Женско име

• 4 554
  • 48
  •   1
Отговори
# 15
Присъединявам се към предложението за Димана Peace

# 16
И аз съм за Диляна Simple Smile

# 17
  • София
И Диляна, и Димана са много хубави, дано само стане ясно, каква е била идеята.

# 18
Кръстено на  Стилян и Димитричка....после що имало имена като Йордечка и Гороцвет!

# 19
От предложените само ДесиСлава ми се вързва кръстено на Димитричка и Стилян.
И моя съвет е или двойно име или само на единия.
Димана е чудесно име Simple Smile

# 20
Диляна е супер  Peace

# 21
Много харесвам името Димана (виждам, че е предложено)

# 22
Диляна, но аз съм пристрастна!  Embarassed

# 23
И аз в отбора за Диляна Simple Smile

# 24
Стела - на Стилиян.

Димитричка може да почака  Peace.

# 25
Аз мисля, че Диляна е най- добрият вариант. Имам приятелка, която се казва Диляна, а брат й- Веско Simple Smile Мисля, че си отиват. А колкото до Димана или Димитричка, не знам. Аз се казвам Димитрина и в училище много ми се подиграваха на името, така че мислете хубаво, защото детето ви цял живот ще носи това име. Аз лично не харесвам двойни имена. Успех  Simple Smile

# 26
  • Сопот, Пловдив
Имах съученичка Димитрина от 1-ви до 7-ми клас. Не помня някой да й се е подигравал за името точно, зачудих се какво подигравателно има в него. Виж, за Димитричка по бих могла да предположа, тъй е като е доста остаряло.

# 27
Аз пък в началното имах съученичка,която се казваше Димитричка и никога не са й си подигравали заради името.На галено й викахме Дима/Дими.
А на Димана пък ми е чудно защо да й си подиграват,името е чудесно.То по тази логика на всяко едно име могат да намерят за какво да се хванат децата.

# 28
Нямам нищо против имената, родителите ще изберат, кое е най- подходящото за тяхното дете. Аз казвам как е било в моето детство, което не беше никак отдавна- завърших миналата година и мога да кажа, че до 7- ми клас се опиваха да ме обидят заради името ми,а след това вече не ми правеше впечатление. Аз лично името си не го харесвам, защото е по- старо, има къде, къде по- хубави имена, но това е мое лично мнение.

# 29
Aвторкaтa нямa ли дa кaже нещо?

Димaнa никогa не ми е хaресвaло.

Общи условия

Активация на акаунт