Бъдеши майки от Стара загора.

• 42 689
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Delqnka, вече нямам търпение да ни съобщиш хубави новини!
Дни на отворените врати за юни.
МБАЛ „Проф. Стоян Киркович”, Стара Загора, ул. Генерал Столетов
За записване: ст. акушерка Стоилкова Димова – тел. 042/ 623 661
25 юни, 13:00 ч.

МБАЛ НиаМед ООД – Стара Загора, ул. Стефан Стамболов 29
За записване: д-р Николай Христов – тел. (регистратура) 042/ 611 611
18 юни, 11:00 ч.

МБАЛ „Св. Иван Рилски”, Стара Загора, ул. Патриарх Евтимий 84
За записване: ст. акушерка Жана Маринова  - тел. 0899 616 496
24 юни, 12:00 ч.

Мисля да се запиша понеделник, вторник, можем да се организираме и за по едно кафе  след това Heart Eyes

# 631
Аз на 25 юни ще ходя на запис на тонове в АГ Simple Smile За кафе нищо не обещавам, че много трудно се движа. Много ме боли срамната кост и едвам се поклащам.
Delyanka, успех! Дано следващия път като пишеш тук да е с хубави новини! Не им обръщай внимание на тези от АГ-то, те са винаги такива. Трябва да им повишиш малко тон Simple Smile

# 632
РоСи аз като ходих април месец на отворени врати в АГ се бях обаждала предварително да се запиша и ми бяха казали ,че няма нужда.Тогава бяхме 5 -6 момичета (и след  40 минутно закъснение акушерката слезна и ни разведе из отделението.Но тогава все още ми беше по далечно събитието и затова мисля пак да отида ,(а и да си задам въпросчетата ,които ме вълнуват ).Така че ако искате може да се разберем да се чакаме в 12:50  в сряда пред АГ.

# 633
ОК 12:50 съм там!
А за запис на тоновете, трябва предварително да се обадиш или отиваш направо? И се ходи след като ти мине термина, така ли?

# 634
ОК 12:50 съм там!
А за запис на тоновете, трябва предварително да се обадиш или отиваш направо? И се ходи след като ти мине термина, така ли?
Вики, по принцип за запис на тонове следящия те лекар би следвало да те прати, но това обикновено става в 9-я месец, освен ако преди това нямаш някакви проблеми. Освен това, ако този лекар, който те следи няма отношение към твоето раждане може и да не те прати за съжаление. Не знам как процедират точно. Ако ти сама искаш можеш да отидеш предполагам в АГ, а и в други ден можеш лично да ги попиташ как стоят нещата. Хубаво е в 9-я месец да се следят тоновете, защото ако има проблем с бебето, то може да се извади в този месец без да има последици. Мен на 25-ти ме вика моята докторка в АГ за запис, но тя там дава дежурства. За първи път ме вика, а вече минават 2 седмици от 9-я. Имам приятелка, която ходеше в Иван Рилски, но нейния лекар там изражда и не е плащала там. Мисля, че можеш и да си платиш в Ив. Рилски и пак да ти ги запишат. На мен ми казаха, че здравната каса по принцип не поема запис на тонове, но не знам колко е вярно. Май малко объркано го написах, ама...   Embarassed
В понеделник аз трябва да отида при Качаров да ми даде документите, после трябва да звънна на Узунова за записа и не знам кога ще стане точно това. Та не знам дали ще дойда на отворените врати. Дори не съм сигурна дали имам желание да ходя предварително Simple Smile
А може да видим Делянка там Simple Smile))
Julia, да не забравиш да питаш за венозна упойка за шевовете евентуално Simple Smile Ако ти отговорят, че не е сигурно дали ще има анестезиолог, ми е много интересно, ако се наложи спешно секцио как се процедира?
Успех, ако не се видим!

# 635
Краси на лекцията в Уникато питах акушерката ако искаме венозна анестезия за шевовете дали може да ни поставят ,и тя каза,че ако има индикации като например по- голямо разкъсване ,или разкъсване на шийката на матката (тъй като там кървенето е по-обилно ) те сами поставяли.Така че няма начин да няма дежурен анестезиолог по всяко време.

# 636
Айде, ако не ми мине котка път като на предните отворени врати, и аз съм там в 12:50 Simple Smile)))

# 637
Краси на лекцията в Уникато питах акушерката ако искаме венозна анестезия за шевовете дали може да ни поставят ,и тя каза,че ако има индикации като например по- голямо разкъсване ,или разкъсване на шийката на матката (тъй като там кървенето е по-обилно ) те сами поставяли.Така че няма начин да няма дежурен анестезиолог по всяко време.

Това за АГ-то ли? Или за някоя от другите болници? Не искам да ви стряскам, но на мен в АГ-то не са ми слагали венозна анестезия, а бях с разкъсвания и на шийката... Пожелавам ви на всички ражданията да минат леко и без шевове Wink

# 638
Момичета ето я хубавата новина- родих Simple Smile . Имам прекрасен син с хубави размери  3,8 кг 53 см

# 639
delyanka, честито. Да е жив и здрав и много радост да ви носи   bouquet

# 640
Честито delyanka   bouquet  да Ви е живо и здраво малкото голямо човече Grinning,да е гордостта на мама и тати и много да Ви радва.
Когато имаш време ,чакаме подробности  Simple Smile

# 641
 newsm44  Честито Делянка! Тази новина чакахме  Hug Да сте живи и здрави! Прекрасно безгрижно детство на бебчо и много усмивки  newsm51

# 642
Делянка, честито! Да сте живи и здрави! Много да ви радва и слушка!  bouquet  bouquet  bouquet

# 643
Здравейте момичета, бих искала и аз да се включа в бъдещите мами от Стара Загора . В 10 седмица съм и искам да попитам , знаете ли кой прави най-добра ФМ тук? Честито на delyanka !!!!

# 644
Здравейте момичета, бих искала и аз да се включа в бъдещите мами от Стара Загора . В 10 седмица съм и искам да попитам , знаете ли кой прави най-добра ФМ тук? Честито на delyanka !!!!
Здравей! Води се, че най-добрата техника за ФМ има д-р Тодоров. Аз лично не съм ходила и не съм си правила ФМ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт