Re: SportsDirect-44

• 60 816
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Гуанчи, според мен първо е трябвало да пишеш на сайта...те не, че са толкова тромави понякога и дори хич не отговарят, но поне е бил някакъв шанс.
Ако обувките не са скъпи връщането не си струва, но ако не са...най-малко парите за тях щяха да възстановят.
Сега след прането, особено, ако им личи не зная какво може да се направи  Tired

# 661
  • София
 По 13 паунда са, не са някакви скъпи, но са 3*13. Замислих се да им пиша, но те не са дефектни, а супер мръсни (но не знам дали си представяте за каква мръсотия става въпрос, а аз не съм никак претенциозна). Може би щяха да ми предложат 10 %. А да ги връщам не си струва според мен. Ще си ги нося моите, а тези с разлетите цветове ще дам на някого, просто друг вариант нямам. Просто ми стана тъпо, каква каръщина- и трите чифта да ми сложат такива  Sad

# 662
По 13 паунда са, не са някакви скъпи, но са 3*13. Замислих се да им пиша, но те не са дефектни, а супер мръсни (но не знам дали си представяте за каква мръсотия става въпрос, а аз не съм никак претенциозна). Може би щяха да ми предложат 10 %. А да ги връщам не си струва според мен. Ще си ги нося моите, а тези с разлетите цветове ще дам на някого, просто друг вариант нямам. Просто ми стана тъпо, каква каръщина- и трите чифта да ми сложат такива  Sad

Сериозен карък е това наистина  Laughing
И аз съм получавала такива пробвани и мръсни,поне 50% са ми връщали.Също и едни бели кецки на Дънлоп,един и същ модел в две поръчки,получих в ужасен вид-едната хубава и бяла,а другата-цялата гума-жълто-оранжева от стоене на слънце Twisted Evil Върнаха си ми парите за тях,просто не ставаха за пред хора изобщо.
Така че наистина е трябвало да им пишеш  Peace

Преди известно време тук едно момиче сподели, че не била доволна от качеството на стоките от СД, към нейното мнение се присъединявам и аз...

Ей това не го разбирам...това да не е Асос или Джордж,да коментираме качеството на марката им...Спортса не продават стоки собствено производство,а са само търг.платформа за продажба на стоки от определени марки.Така че аз не виждам каква вина могат да имат те,ако дадени стоки на дадена марка са некачествени.

# 663
Не казвам, че СД имат вина, просто нищо от това, което съм купувала не ми е харесало като качество.Дори и въпросния чадър Дънлоп преди 2 дни така се огъна на вятъра, че спиците му се разшиха още на първото ползване, а едната дори се изкриви, според мен това не може да е качествена стока.

# 664
  • София
Масово се купуват марки с ниско качество,съответно на много ниски цени. Peace

Miss Fiori,LA Gear,маратонките на Donnay са меко казано отврат,Miss Posh,Golddigga и тн.

Купете си 1бр. ,но нещо от доказана марка. Peace

# 665

Miss Fiori,LA Gear,маратонките на Donnay са меко казано отврат,Miss Posh,Golddigga и тн.

Тъкмо и аз това щях да напиша  Laughing Взе ми думите от клавиатурата,Теди  Laughing
Не може да се купуват работи по 2-3-4 лири и да очакваш невероятно качество,просто няма откъде да дойде това качество  Crossing Arms
Аз хиляди пъти пиша вместо Donnay,Slazenger и тем подобни да се вземе Lonsdale например.Разликата в качеството е огромна,а в цената-минимална.

# 666
  • София

Тъкмо и аз това щях да напиша  Laughing Взе ми думите от клавиатурата,Теди  Laughing

Hug Hug Hug

Аз също имам няколко дрехи  на изброените фирми ,но си ги нося вкъщи .За тези пари нямам други очаквания относно качеството. Peace

На Slazenger имам сандали и съм доволна.Тениски и къси гащи взех за детето от мъжката серия. За игра са перфектни,като се има предвид ,че през зимата гледам да пазарувам за лятото и съм ги взела по 1 или 2 лири. Peace

# 667
  • София

И аз съм получавала такива пробвани и мръсни,поне 50% са ми връщали.Също и едни бели кецки на Дънлоп,един и същ модел в две поръчки,получих в ужасен вид-едната хубава и бяла,а другата-цялата гума-жълто-оранжева от стоене на слънце Twisted Evil Върнаха си ми парите за тях,просто не ставаха за пред хора изобщо.

А да попитам маратонките върна ли им ги или ги снима и им ги показа. За 50-те % ясно, че не си връщала, но другите? И аз трябваше да изчакам, но съм толкова припряна, направо от вратата в легена да ги пера, въпреки че знам, че някой път връщат парите  Tired Миналата ми поръчка така се радвах на всичко- едни адидаси за детето, сандали за мен, маратонки Капа за мъжо и всичко в идеален вид.

# 668
Момичета, отдавна не съм поръчвала от тук с директна доставка до Бг, моля ви ориентирайте ме -  приблизително за колко време пристигат нещата?

# 669

А да попитам маратонките върна ли им ги или ги снима и им ги показа. За 50-те % ясно, че не си връщала, но другите? И аз трябваше да изчакам, но съм толкова припряна, направо от вратата в легена да ги пера, въпреки че знам, че някой път връщат парите  Tired Миналата ми поръчка така се радвах на всичко- едни адидаси за детето, сандали за мен, маратонки Капа за мъжо и всичко в идеален вид.

Пратих им снимки,досега не съм връщала заради дефект или друг проблем,винаги сме се разбирали за някаква компенсация.Напоследък нещо се лигавят и предлагат 10%,което си е едно голямо нищо,но като им се поскараш малко и ги сложиш на място,предлагат по-разумен %  Laughing
Доста е бавна комуникацията,но пък и връщането не е по-бързо.

Момичета, отдавна не съм поръчвала от тук с директна доставка до Бг, моля ви ориентирайте ме -  приблизително за колко време пристигат нещата?

Между 8 и 12 дни  Peace

# 670
  • Пловдив
Мен пък винаги ме карат да ги връщам, но и нещата са примерно със сгрешен размер, скъпи маратонки - и да ми върнат 10-20% какво да ги правя сбърканите.
А така като ги върна - получавам си цялата сума и с повече настояване връщат и пощенските - когато е по тяхна вина разбира се и до Бг адрес поръчката

Зависи и кога ще се натуткат да пратят те поръчката - предната седмица се мотаха 5 дни докато я пратят, тази седмица я пратиха почти веднага. Резултатът е, че поръчки пускани през 1 седмица ще дойдат по едно и също време почти

# 671
Лъвица, змейковица   Hug

# 672
  • Бургас
Ами за да продават евтино, надали "стоката" е точно първокачествена, пък дори и на скъпите марки. Отделно от това като чета колко често има оплаквания от мръсни или дефектни неща и като видях как са ми наблъскани поръчаните неща в кашона - без торбички някои, други със скъсани такива, със счупена закачалка продукт и отрязаното ми с ножица горнище на банския... ми колкото и да са маркови - мерси да ги получавам като от вехтошарски магазин Stop Като добавим и тромавата комуникация и предложението за мижавите 10% рефънд за нещо, което не става за носене...айде дотук! Но не и след като първо не им пуснах един диспут в Пейпал заради въпросния ми бански, след като не благоволиха да ми отговорят повече от 2-3 седмици. Поисках частичен рефънд т.е. цялата стойност на дефектния ми артикул, но не на цялата поръчка, ескалирах след 3 дни мълчание, и сега имам върнати пари в сметката си Twisted Evil Но май бях дотук с тях, поне аз Peace

# 673
  • на морето
Моля ви,препоръчайте ми раница за училище за момиче в 8кл.Предпочита на Найк,Адидас или Пума  bouquet

# 674
Здравейте, ако някоя от вас има желание да ме включи към поръчката си, нека да ми пише едно ЛС. Simple Smile Искам едни маратонки за 40 евро, а не съм много по онлайн пазаруването.
Мерси!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт