Бебешката количка - цяла наука за второ висше №17

• 60 591
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Предварително моля да ме извините, ако е дискутирано: предимства и негативи на пластмасовите колела пред тези с помпащи гуми. Срещам повече оплаквания от помпащите, затова, че се пукат, често спадат и са по-тежки. Само цената ли е причина тогава да се правят повечето колички с помпащи гуми (т.е. излиза по-евтино производството с тях???)

Мой колега си отгледаха двете породени деца с количка от Щатите с пластмасови и ми каза, че като мъж това е единствената препоръка за количка, която би дал - да не е с помпащи гуми (което май по-скоро трябва да го разбирам като единственото, което му е направило впечатление  Mr. Green)

А вашите впечатления какви са?

# 631
  • Нейде из лудите гори...
Мами, имате ли впечатления от тази количка http://www.amazon.co.uk/Britax-B-Agile-Pushchair-Chili-Pepper/dp … 554470&sr=8-1

На път съм да разкарам старата и се чудя между този Бритакс и Макларан  newsm78

# 632
Здравейте, момичета! Имам питанка относно летните колички на Espiro. Двоумя се между Active и Vayo.  newsm78 Някой ако е ползвал да коментира, а най-голямото ми желание е материята да не запарва. Ако някой се сеща за друга количка в порядъка на 200-250 лв. да пише.  Simple Smile

# 633
  • София
Миленита - помпащите гуми возят по-меко и комфортно, обикновенно са едри и проходими, основно предимство...съмнява ме да са по-евтини, по-точно обратно, но наистина искат помпане, пукат се, тежат може би повечко.

# 634
  • София
Мами, имате ли впечатления от тази количка http://www.amazon.co.uk/Britax-B-Agile-Pushchair-Chili-Pepper/dp … 554470&sr=8-1

На път съм да разкарам старата и се чудя между този Бритакс и Макларан  newsm78
Бритакса изглежда по-голям от Макларън. Зависи какво е определящо за теб. Ако искаш максимална компактност и същевременно комфорт - Макларън. Ако искаш по-добра проходимост и комфорт за детето - Бритакс. Просто ми се струва, че са доста различни и несъпоставими.

# 635
  • на североизток
Аз съм за Бритакса!
Просто Макларъните не ме кефят нещо, незнам какво толкова ги хвалят, бутала съм и не съм очарована.

# 636
  • Sofia
Milenita, единственото, което е вярно за помпащите по принцип е, че са по-тежки. Да се пукат или спадат ей така безразборно, не е вярно. На мен не ми се е случвало при много, ама много сериозен офроуд - по назъбени камънаци и баири за алпинисти Grinning
Пластмасовите са по-леки, ама колата ти подскача като пуканка дори на фугите между плочките в мол-че Mr. Green Което не ги прави по-лоши - зависи за какво точно ти трябва количка.

MarsssikA, Бритакса изглежда много добре, не знам как е като кг., широчина и дължина на седалката, ако не търсиш лекота и компактност на всяка цена, може би трябва да вземеш него. Аз съм от близо месец вече с Макларънче ХТ и съм на 7-то небе, наистина са уникални колички. Имам чувството, че управлявам количка за кукли, а я подлагам на страхотно натоварване- последния уикенд направи няколко прехода на Витоша без да каже "гък" Grinning Единствените негативи за мен - няма амортисьори и багажника е труднодостъпен и символичен. Наесен мисля да си взема и едно ХЛР в тъмен цвят, втора злоупотреба, от е-bay за зимата, че тази ми е бонбонеста и не искам да се цапа Crazy

# 637
Макларън няма ли амортисьори???

Помпащите се гуми са по-скъпи, нашата количка е с такива. Досега не са спадали и не се е налагало да се допомпват!

# 638
  • София
Здравейте, бих искала да ви помоля за мнение за количка Чиполино Лумина с помпещи гуми. В един сайт я има намалена от 430 на 287 и се чудя дали да не я поръчам  http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8265&cat=66 - отговаря на моите критерии и цвета е , който искам, но....все пак има по-важни неща от това. newsm78 newsm78 Благодаря предварително Hug

# 639
E браво бе никой не ми пожела със здраве да си я ползвам.
То верно ви проглуших ушите със този модел и веднъж даже ме обвиниха за търговец на въпросния модел ама.......

# 640
  • София
b-agile е 8 кг, идеална си е към кг, не е едра и тежка количка

То верно ви проглуших ушите със този модел и веднъж даже ме обвиниха за търговец на въпросния модел ама.......

Simple Smile чак да се засягаш... със здраве да я ползваш, дано останеш истински доволна от избора...ама мн рано я купихте? беше изгодно ли? дано не забравиш и след като я ползваш известно време да драснеш някой ред да кажеш как е Simple Smile

# 641
Задължително януари -февруари ще драсна да кажа как е.
Дано да имам поводи само да я хваля Simple Smile

Иначе я взехме сега заради цвета и заради отстъпката. Новите цветове 2012 не ми харесват на този модел. Намерихме си стария лилав цвят и направихме поръчка на количката + кошарата и някои други работи, които се сетих и  ни направиха отстъпка.

# 642
  • Нейде из лудите гори...
Благодаря ви много за отговорите, момичета.
Много харесвам Бритакса, но тъй като не е често срещана количка по нашите паркове и улици се чудя. Щеше ми се да срещна някоя мама, която бута Бритакс и да я питам как е  Mr. Green Mr. Green

# 643
Simple Smile чак да се засягаш... със здраве да я ползваш, дано останеш истински доволна от избора...ама мн рано я купихте? беше изгодно ли? дано не забравиш и след като я ползваш известно време да драснеш някой ред да кажеш как е Simple Smile
Нашата я купихме 2 седмици преди тяхната (а разликата в термина ни е 1 ден), ама беше на промоция и не устоях Blush.

# 644
  • София
Благодаря за споделените мнения!

Общи условия

Активация на акаунт