Лакове за нокти - тема 61

• 53 038
  • 731
  •   1
Отговори
# 540

Мерси, Лепи! Е, нали знаеш - това време от годината е  Mr. Green

# 541
Ново от Butter London:

Butter London Commemorative Olympic Heavy Medal Collection

# 542
L'Oréal Miss Candy

Скрит текст:
Чудя се още за лаковете, но сините сенки са  Heart Eyes
http://labeautyparesseuse.blogspot.fr/2012/06/miss-candy-la-coll … e-maquillage.html

# 543
  • София
момичета имам една идея , не моя де , но в един сръбски форум си избираме тема за всеки петък и петъk постваме снимки по избраната тема ( неонов петък, воден маникюр, зелен, оранжев, вампирски петък Stuck Out Tongue ...)
ако ви е интересно и ние можем да си направим такъв петък или който да е друг ден Wink

# 544
  • Пловдив
Здравейте.
извинете,че пиша тук,но не знам къде другаде мога да питам.Надявам се да ми отговорите. Simple Smile
От 1 седмица съм без нокти,отрязах ги до дъно,защото на изпита по практика-готварство беше задължително да сме без маникюри.жал ме хвана,че трябва да ги махна.Та сега вече пораснаха малко,не са баш до дъно,но искам да си купя някаква хартиена пила от малко по-грубите.Тези които са за скъсяване и оформяне на ноктите,но не мога да преценя колко груба да си купя.Ноктите ми са средно твърди,и понякога имат склонност да се чупят.Та заради тези две причини не мога да преценя каква трябва да си купя,за да не предизвикам чупене,делене на нокътя и т.н.Препоръчайте ми марка и пила за нокти?
Иначе имам стъклена и съм доволна,обаче не е много груба и ми отнема достааа време да си скъсявам ноктите с нея.

# 545
  • Варна
Христинчетоо, на Ревлон пилите са хубави, аз ползвам такива. От едната страна са по-груби и ползвам за скъсяване, а от другата по-фини за дооформяне. Помня, че ги купувах две в комплект преди 2-3 години, едната дори не съм започнала да я ползвам, много бавно се изхабяват. Червени с черен надпис Ревлон, за ориентация.
ПП. Сега може би изглеждат така:

Дават ги за меки нокти, но това според мен са по-скоро маркетингови трикове. Моите нокти са доста твърди и тези пили ми вършат идеална работа.

# 546
  • Стара Загора
Мимс, така изглеждат пилите. Аз също имам от тях, за меки нокти ги водят.  Peace

http://www.ivis.bg/revlon-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%81%D … %D1%80-p7688.html

Само веднъж мисля съм я ползвала досега, но наистина пили доста добре и бързо. Със стъклената става бавно, обаче щади плочката повече според мен. По-точно предпазва от цепене, докато  металните и тези хартиените май предразполагат (не съм сигурна дали е точната дума Embarassed) ноктите повече към това.

Имам тези хартиени на Орифлейм http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=9676 , но пак не са става бързо с тях. Тази, която е за блясък (бялата) обаче, прави ноктите все едно си със заздравител, толкова лъскави.  Heart Eyes

# 547
  • София
Току що махнах Julep Zoe, с който изкарах 3 дни, и сложих първия си жълт (макар и в блед нюанс) лак - Essence Color&go 41 Mellow Yellow. Покрива на 3 слоя, приятен, с нежен златист шимър.

# 548
  • Варна
Ивче, изобщо не ми влияят зле тези пили на Ревлон, нямам цепене, нито други оплаквания  Peace
С грубото скъсявам, с финото заглаждам ръба и всичко е ок. И наистина пилят бързо.

# 549
  • София
Да се похваля, че вчера се сдобих с жълтия Пастел  Flutter Имаше няколко бройки в Колет.

Бях с него вчера и ми допадна, не съм носила жълто преди.

В Ремедиум на Шишман видях синия глитър не Перфект- останах с впечатление, че доста хора го харесаха   Grinning

# 550
  • Стара Загора
Ивче, изобщо не ми влияят зле тези пили на Ревлон, нямам цепене, нито други оплаквания  Peace
С грубото скъсявам, с финото заглаждам ръба и всичко е ок. И наистина пилят бързо.

Аз нямах предвид тях, а като цяло хартиените.  Hug Както писах вече не съм ги ползвала сериозно и продължително, може да са хубави. От опита ми досега с всички пили, само стъклената ми спаси ноктите. От време на време ми се зачупват или делят ноктите на палците в крайчетата, но това се случва рядко.  Peace

Ил, а имаше ли от ароматизираните Пастели или изобщо няма да ги внесат тук?  Tired
Честит ти жълтур.   bouquet

# 551
  • София

Ил, а имаше ли от ароматизираните Пастели или изобщо няма да ги внесат тук?  Tired
Честит ти жълтур.   bouquet

Не, нямаше ароматизирани. Само жълтичкото от по-интересните цветове имаше, иначе нищо ново TiredС мноого гадна четка е обаче  Mr. Green

# 552
Фиама, страхотен ти е маникюра, страхотееен! Heart Eyes

Аз вчера, вдъхновена от един пръстен, който имам от Born Pretty Store, реших да се декорирам подобаващо Laughing Та пробвах и Avon- Pastel pink, който ми е от размяна- същия като Флормар Супершайн 29 е. Peace

http://radi-d.blogspot.com/2012/06/hello-kitty.html

# 553
  • Belgium
Сдобих се с този красавец  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 554
Лу,честито!Уникален е!

Ради,както винаги зашеметяваша декорация  Crazy

Аз съвсем скромно с КА 800  Laughing Уникален е този лак,нищо,че не прави дъга  Wink

Общи условия

Активация на акаунт