Звездни компромати-140

• 64 350
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
и как сме мега прости да се вълнуваме и гледаме определени предавания, а?
Правило трето: Всичко, което се случва в Б-я, особено в българския поп фолк е пошло, гнусно и неморално, не му е мястото тук.
Съгласни ли сте?
За мега простите - това е твое определение. Явно нещо те човърка, аз нямам проблем с предаванията.
За правило 3 обаче съм напълно съгласна.  Peace Самият поп фолк е отврат барабар с всичко съпровождащо го.

Интересно защо обаче се чувстваш цензурирана по някакъв начин за Валерко и Николета, при положение, че точно на тях им е обръщано мега внимание в темите.  Rolling Eyes
Аз не се чувствам цензурирана, нямам проблем нито със себе си, нито с ценностите си, а единствено с досадата да чета едно и също всеки пък като се споменат едни конкретни имена. Аман, от това някой да се изтъква като нещо повече и презрително да коментира низшите духом, дръзнали да пишат за някого. А за това кой е "звезда" и кой не е, смятам е абсолютно наивно въобще да го ползваме като определение за това кой какво е постигнал на някое поприще и може ли или не да бъде поместен в темата.
А Ина си гледа Карбовски от - до, всяка събота, независимо от гостите му, просто защото ми е интересен самият той и начина, по който подхожда към различни  имена и случаи. Но ако някой се чувства по-добре от това да мисли, че съм чакала Валери с нетърпение, негово право.
И наистина какво ви кара да прочетете едно мнение, което започва с името, което НЕ ви интересува?
Тъй като темата не е за моята досада, това ще ми е последното мнение по повода.

# 601
  • София

Ако го харесват- няма лошо, тяхна си работа. Но те твърдят, че не им харсева и пак търсят да гледат, четат. Wink За това писах аз и мисля и Тонката.

Е то и мен не ме кефят , ама ща не ща чета за тях тук  Crazy и да и аз понякога ги коментирам  Laughing
Ако не ми харесва нещо , да не го коментирам ли ?  Laughing

Те са навсякъде  Joy извират  Laughing

Laughing

Коментирайте на воля каквото искате, но виж какво съм написала, няма нарочно да търсиш и да се занимаваш с  нещо, което не ти допада, а после да се оплакваш, че ти го навирали в очите. Това имах предвид, не да не се изказваш негативно. Peace
И аз коментирам въпросните "селебритис". Laughing

# 602
  • София
Ако го харесват- няма лошо, тяхна си работа. Но те твърдят, че не им харсева и пак търсят да гледат, четат. Wink За това писах аз и мисля и Тонката.
Peace
Точно това имах предвид. Мазохизъм ли е, що ли...

# 603
  • Sofia
Поздрав за всички (специално рових да намеря) Mr. Green
Алисия и Ники на плажа

# 604
  • София
И аз пускам едно поздравче за хейтъри и любители. Mr. Green  Peace

# 605
Поздрав за всички (специално рових да намеря) Mr. Green

Алисия и Ники на плажа

Ето още една снимка от Сен Тропе.  Peace

# 606
  • Стара Загора
Той Валери от огорчение дори слънчевити си очила не свали докато говореше!!Дразня се когато някой дава интервю и е с очила все едно ще взима електрожен и ще заваря!!

# 607
'Щото пък жена му ги свали......  Wink

# 608
е как ще ги свали - нали е най-красивата ще вземе някой да я урочаса Whistling

# 609
Прилича ми на тракторист. Честно.  Mr. Green

А на мен никак. Изглежда ми злобна освен това.

# 610
  • Tам през Атлантическия океан
Demi Moore  Grinning

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/06/09/article-2156843-138604 … C-318_468x745.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/06/09/article-2156843-138605 … C-430_468x678.jpg

Все така слабичка но като че ли изглежда по-добре  Peace

# 611
Този път Харви Никълс отидоха твърде надалеч в кампанията си...

# 612
Ся остана да измислят и мокри петна под мишниците и ще са от котюр.

# 613
  • Sofia
Племенницата на Даяна се омъжва, ето Кейт и Уилям на сватбата

# 614

Общи условия

Активация на акаунт