ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Диема Фемили - Тема 4

• 68 041
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
Всъщност Езел избра - върна се пак, да отмъщава, да, но нали можежше и да си живее живота някъде, с новото лице, с новата самоличност, но той се върна при Ейшан, тя е любовта, която той помни, която определя като любов.....

# 706
....................................................
Самия начин по който Ейшан каза всичко това, бърсането на сълзите на Бааде, оправянето на косата, самодоволното изражение,когато си тръгна
е доста грозно, арогантно и цинично... та дори да е казала истината yes

Защо да е грозно, арогантно и цинично?   #Crazy
Изцяло в неин стил!   Peace  Но в никакъв случай грозно,........   Naughty
А и какво трябваше да направи- да й се помоли ли?  Stop  

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 20:43 от ivva

# 707
ivva,

Точно този типичен нейн стил не харесвам no
Тя иска нещата да се случват по нейния начин и когато излязат от контрол става агресивна Joy
Няма нужда да се моли на някой... просто трябва да остави естествения ход на събитията Stop
Езел е този, който ще реши с кого, кога и как Heart Eyes
След като е толкова сигурна, че няма причина да избере Бааде, защо отиде при нея... за да я нарани, защото се страхува, че Езел наистина може да е влюбен... след като каза много мили думи за това обикновено, срамежливо и с много красиви очи момиче ooooh!
И точно тя да говори за пари някакси не върви... не всички си изкарват парите с измама doh
Продължавам да твърдя, че Ейшан не заслужава любовта на Езел
но гледайки финала знам, че тя е единствената и голямата...  Kissing Heart

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 23:10 от merilyn_cat

# 708
Отиде там за да се бори за любовта си!   Peace
Нали знаете, че в любовта и на война всичко е позволено.   Peace
Еее, и за да нарани Бааде и да й покаже, че мястото й не е до Езел.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Но и вие ще има на какво да се радвате, и ще видите как любимката ви тропа с краче.
Naughty

.....................................
но гледайки финала знам, че тя е единствената и голямата...  Kissing Heart

newsm10 newsm47  smile3505 smile3505 smile3505

# 709
Не харесвам Бааде , заради актрисата ooooh! Naughty

Гледах я в "Драконов капан" / пак си партнираше с Кенан/ , сега я гледам в "Son" и мога да кажа , че се справя много по-добре  thumbsup  Просто ролята в "Езел" не е за нея , играта й е много слаба  Tired Според мен , няма химия между  нея и Кенан / като екранна двойка / Peace

Езел се влюби в Бааде , защото нейната наивност и свенливост му напомнят за Йомер- за всичко , което беше той преди. Peace С нея нещата са простички и ясни- без игрички ,без планове   Simple Smile  Любовта му с Ейшан е бурна и страстна , но това в един момент изморява - въпреки това  за него тя винаги ще бъде на 1 място  Heart Eyes

# 710
здравейте и добър да ви е деня Peace

В Бааде харесвам нейната добродушност, срамежливост, невинност Embarassed
простичкото, непринудено общуване с Езел, без напрягане, без задни мисли,  Thinking
успя да разсмее изстрадалото семейство на Езел,  Laughing
честна и почтена, обича Езел въпреки всичко  Heart Eyes
Любовта му към Ейшан е нездравословна и разрушителна като наркотик
трябва му метадон и дали ще е Бааде или някоя друга е без значение  ooooh!

От дете на улицата започва симпатията му към Ейшан
като пораснал тинейджър прераства в любов  Heart
дванайсет години в затвора в мислите му е Ейшан,  как да и отмъсти  Thinking
през целия си съзнателен живот той не познава друга освен Ейшан и затова заслуга има тя не само в добрия смисъл ooooh!
спира отмъщението не само заради нея, а защото се уплаши, че ще стане като тях... казвал го е многократно Stop

...Не познавам чувството да обичаш и да останеш влюбен....
дали е любов или обсебване, очаквам да разбера  ooooh!
момичета, вие коментирате от позицията на хора гледали сериала и имате поглед върху цялото развитие на нещата  yes

На фона на играта на всички актьори, която е върха thumbsup
играта на Бааде изглежда посредствена
дали толкова си може или е търсен ефект да е някоя незабележима, а не красива изкусителка
не знам newsm78

чисто визуално у Бааде харесвам очите и косата, но ако съм склуптор бих изправил някои кривини в лицето и  ooooh!
Сериала е изключително динамичен и развитието на персонажите също
днес един ми е любимец, утре- друг
кой знае... някой ден може и Ейшан да ми стане симпатична  newsm78

стана много дълго  smihesorry

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 12:52 от merilyn_cat

# 711
# 712
 tinkerbell07 smile3525

тази пухкавелка дали не му е племеница newsm78
отива му да е татко, и му е време... ако може да не е от Йозге ooooh!

newsm03 newsm03 newsm03

# 713
....................   
момичета, вие коментирате от позицията на хора гледали сериала и имате поглед върху цялото развитие на нещата  yes

newsm10 newsm10 newsm10

чисто визуално у Бааде харесвам очите и косата,

Аз пък в този сериал, освен слабата й игра, не харесвам точно косата й.   #Shocked Като някой обрасъл храст е.   Mr. Green Mr. Green Mr. Green По-нататък й направиха една прическа, че още като я видиш и ти иде да се разкрещиш....
Mr. Green

# 714

можеха да се постарят да изглежда по-добре в сериала... особено в прическата  newsm78

# 715
Доколкото разбирам Джансу Дере ще играе във "Великолепният век". Ще се казва Лейла - съперничка на Хюрем Султан. Wink Отиде си милата Хюремка. hahaha hahaha hahaha

http://www2.dizifilm.com/haberdetay.asp?newsid=212780

# 716
тази пухкавелка дали не му е племеница newsm78
отива му да е татко, и му е време... ако може да не е от Йозге ooooh!

newsm10 

Може да е детенце на сестра му , не знам  newsm78  Но са много сладки двамата Crazy Heart Eyes Личи си, че Кенан обича децата, определено ще е добър баща Flutter

Аз пък в този сериал, освен слабата й игра, не харесвам точно косата й.   #Shocked Като някой обрасъл храст е.   Mr. Green Mr. Green Mr. Green По-нататък й направиха една прическа, че още като я видиш и ти иде да се разкрещиш....
Mr. Green

Оооо дааа, това не може да се забрави   Smile  smile3555   

Още помня коментарите в темата за Ийит Озшенер / когато момичетата превеждаха епизодите/ всички бяха потресени от тази прическа Mr. Green  За толкова много списания се е снимала , вижда се , че може да изглежда и по-добре .
Не знам защо в "Езел" стилистите не се постараха малко повече Peace

# 717
  • София
Следя филма от началото, но за съжаление нямам време да се ровя по сайтовете за да разбера повече за това което предстои да се случи. Моля ако някой може да ми подскаже колко серии има още до края? /Не питам какъв ще е края за да не ме набиете/.

# 718
Следя филма от началото, но за съжаление нямам време да се ровя по сайтовете за да разбера повече за това което предстои да се случи. Моля ако някой може да ми подскаже колко серии има още до края? /Не питам какъв ще е края за да не ме набиете/.

Питай, няма да те бием....  hahaha hahaha hahaha

Вече сме в края на 52-и епизод / има 2-3 мин. от него/ и започва 53-и. Сериала е 71 епизода.  Peace
Като гледам как ги дробят, ще направят поне още 35-40 епизода с дублаж.  newsm47 newsm47, но пък ще се радваме на Езел още 2 месеца.  newsm03

# 719

Питай, няма да те бием....  hahaha hahaha hahaha

Вече сме в края на 52-и епизод / има 2-3 мин. от него/ и започва 53-и. Сериала е 71 епизода.  Peace
Като гледам как ги дробят, ще направят поне още 35-40 епизода с дублаж.  newsm47 newsm47, но пък ще се радваме на Езел още 2 месеца.  newsm03

Ивеееее изненада!! newsm48 newsm48

Цитат
кой знае... някой ден може и Ейшан да ми стане симпатична  newsm78
Има и други , които са на моето мнение!! hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт