Момичета, вие имали ли сте външна гъбична инфекция, ей такова чудо не ми се беше случвало. Лекарката каза, че е нормално имунната система не ни била толкова силна и инфекции колкото искаш ама е много, много неприятно.
). Два дни ми трябваха да се пренастроя, ама вече свикнах и не си давам момиченцетоо
)). Така, че честити розови гащурки, мерките са и чудесни според мен пу пу 
. Сега май трябва пак да почна да хапвам от него, че вчера си взех изследванията и гледам хемоглубина 118, преди ми беше 130, май на зле отива 

. Вие как сте със съня, аз от както съм бременна, все едно легло не съм виждала, следобед спя, вечер рано лягам, сутрин късно ставам, ама и бебка е кротичка само се намества насам натам и лееекичко ме побутва вечер си спинка. Дано и като се роди да ми е кротанка 
. За кафето исках да се включа, ама ме беше срам да ви кажа, че часът ми идва рано
Ама съм заспала и сега нищо ми няма. Мисля, че е паднало доста надолу, защото ме натиска, много ме боли срамната кост, направо си е адска болка вечер като се обръщам. Имам чувството, че бебка се е наместила посредата и всеки момент ще се подаде
Узунова каза, ако ще съм по-спокойна тези няколко дни да си пия магнезия.
.Тогава започнах да пия цвекло ,по принцип всеки ден,но понякога и през ден като ме домързи да си изцедя.И сега като си направих изследвания хемоглобина ми беше 109
(което си е направо добре в моя случай),така,че продължавам в същия дух до раждането
.
.А сега като е болен направо е някакъв ужас,по цяла нощ няма сън ,постоянно вдига температура и само правя компреси .
Аз все още не съм родила и като гледам май ще си имам раче , а не близначе
Отивам аз да ми видят тоновете и да ми кажат какво да правя като преносвам вече 4 дена , а тя само ме сложи да легна, пусна машината и изчезна. След 30 мин. дойде акушерката и спря апарата, каза ми да си взема записа и тя се изпари. Почаках малко в корида и от едната стая излезе акушерката и ми вика, ама ти защо си още тук, да не чакаш някой
Аз питам няма ли някой да ми обърне внимание , а тя ми вика: " докторката не каза нищо, може да си ходиш" и се обърна и пак си отиде в стаята. 
Препоръчани теми