Къде в Пловдив??? - 33

• 68 478
  • 765
  •   1
Отговори
# 315
Има ли друг магазин в който да продават обувки Елефантен, освен Дайхман ?
То не че там има голям избор де, ама ми трябват хубави обувки за тепърва прохождащо дете (на 1 г.) Изключвам Колев и Колев и Капчица. Купих едни на Капчица, ортопедични, детето стъпва като пате с тях. А Колев и Колев са незаслужено висока цена спрямо качеството.

# 316
  • Майничка
Провери ли в Касида?

# 317
Ние при прохождане носихме Фишър Прайз и Геокс сандалки,много удобни бяха,сравнение с Капчица и Колев и Колев,Фишър Прайз са много поносими като цена,около 20лв в Хиполенд!

# 318
  • Пловдив
Къде мога да намеря дамски туристически сандали?

# 319
  • Пловдив
В Спорт депо  Peace Вероятно има и на Антим |, но не съм гледала.

# 320
  • Пловдив
Имате ли идея какви са тези гърмежи през нощта? Тази нощ бяха 2, със сигурност не е имало градушки за разбиване и бяха много силни - хората почнаха да говорят, а кучетата да лаят.

Ние не сме чули нищо.
Кой квартал си?

В Кичука, до Белите брези. И миналата седмица имаше, по-слаби, тогава само щерка ми се будеше от страх, че са гръмотевици, а тази нощ всички наскачаха наоколо  Rolling Eyes

# 321
  • Пловдив
В Кичука, до Белите брези. И миналата седмица имаше, по-слаби, тогава само щерка ми се будеше от страх, че са гръмотевици, а тази нощ всички наскачаха наоколо  Rolling Eyes

Също сме в района-нищо не сме чули и детето не се е будило

доколкото съм запозната Хазбун няма диплома за ортопед Peace

а за какво има диплома и има ли диплома изобщо

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 18:39 от ♥Elfita♥

# 322
  • Пловдив
Имате ли идея какви са тези гърмежи през нощта? Тази нощ бяха 2, със сигурност не е имало градушки за разбиване и бяха много силни - хората почнаха да говорят, а кучетата да лаят.

Ние не сме чули нищо.
Кой квартал си?

И ние сме близо до Белите брези. Миналата седмица не съм чула нищо, но тази нощ първия гръм беше съвсем близо до нас и се събудих, първо от светването, после от гърма и алармите на колите. Според мен това са самоделни бомби с миниум и бронз, най вероятно направени от тинейджъри. Втория гръм също го чух, но доста по слабо, явно е било по надалеч.
И не, че е по темата, ама понеже виждам, че сте в квартала, да споделя-пазете си колите ако са Френски и имат катализатори. Масово се крадат в Кичука, полицията е пропищяла, патрулира и не може да ги хване.

# 323
  • Пловдив
Благодаря за отговорите за ортопед. Засега съм се насочила към д-р Панчев.

# 324

Също сме в района-нищо не сме чули и детето не се е будило

доколкото съм запозната Хазбун няма диплома за ортопед Peace

а за какво има диплома и има ли диплома изобщо

Ох не знам какво има и какво няма д-р Хазбун,но през тема го "дъвчите" човека,ами оставете го на мира вече,както има доволни,така има и не доволни,като при всеки един лекар  Peace  Laughing

# 325
Благодаря за отговорите за ортопед. Засега съм се насочила към д-р Панчев.

въпреки противоречивите мнения, мисля, че той е най-малкото зло
имай предвид, че е доста особен по характер
не говори много, изглежда неадекватен, нелюбезен, но ако се абстрахираш от тези неща, ще ти свърши работа
отделно не търпи да му се опонира много много /в смисъл, че дава пълен игнор и не се обяснява/

# 326
Здравейте!

Знаете ли къде в Пловдив мога да взема изгодно добри гащи памперс на сина ми -1г 2м.?

Благодаря! Hug

# 327
Аз съм сред доволните от Панчев,да вярно,при нас проблема беше много малък,но адекватно подходи към него!

# 328
  • Пловдив
Здравейте!

Знаете ли къде в Пловдив мога да взема изгодно добри гащи памперс на сина ми -1г 2м.?

Благодаря! Hug

Не знам от кой квартал си. В търговиите до линиите (между Смирненски и Кичука) са хубави и на половин цена спрямо продаваните в супермаркетите.

# 329
Здравейте!

Благодаря! Hug

Не знам от кой квартал си. В търговиите до линиите (между Смирненски и Кичука) са хубави и на половин цена спрямо продаваните в супермаркетите.

Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт