Лакове за нокти - тема 61

• 53 064
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
# 511
  • София
redhead все забравям да ти кажа , че до сега почти всичко което показваш ми харесва и то мнооого  Heart Eyes

# 512
Момичета на Инглот хубави ли са лаковете, тези дни са отворили нов магазин във Варна и днес ми призля (заплатата няма да стигне) ..... добре, че бях без милото  Mr. Green

Аз ги харесвам, защото при мен са много трайни - около 5 дни, и то след ежедневно миене на чинии и тн.  Crazy

Благодаря за информацията  Hug Честно казано не държа много на трайността (е само да не се бели още на първия ден  Close), от години не нося лак повече от 3, най-много 4 дена  Grinning По-скоро дали покриват добре и дали съхнат бързо. Така или иначе днес отивам в Инглот и ще се пазари мааалко  Blush
Хубав ден момичета    bouquet

# 513
redhead все забравям да ти кажа , че до сега почти всичко което показваш ми харесва и то мнооого  Heart Eyes

Hug  bouquet

# 514
  • София
Преди няколко часа писах, но може би не трябва да поствам линк към фейсбук, защото постът ми е изтрит  Embarassed newsm78 Извинявам се, ако е така! Hug Пиша пак, защото много ми хареса ето това ефектът с броката - как става? Посипва се брокат или е с някакъв лак  newsm78 

# 515
reproche ,сух брокат ще ти свърши работа също толкова добре като някой по-покривен глитър  Peace....,ако използваш лак ефектът ще го постигнеш или с гъбичка или със самата четка на лака чрез потупване...офф,много смотано го обясних... ooooh!..дано си ме разбрала
 Hug

# 516
Преди няколко часа писах, но може би не трябва да поствам линк към фейсбук, защото постът ми е изтрит  Embarassed newsm78... 
Не ти е изтрит поста- пусна го в нейл арт темата, а не тук Mr. Green
Аз мисля, че това е правено точно със сух брокат, заради грапавия ефект, който се вижда. Или върху мокрия лак поръсваш сух брокат там, където искаш да полепне или като ти изсъхне лака минаваш с безцветен там, където искаш да полепне броката и пак поръсваш отгоре. И при двата случая като поизсъхне малко изтръскваш излишния брокат и после ти препоръчвам да минеш 1-2 слоя топ лак, за да не ти дере и закача. Peace

# 517
Момичета на Инглот хубави ли са лаковете, тези дни са отворили нов магазин във Варна и днес ми призля (заплатата няма да стигне) ..... добре, че бях без милото  Mr. Green

Аз ги харесвам, защото при мен са много трайни - около 5 дни, и то след ежедневно миене на чинии и тн.  Crazy

Благодаря за информацията  Hug Честно казано не държа много на трайността (е само да не се бели още на първия ден  Close), от години не нося лак повече от 3, най-много 4 дена  Grinning По-скоро дали покриват добре и дали съхнат бързо. Така или иначе днес отивам в Инглот и ще се пазари мааалко  Blush
Хубав ден момичета    bouquet

Имам 3 цвята от Инглот, всички покриват добре 2 пласта и съхнат нормално. Има тестери, може да пробваш на нокът.

# 518
  • Стара Загора
Ели, ФиамкаHug
Благодаря и на двете за изчерпателните отговори.
Зоя Сууки изглежда страхотно и доста покривна, май няма да издържа още много. Embarassed

Днес по случай успешно взетия изпит си купих едно лакче от някаква нова серия на Евелин. Имаше само 6 цвята обаче (този + един тъмносин между перла и металик, 2 червени - класическо и към винено + 2 розови). Този много ми заприлича на Урбан Оазис и макар че си взех от Колор Рич на Лореал същия/подобен неможах да излезна с празни ръце. Беше 3,50 лв.

http://media.snimka.bg/s1/0653/027549526-big.jpg
http://media.snimka.bg/s1/0653/027549523-big.jpg

Отворих го и видях, че е доста плътен, може би ще покрива на един слой.  Heart Eyes
Видях и някои от новите Перфекти... два от неоните (оранжев и зелен мисля), един много тъмносин, някакъв лилав и другия не го помня. Глитърите ги нямаше.
Бяха докарали и още от Флормарите с цветните капачки, понеже миналата седмица бяха пообрани - хареса ми едно лилаво, което ми заприлича на Orly Cashmere Cardigan (сигурно ще го сънувам този лак, че не си го купих  Crazy), но не си го взех заради едно Тренди и Севънтийн от наличните.  Blush Общо взето това е.  Crazy А и от вчера 3 нови придобивки имам:

Jem &

# 519
  • София
нямам спомен дали са показвани на нокти
Essence Snow White TE
Скрит текст:

# 520
  • Стара Загора
Не са показвани Снежанките Есенси.  Hug Много добри снимки, цвета се вижда идеално. Тъмнозеленото и двете сини ми харесаха, но се въздържах този път.

Тази серия на Евелин има доста ревюта в нета. Който иска може да гледа като напише "Eveline Colour Show" и отиде на изображения.  Blush

http://3.bp.blogspot.com/-9T9KlMl_xP0/T3iPQyvB4tI/AAAAAAAADDg/u0 … Picture+14264.jpg Heart Eyes

И ароматизирани лакове на Евелин http://www.en.eveline.eu/1,5685,PERFUME_NAIL_Scented_Nail_Polish.html  Flutter

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 13:40 от iv4enceto_91

# 521
  • София
reproche ,сух брокат ще ти свърши работа също толкова добре като някой по-покривен глитър  Peace....,ако използваш лак ефектът ще го постигнеш или с гъбичка или със самата четка на лака чрез потупване...офф,много смотано го обясних... ooooh!..дано си ме разбрала
 Hug

Hug мерси!

Radi D, и друг път съм правила този номер, ще внимавам повече  Joy благодаря за отговора, ще пробвам и ще покажа, ако е за показване  Laughing

# 522
  • Miami
Момичета, преди една две теми говорихте, че слагате вит.А на ноктите.  Малто тъп може да е въпроса ми, обаче не разбрах къде точно се капе витамина- върху нокътя или основата му, или пък няма значение?  Blush

# 523
  • Стара Загора
  Heart Eyes

# 524
  • USA, Steak State
Някох беше питал за основа на Еси. Не съм ползвала точно тази, а All in one base и бях доволна. Сега обмислям да се върна отново на нея, защото когато ми се разслояваха ноктите и не пиех нищо допълнително май само това ги спасяваше.

От новите Флормари дори аз се сдобих благодарение на изключително любезна съфорумка, нямам търпение да ги получа.
Миръкъл серията я спират и в Турция, знам го от сигурен източник, надявам се обаче в България да пуснат от новите им "бежови" лакове, понеже има много добри отзиви за тях.

Общи условия

Активация на акаунт