СЕДМОКЛАСНИК шапката си мята, нека мама балове да смята! Празнична 1-во Юнска!

• 52 716
  • 820
  •   1
Отговори
# 630
БРАВО НА СИНЪТ ТИ, ПРОЛЕТ! Трябва да си много доволна, не виждам причина да е обратното!  Hug

# 631
Цитат
СЪОБЩЕНИЕ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА И НАУКАТА
4 юни 2012 г.

Във връзка със зачестилите запитвания относно обявяване на резултатите от националното външно оценяване за учениците от 7. клас, информираме всички заинтересовани страни, че резултатите ще бъдат публикувани след 18,00 часа на страницата на МОМН.

# 632
Браво на първият ни отличник тук!
Дано всички сме зарадвани от нашите дечица!

# 633
  • Varna
Пред МГ са изнесли само резултатите на техните ученици. За другите училища не зная.

# 634
Да се включа и аз. Досега само четях, но след като видях, че има вече излезли резултати се обадих в РИО - Варна и от там ми казаха следното: Няма такова нещо. Не сме давали резултати все още. Файлът е получен в РИО-то, но се очаква да се даде разрешение за публикуване.
Ако има резултати, те не са верните - вероятно са казани от проверяващи и са само приблизителни.

# 635
  • Varna
И в РИО-Варна недоумяват откъде можело МГ да си знаят оценките?!? #Crazy
Prolet, да не ни баламосваш тук? Или просто знаеш оценките на младежа по друг начин  Grinning

Който иска да отиде да провери Grinning

# 636
И в РИО-Варна недоумяват откъде можело МГ да си знаят оценките?!? #Crazy

Е, на 500 км нещата изглеждат не толкова чудно - данните се качват от компютърни специалисти, някои от тях почти сигурно са възпитаници на МГ, а вероятно учители по ИТ от МГ също участват в екипа  Grinning и хич не ги обвинявам хората - за мен за обвинение са хората, които имат резултатите и ги държат докато станело някакъв си час! Хич не го разбирам този бюрократизъм! Mr. Green

# 637
  • София
Присъединявам се и аз към тръпнещите в очакване мами.
Дано децата ни са се справили и тревогите да са си заслужавали.
Синът ми е в СМГ и ми каза, че преди малко са слизали до таблото с новините и е нямало нищо. След 16 ч. най- рано им е казала някаква госпожа. Дано не е по- късно, че и те милите тръпнат в очакване!
Пък и успех им оформят....

# 638
  • София
.....................................................................
Ако има резултати, те не са верните - вероятно са казани от проверяващи и са само приблизителни.

Кое му е приблизителното до третия знак ......  ooooh! ooooh!

# 639
Никой не ви баламасва - всички деца от МГ - Варна си знаят оценките!

# 640
Незнам кое му е приблизителното, цитирам какво казаха от РИО

# 641
  • Varna
Да се включа и аз. Досега само четях, но след като видях, че има вече излезли резултати се обадих в РИО - Варна и от там ми казаха следното: Няма такова нещо. Не сме давали резултати все още. Файлът е получен в РИО-то, но се очаква да се даде разрешение за публикуване.

Не виждам защо е това недоверие . Сега говорих пак със сина си. Казала им ги е госпожата.
Ясно е че официалните резултати всеки ще ги види в МОН , но от самото начало се знаеше че всяко училище ще си ги разгласи само.

# 642
# 643
Цитат
Никой не ви баламасва - всички деца от МГ - Варна си знаят оценките!
Значи нас ни баламосват от РИОто #Cussing out

# 644
Мушкайте се , нашите резултати са
Входящ номер:  2207233
Име:  КАЛОЯН ИВАНОВ ИВАНОВ

Изпити         Резултати от изпити
Български език и литература
 5.161
Математика
 5.696

Очаквахме малко по -високи оценки, особено по БЕЛ, но явно с преразказа не сме се справили...
Успех на останалите !

Общи условия

Активация на акаунт