Бъдеши майки от Стара загора.

• 42 696
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Julia, как е малкия, оздравяхте ли? Цвеклото как го приготвяш- на салата ли? Delyanka, чакаме хубави те новини, виж как хубаво са те поканили хората, дано всичко мине леко и без проблем! Krassyto още малко.
Момичета, вие имали ли сте външна гъбична инфекция, ей такова чудо не ми се беше случвало. Лекарката каза, че е нормално имунната система не ни била толкова силна и инфекции колкото искаш ама е много, много неприятно.

# 616
Viki Io , аз така бях, до началото на шестия месец, все ми казваха, че ще е момченце и после изведнъж хоп...момиченцеее Simple Smile). Два дни ми трябваха да се пренастроя, ама вече свикнах и не си давам момиченцетоо Simple Smile)). Така, че честити розови гащурки, мерките са и чудесни според мен  пу пу Simple Smile
juliasz , има ли още цвекло на пазара, че аз не ога да намеря иначе зимните месеци си хапвах доста от него, под формата на салатка с моркови и ябълка настъргани, или пък задушено със зехтинче във фолио Simple Smile. Сега май трябва пак да почна да хапвам от него, че вчера си взех изследванията и гледам хемоглубина 118, преди ми беше 130, май  на зле отива Sad
delyanka , стискам палци и аз, всичко ще е наред :* ще чакаме новини Simple Smile
Много ще е хубава темичката в Уникато и много искам да дойда.....ама много рано бе хора 10 часа....аз каквато съм малко преди 10 ставам  newsm78. Вие как сте със съня, аз от както съм бременна, все едно легло не съм виждала, следобед спя, вечер рано лягам, сутрин късно ставам, ама и бебка е кротичка само се намества насам натам и лееекичко ме побутва вечер си спинка. Дано и като се роди да ми е кротанка  newsm53
Аз иначе влизам от време на време да ви чета, ама повече във фейсбука вися, в една групичка за мами септемврийки Simple Smile. За кафето исках да се включа, ама ме беше срам да ви кажа, че часът ми идва рано  Embarassed. Та в някой прохладен ден ако решите по към обедните часове, с вас съм  newsm10

# 617
Тигърче, то ако питаш мен 10 ч си е рано, ама някак си успявам да се организирам аз, особено дъщеря ми като ме събуди към 8 имам достатъчно време!
Аз утре ще пиша дали ще съм на лекцията, че не знам дали ще има на кого да оставя дъщеря ми, а ако няма- се чудя дали да я взема с мен, че темата за раждането май не е много подходяща да я слуша ?! В чуденка съм, та ще видим.

Вики, аз от няколко дни имам някакво неприятно усещане ,свързано с гъбички сигурно, но не знам, утре съм на преглед и ще помоля докторката да ме погледне.
Иначе и аз знам,че е нормално, но трябва да се проследява и да се лекуват, ако са гъбички.И микробиология ми каза,че чак в 34 г.с ще ми вземе, което ми е странно, ама май само тогава се полага по здравна каса. Тъй че и микробиология ще си искам и ще си я платя.

Стискаме палци на всички мами,които чакат вече да родят.
Краси, ти си стой вкъщи и чакай Узунова да се завърне  Simple Smile

# 618
Определено ще си стоя и ще чакам да се завърне. Онази вечер след прегледа при нея посред нощ започна да ме боли корема. Ту се увеличава, ту намаля. Викам си, поне, ако ще раждам Узунова е още в града, нищо няма да пия Simple Smile Ама съм заспала и сега нищо ми няма. Мисля, че е паднало доста надолу, защото ме натиска, много ме боли срамната кост, направо си е адска болка вечер като се обръщам. Имам чувството, че бебка се е наместила посредата и всеки момент ще се подаде Sad Узунова каза, ако ще съм по-спокойна тези няколко дни да си пия магнезия.
За гъбичките, нормално е, но трябва да се лекуват. По здравна каса Качаров миналата седмица (36 г.с) искаше да ми пуска МБ, но аз вече си бях правила и не съм се възползвала.
За ранния час, Тигърче, и на мен ми беше рано за кафето, но няма как, иначе ми е адска жега през останалата част на деня. Днес станах в 12ч. Ако стана малко по-рано спя следобед и така. Напоследък се чувствам адски отпаднала.
Успех на всички! Като се родят бебоците, рано не рано ще се става и ще пием кафе по хладно Simple Smile

# 619
Viki цвеклото го пия на сок ,заедно с 2 моркова и 1 ябълка,защото само цвекло изцедено не ми харесва,пък и четох ,че чист концентрат трябва да се взема като се увеличава постепенно дозата.Моят хемоглобин беше 96 след един курс с B 12 -10 ампули мускулно ,12 ампули Тот-хема перорално ,отделно В 6 и фолиева,хемоглобина ми падна на 93 Cry .Тогава започнах да пия цвекло ,по принцип всеки ден,но понякога и през ден като ме домързи да си изцедя.И сега като си направих изследвания хемоглобина ми беше 109 Simple Smile (което си е направо добре в моя случай),така,че продължавам в същия дух до раждането Grinning .
Тигърче цвекло има във всички големи магазини целогодишно (и аз си мислех ,че го има само зимата ),аз накарах собствениците на нашият квартален зеленчуков магазин да зареждат редовно и си го набавям от там.

# 620
Като чета какви рекорди поставяте по спане благородно ви завиждам ,аз заспивам късно ,през нощта ставам поне 3 пъти да пишкам и след всяко ставане се въртя по 30-40 минути докато заспя отново,и за капак трябва да стана в 7:30 ,за да заведа малкият на градина Cry.А сега като е болен направо е някакъв ужас,по цяла нощ няма сън ,постоянно вдига температура и само правя компреси .
Така че момичета спете докато можете сега ви се е паднало Laughing

# 621
Завиждам ви за съня:) Не помня от кога не съм спала до 10ч... Rolling Eyes И аз нощем немога да спя,че и ставам рано заради малката да я заведа на ясла.За мен 10ч. за лекцията е супер.И в почивните дни малката скача между 7 и 8 ч. така,че ми е идеално:)Днес бях на запис на тонове,бебчо е супер и контркции никакви.Дано не пренося като предния път Praynig

# 622
Julia, Tigar4e, благодаря за информацията за цвеклото,днес си взех и ще пробвам на салатка  chef. Shaktigirl, как мина прегледа? Всичко ли е наред? Момичета, какво ще правим за утре за лекцията, искате ли да се уговорим нещо? Аз се записах и ще ходя.

# 623
Viki аз също имам намерение да ходя ,само дано детегледачката да не си е направила някакви планове за утре ,защото мъжа ми ще е на работа и в нея ми е надеждата да гледа малкият.Ако искаш да се разберем в 9 и 50 пред "Уникато",а ако не успея ще пиша предварително.

# 624
И аз мисля да ходя! ЩЕ СЕ оглеждам за Юлия Simple Smile Може да взема и ММ ,  ако е свободен и прояви интерес.

# 625
И аз ще ходя,но не ви познавам,аз ще съм с една блузка с едно зайче отпред ако ме видите ако искате обадете се:)

# 626
Здравейте момичета  Simple Smile Аз все още не съм родила и като гледам май ще си имам раче , а не близначе  Laughing
Днес много се ядосах на една докторка в АГ-то , ама не и запомних името  Close Отивам аз да ми видят тоновете и да ми кажат какво да правя като преносвам вече 4 дена , а тя само ме сложи да легна, пусна машината и изчезна. След 30 мин. дойде акушерката и спря апарата, каза ми да си взема записа и тя се изпари. Почаках малко в корида и от едната стая излезе акушерката и ми вика, ама ти защо си още тук, да не чакаш някой #Crazy Аз питам няма ли някой да ми обърне внимание , а тя ми вика: " докторката не каза нищо,  може да си ходиш" и се обърна и пак си отиде в стаята.
Сега не зная какво да правя, да ходя ли пак някой да ме види след няколко дена или да си чакам, когато на бебо му скимне да излиза  Tired

# 627
delyanka като преносваш не се ли ходи всеки ден на записи?може и през два докато не тръгне работата.а иначе всички така правят.слагат те,оставят те да върви записа,ако има нещо притеснително ти казват ако няма нищо нищо не ти казват.ти имаш ли уговорка с лекар?ако отиди в понеделник вторник пак да те чуят

# 628
delqnka днес на лекцията в Уникато акушерката каза ,че ако няма медицински показания  чак на 7 я ден след термина се предизвиквало раждане (явно в АГ е такава практиката ),а колкото до записа на тоновете мисля че след датата на термина трябва да е всеки ден.

# 629
Момичета,тези които ще ходите на отворени врати в Аг-то->до колкото разбрах,май трябвало 2 дена по-рано ли нещо такова да се запишем,защото се влизало на групи там по колко жени и т.н.Ако някой иска да потърси инфо...аз намерих,но не е с актуална дата и незнам до колко е така.Иначе май часа е 13.00,ако някой знае друго да каже Peace

Общи условия

Активация на акаунт