За Дюкан ний здраво се държим и отслабваме със тоз режим - 264

• 53 464
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
ДобрИутрЮ девойки, Мимската пак изчезна ненадейно, затова аз ще ви сервирам каЙвето

Кисели краставички съм използвала за цялата втора само 2 бр и то миниатурни. Бубка   е права или ще са със захар или ще са много солени. Според Дюкан може да се консумират, но съм останала с впечатлението, че по скоро като подправка. За рулото Стефани успешно съм ги заместила с домат на кубчета, така и рулото остава сочно и ароматно  Peace Освен домати слагам обичайните яйца и моркови на кубчета.

# 571
  • Пловдив
Добро утро и от мен Simple Smile
Минавам да кажа, че пустите 82 кг мръднаха с 600 гр. надолу. Така че очаквам в най-скоро време вече да видя 80 на кантара  smile3508 Макар че като се има предвид, че ще ми идва, няма да бързам да се радвам предварително, че да не ме изненада пак с някой плюс  newsm78

# 572
Здравейте ,момичета Hug!
Аз вчера си направих без да искам гала вечеря.Имах гости и си позволих да хапна сладко и картофи .Очаквах да има тази сутрин поражения ,но 700 гр.не мисля ,че са проблем и ще мога да ги контролирам.Протеиновия четвъртък го правя в неделя, но ноже да претърпи промяна.
За новите в темата да спомена ,че съм в трета,да не се подведе някой по писаното от мен.
Много минуси и усмихнат ден  bouquet!

# 573
  • При вещиците

Привет и от мен. Да се отчета и аз - след 7 дни ударен, вече съм на 2-ри ПЗ и се чувствам прекрасно. Избрала съм 5ПЗ/5П, които съм решена да спазвам, въпреки неудобството да се брои. Ноооо-няма не мога. Започвам да включвам и повече движение, за да има по-добър ефект. 4/7 тренировка на кростренажор и малко коремни преси. Така няма да си натоварвам ставите с всичките си килограми.
katilias благодаря за подкрепата  Simple Smile
b0bby63 поздравление за успеха и дерзай  Wink

Продължавам да се възхищавам на труда ви да съберете всички тези прекрасни рецепти. Не знам как е при вас, но когато ги чета се чувствам сигурна в това което правя и си доказвам, че това диетстване е супер забавно. Лошото е че даже и мъжа ми ме подяжда  Laughing...снощи ми изяде панакота-та (мляко+кис.мляко+подсладител+желатин). Надявам се, че не досаждам с комплиментите за рецептите, но наистина това е велико психологическо спокойствие за един начинаещ.
Лек ден и мнооого минусчета на кантара.

# 574
Момичета, на мен ще ми се сложи да променя системата П/ПЗ от 5/5 на 1/1, не ми се искаше, но ще пътувам и ще са ми мнооооого трудни изцяло протеиновите дни. Надявам се да не се окръгля за времето, в което ще отсъствам.
Като ме няма в скоро време, да не се зарадвате, че съм се отдала на прасето, неее... просто няма да имам възможност да ви досаждам.  Mr. Green

# 575
И да се разпиша  Hug Тук съм режимна съм!Свалям!  Hug

# 576
  • Пловдив
Хоп-троп минуса излезееее  newsm44 днес с удоволствие установих, че вече виждам 80 на кантара  smile3521 Бях си обещала да видя седмица до началото на юли, но и 80 е добре. Остава още малко до целта, а после ще мисля за нови 5 кг   bouquet  bouquet  bouquet

# 577
  • При вещиците
Да се отчета и за днес. Кухнята прилича на бойно поле- готвя по Дюкански и ухае прекрасно. Направих ШОКОЛАДОВО-СОЕВИ БИСКВИТИ на smileys. Много са вкисни и имат даже търговски вид  Grinning. Приятен ден  bouquet

# 578
  • При вещиците
Извинявам се, но покрай готвенето исках да попитам къде в София мога да намеря маисена?

# 579
Маисената е царевично нишесте,ползвам на фирма Биосет

# 580
  • here, there, everywhere
Привет. От скоро ви чета и имам въпрос, който може би сте коментирали, но аз не видях. Мога ли да използвам стевия за подслаждане?

# 581
Здравейте момичета! Одавна не съм писал. Как сте? Спазвате ли стриктно диетата? Бяхте ли на "Джулай морнинг"? Аз бях на плажа точно под "Ролбата" на южния плаж. Падна голямо наливане с мента и бира. Simple Smile Понеже днес е финала на европейското първенство по футбол, аз смятам да си направя извънредна гала вечеря ( трета ) понеже съм сигурен в триумфа на Испания. Ако ли не, ще си припомня безсмъртните слова: "И да паднем и да бием, пак ще се напием"  cheers beer Drunk Wine Glass

# 582
  • Пловдив
Привет. От скоро ви чета и имам въпрос, който може би сте коментирали, но аз не видях. Мога ли да използвам стевия за подслаждане?
Можеш, да Simple Smile

# 583
Здравейте,мили момичета,направих 6 дни ударна фаза и резултата честно казано малко ме разочарова -2 кг,според мен е малко,защото имам много за сваляне.Не знам на какво се дължи спазвам всичко стриктно,дори извара и сирена не ям,защото тук не мога да си намеря подходящи,млеката ми са 0.1%,от месата ям само пилешко.Сега съм трети ден на ПЗ,но З са ми основно малки салати.Знам ли може да се дължи и на МЦ,който ме съпътстваше през 6те дни на ударната.Няма значение аз (за пръв път в живота си)съм твърдо решена да махна излишните килограми и то благодарение на вашите резултати.Когато ми се прияде сладко си отварям вашите снимки от преди и след и веднага се отказвам от сладкото.Благодаря ви,че макар и задочно ме амбицирате  bouquet

# 584
  • Плевен
Привет на всички!
sarinka, отваряй и рецептите за сладки дюкански неща и си прави, не гледай само снимките "преди и след"! Ядене му е цаката и то само на режимни неща! Когато ми се прияжда нещо сладко и нямам време да пека по рецепти си разбърквам кисело мляко с мъъъничко какао и подсладител - и ето ти най-бързия "течен шоколад" на режим Дюкан!

Общи условия

Активация на акаунт