март най-вероятно.
Преди началото на зимния сезон също стояха ранните часове за този период и след това промениха часовете.
 Simple Smile

# 638
Мисля, че вече са програмирани полетите и няма да има промяна Wink аз летях октомври към София с " летния" полет и на връщане със " зимния". Бях купила билетите два месеца по- рано. Ако опитваш да резервирал за дата, за която полета не е още програмиран, просто ти дава, че не е възможно, не можеш да резервират с друг час! Не споря , просто моят " богат" опит с Уиз е такъв. Но темата не е за Уиз, да не спамя! Ще следя от любопитство, защото вечерните полети за лятото не ме устройват  Wink

# 639
Мария К. ние не спорим, а просто споделяме.  Hug

# 640
Аз пак за Париж с дисагите съм се запътила  Embarassed
Моля за малко помощ ..
апартамент за наемане за 3 дни...линк нещо да препоръчате..  bouquet

# 641
  • София - Бургас
И аз търся хубав апартамент, но да е възможно отиването пеша до Кулата...  bouquet
За сега съм намерила 4* хотел за 700 евро за 4 нощувки на 2 мин. пеша, чудя се - али апартамент ще е по - изгодно Laughing Или да не се "циганя" и да си букна направо хотела, какво мислите?

# 642
Здравейте мами,

предстои ни екскурзия до Париж, аз ще се върна да изчета всички теми и се извинявам че ще повторя някой пост, но къде да търся апартамент, който да е оптимален, като съотношение място, достъп до забележителности и цена:)

Предварително Ви благодаря

# 643

www.homelidays.fr

www.abritel.fr

www.HouseTrip.com

Калейа, 700 евро за 4 нощувки са си много!Не мисля, че ще се циганиш, ако наемеш апартамент-има си всички удобства, ще избереш добра локация и така.
Ние използваме всеки път един и същи апартамент и вече сме с предимство.Не ни намаляват от цената, но винаги се освобождава, когато искаме.
Мисля, че ще останете доволни от тези сайтове.

# 644
Здравейте, предстой ни пътуване до Париж на 22 февруари с полет уиз еър, имаме резервиран хотел и трансфер от летището, но ме притеснява че не знаем езика, а с нас няма да има човек който го владее и се притеснявам как ще се справим с трансфера и настаняването в хотела.

Общи условия

Активация на акаунт