Лакове за нокти - тема 61

• 53 026
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • Стара Загора
iv4enceto_91  Hug чакам само мацката да ми каже кой номер е лака и понеделник в обедната се изтрелвам  Mr. Green

Май бяха сръбски тези Колор лайн... дано не съм те подвела, но поне в Стара Загора видях подобни.

# 601
Ето го формара 443 (една идея по розово е - нещо напоследък лаковете хич не искат да си покажат реалния цвят , а пробвах да снимам с 2 апарата и 3 телефона  Rolling Eyes ) лакът е само на 1 слой
http://i253.photobucket.com/albums/hh60/lepidopteria/NAILS/16062012647.jpg

Страхотно ти стои  Heart Eyes  - цвета е наистина една идея по- розов -и аз пробвах да го снимам - но не се  получава реална снимка..Да го похваля -че съм с него от четвъртък и не е мръднал  Shocked Shocked  - а в къщи  правим ремонт  ooooh! .Такова нещо скоро не ми се беше случвало  Thinking  -повече от два дни лак не ми стои. Naughty
Вчера си  взех два перфекта от новите неонови - S 21 и  S 23.Мацнах малко на лист - определено не са  покривни - но за тия пари толкова. Wink
В Сефора мернах на Сали Хенсън лаковете имаше едно хубаво светличко ментово - нооо много грозни шишенцата   Sick едни груби и нищо не си  взех. Rolling Eyes  Shocked /майка ми беше с мен и не  повярва на очите си  Shocked Joy Joy/
Това ме грабна  Heart Eyes
http://4.bp.blogspot.com/-dljErspkvag/TZJHwpD669I/AAAAAAAADs8/0j … 1qbjz7no1_500.jpg

# 602
  • Ст Загора
Лепи , много хубаво ти стои Флормара , аз го гледах , но се отказа , че имам подобни е за сега се отказах. Питаше за Аризона тя от 24 04 не си е влизала в профила си нищо друго не знам.

# 603
  • в 1001-та нощ
Alena, в нашите ширини бяха пуснали копие на Дебората blue addicted на Есенс. Аз съм го слагала на тъмносин лак и черно, стои страхотно. Пробвай, както Юленцето ти е предложила, тогава повече се откроява лакът.

нанесох трети слой и вече съм напълно убедена, че основта трябва да е черна  Peace

# 604
Според мен също на Дебората й трябва плътна основа и 1 слой от нея Peace. Иначе предполагам става голямо натрупване.
Аз имам Blue addicted на Essence и го нося върху тъмно син или черен лак.

# 605
Alena, в нашите ширини бяха пуснали копие на Дебората blue addicted на Есенс. Аз съм го слагала на тъмносин лак и черно, стои страхотно. Пробвай, както Юленцето ти е предложила, тогава повече се откроява лакът.

нанесох трети слой и вече съм напълно убедена, че основта трябва да е черна  Peace
Ако можеш, снимай, за да видим!  Peace
Лакирах се с Aquadelic - много хубав Heart Eyes, но странно нанасяне. Чак ме изнерви по едно време. Laughing

# 606
Юле, и аз тези дни мисля да повторя употребата на Акуаделик, но при мен нямаше никакви проблеми с нанасянето newsm78

Аз пък сложих един много готин нюд на Чайна (под декорацията, разбира се- нищо ново за мен Laughing)- Glimpse, кйто ми е от размяна  Hug ->

http://radi-d.blogspot.com/2012/06/tom-jerry.html

# 607
Юле, и аз тези дни мисля да повторя употребата на Акуаделик, но при мен нямаше никакви проблеми с нанасянето newsm78
То не, че е голям проблем, но е някак странно. Едно лепкаво.., не мога да го опиша, но определено не се нанасяше като масло. Laughing А ти си си направила страхотен маникюр! Hug Crazy Heart Eyes

# 608
Иве, този нов Перфект намира ли се по вашите ширини? Много ми хареса и го искам, а при нас го няма..

# 609
  • Стара Загора
Иве, този нов Перфект намира ли се по вашите ширини? Много ми хареса и го искам, а при нас го няма..

И аз от днес си имам синия глитърест Перфект, благодарение на една съфорумка.  Hug

Oт София ми го взе момичето.  Peace

# 610
  • Ст Загора
Според мене скоро ще дойдат и при нас .

# 611
  • Пловдив
Момичета,кажете някой добър топ лак.В момента ползвам на Перфект,от 1г. вече,обаче в последно време забелязвам,че като се лакирам с него и после ноктите ми стават на много леки балончета,като точици.Не знам,въздух ли влиза докато се лакирам,че така се получава.Мисля,че е от топ лака.Дайте мнение?  newsm78

# 612
  • в 1001-та нощ
Според мен също на Дебората й трябва плътна основа и 1 слой от нея Peace. Иначе предполагам става голямо натрупване.
Аз имам Blue addicted на Essence и го нося върху тъмно син или черен лак.

да, и това е идея  Peace ще пробвам  Peace

Ulenceto  Peace ще опитам утре на дневна светлина  Peace

# 613
# 614
  • София

И аз съм с него в момента.Страхотен е Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт